• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

mesela benim bugün dr kontrolüm vardı 15 mm yakın bir folikül var şu an ovulasyon böyleydi gitmeden önce

Eklentiler

• IMG_9073.jpeg
    IMG_9073.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 42
hemenmi çıktı canım inşAllah gebesindir 🤰artımed çok kişide pozitif gösteriyoda ondan sordum yanlış pozitif veriyomuş 🫣 hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah 🤲🙏
Ovulasyon testine devam ediyorum bu arada şimdi ovulasyon yaptım onda da çift çizgi çıktı🙄 ben çok cahilim anlamıyorum kafam çok karıştı yardım edin😂

Evet markası laboquick canım bende Çarşamba doktora gittim doktorumun dediği güvenme hastalarımin çoğu testlerde pik görmeden gebe kaldı dedi amin amin çok teşekkür ederim 🥰
Peki bu testlere göre ilişki planlamasını nasıl yapmıştınız?

Y
Canım bunları kime sorsan pik değil der ki zaten yumurtlama için iki çizginin de aynı koyunlukta ya da T nin c den daha koyu olması lazım. Ama gebelik dediğin şey zaten başlı başına mucize doktorların sen hamile kalamazsın dediği kadınlar doğal yollarla hamile kalıyor. Sen testlerde görünmemesine rağmen hamile kalmışsın tebrik ederim de sanki ben hani senden olmaz demişim gibi yazmışsın. Umarım ben yanlış anlamışımdır
Evet evet aynen benim orda ima ettiğim yani insanlar bir umutla ovulasyon testi yapıyor ve vücudunun verdiği reaksiyonlara bakarak yola çıkıp olumlu olduğunu düşünüp testte olmadığını görüp yada başka kişilerin yok demesine aldırış etmesin şahsen kendi adıma diyim günlerdir içim içimi yedi bizler insanız ama bunun yerine bence denmeli testlerde sıkıntı olabilir yada bu testler çok algı yapmıyor yada belirtiniz varmı gibi ama direk yok denmesi bence biraz acımasizca oluyor lafım sizden dışarı sizlik değil estağfurullah

Y

Evet evet aynen benim orda ima ettiğim yani insanlar bir umutla ovulasyon testi yapıyor ve vücudunun verdiği reaksiyonlara bakarak yola çıkıp olumlu olduğunu düşünüp testte olmadığını görüp yada başka kişilerin yok demesine aldırış etmesin şahsen kendi adıma diyim günlerdir içim içimi yedi bizler insanız ama bunun yerine bence denmeli testlerde sıkıntı olabilir yada bu testler çok algı yapmıyor yada belirtiniz varmı gibi ama direk yok denmesi bence biraz acımasizca oluyor lafım sizden dışarı sizlik değil estağfurullah
Canım burda herkes kendi deneyimlerinden yola çıkıyor. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım mesela hatta böyle olanlar da oldu gebelik değil başka şeyler de çıktı burada herkesin söylediği şey "BENCE" zaten hiçbirimiz kadın dogumcu ya da ebe değiliz kesin konusamayiz kaldı ki kadın dogumcular ve ebeler bile gebelik konusunda çok nadir kesin konuşurlar. Yani o zaman hiç kimsenin testine yorum yapmamamız gerekir. Cevap vermeyince de neden cevap vermiyor kimse yazıyor insanlar.

Neyse hayırlısı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucaginiza....

Şişlik ve baş dönmesi sebebiyle eşimin ısrarıyla yaptım bilemedim aklım karıştı bir umut işte

evet bencede öyle salı günü tekrar gidicem bakalım o zamana 20 olur diye tahmin ediyorum
Bence de Dr takibi ile testi denemeye devam edin. Aşağıdaki test 3 ay önceden. Biz 19 unda çatladı diye düşündük. Ancak adet olunca Dr a göre 17 de çatladı, yani testte ki pik günü..o yüzden çok çok güvenmemek lazım. Pikten önce ilişkiye başlamak gerek.
IMG_20240922_132111.jpg

Eklentiler

• IMG_20240922_132111.jpg
    IMG_20240922_132111.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 38
canım senin yumurtlaman daha bugünlerde gerçekleşecek çok var regline neden gebelik testi yaptın neyden şüphelendin ovulasyon testin yumurtlamanın 2-3 gün içinde gerçekleşeceğini gösteriyo
Şişlik ve baş dönmesi sebebiyle eşimin ısrarıyla yaptım bilemedim aklım karıştı bir umut işte

Bence de Dr takibi ile testi denemeye devam edin. Aşağıdaki test 3 ay önceden. Biz 19 unda çatladı diye düşündük. Ancak adet olunca Dr a göre 17 de çatladı, yani testte ki pik günü..o yüzden çok çok güvenmemek lazım. Pikten önce ilişkiye başlamak gerek. Eki Görüntüle 3516803
dr bize 1 hafta ilişki dedi zaten 🫣😂 nasıl olacak bilemiyorum ama olur inşAllah 🤭

Evet adet biter bitmez 2 gün arka arkaya birliktelik oldu yeni evliyiz 6 ay oldu ilk gebeliğim olacak nasip olursa çokta bilmiyorum bu kadar erken belli olur mu diye test var elimde ama sabah ilk ısrarla yapayım diyorum inşallah vardır
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back