2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar günaydın 2 kasımda çatlama gördüm, bata 10 gün var daha, 2 gündür kaşık agarım var sanki adet olocakmişim gibi kasılmalar var rahiminde normalde adeten 3 gün önce belirti olur bende anlamadım gitti, idrar yolu enfeksiyon falan derdim ama öyle birşey yok daha yenı mane oldum sizde böyle durum yaşyan var mı

2 aralık yazıcaktım

N nurpinarr canım bak, slaslasla arkadaşımızın ovu testleri böyleydi ama gebe şuan hamdolsun senin ki neredeyse pik yapacak gibiydi ama tam pik göremedin. Ümidini kaybetme diye etiketliyorum buraya

Ben yanlış bişey söylediğimi sanmıyorum arkamdan epey bir muhabbet dönmüş burda size kötü muamele yapmışım gibi hiç hoş değil ben yaşadığımi umutsuzluğu heves kırıklığını anlatıp benim gibi olanlar varsa üzülmesin kırılmasın dedim ki eminim dolu sayfa birisi P Papatyam13 özelikle dalga geçer gibi yazmanız hiç hoş değil herkes herşeyin farkında ama bir umut yada ışık ararken insanlar birden üzülüyor ve sorun neden aramaya başlıyor siz olaylari başka yerlere çekiyorsunuz ben burda ne kimseyi suçluyorum ne saldiriyorum Allah aşkına arkadaşlar şaka mısınız ben yaşadığımi başka arkadaş yaşamasin üzülmesin diye paylaştım iyi yada kötü niyet aramiyorsunuz ama yargiliyorsunuz böyle demiş şöyle demiş diye ben yaşadığım karışık durumu izah ettim insan olarak

N nurpinarr canım bak, slaslasla arkadaşımızın ovu testleri böyleydi ama gebe şuan hamdolsun senin ki neredeyse pik yapacak gibiydi ama tam pik göremedin. Ümidini kaybetme diye etiketliyorum buraya

Tebrikler
Buarada sizce hangi gün yımurtlamıştınız nasıl anladınız testte cıkmadıgı halde hangi günleri değerlendirmiştinz. Bende pik görmedim de merak ettm
Çok teşekkür ederim Canım ben 23 üne kadar 2 günde 1 ilişki oldu o koyuluğu gorunce dedim büyük ihtimalle benim bu zamanlar çünkü akıntım ve kasık ağrım vardı bu koyuluk bu kadardır dedim yada test sıkıntıli vs vs sıkıntıya atmak istemedim koyuluğu gorunce 1 gün dolu 1 gün boş şeklinde oldu

Canikom testleri ters okutmussun o yüzden pik algılıyor idrar koyulan kısmı sol tarafa gelecek şekilde fotosunu çekmen lazım slaslasla

He ondan mı tamam canım

Bak bu sefer dediğin gibi yaptım onları silip bugüne böyle diyo peki

Ben onu başka uygulama var onunla karıştırdim ingilizce dedim bu yüklü bende olmuyor ya ne yapıyorsam olmuyor yüklenmiyor

Kız işte önceki zirve diyodu sen dedin yanlış koymuşsun düz koydum bu sefer yüksek dedi şimdide flaş açtım yine yüksek diyo en son çatıya çıkacam

Canım gözün aydın müthiş bir haber gelişmeleri paylaş bizimle de

Teşekkür ederim evet bende koyu dedim pik değil dediler ısrarla olmaz dediler

valla üşenmedim gittim tüm yazışmaları çıkardım.

1.si elimden gelen bütün çabayla yardımcı olmaya çalışmışım çünkü yanlış pik olarak düşünülmesi gerçekten yumurtlamanın kaçırılmasına sebep olabilir.
2.si bir tek ben pik değil demişim gibi burda lanse ettiğiniz şeyi başkaları da pik değil demiş konuşmada kendi ağzınızla söylemişsiniz ilk attığınızda buna pik değil diyorlar diye ama siz sadece ben pik değil demişim gibi burda lanse ettiniz.

3.sü gebelik haberinizi verirken bile imalı imalı yazmışsınız ona rağmen ne kadar sevinerek cevap vermişim burada niyet faktörünü size bırakıyorum
4.sü arkanızdan muhabbet etmedik herkese açık ortamda konuşulmuş bu siz de okuyacaksını% demek arkadan döndürsek başka başka mecralarda sizin okuyamayacağınız şekilde konuşuruz
5.si eğer niyetiniz gerçekten başkaları da bunu görsün ve umudunu kaybetmesin olsa olayı direk benim üzerime atarak kişiselleştirmezsiniz. İtibar lekelemeye çalışmazsınız

6.sı ısrarla olmaz dediler demişsiniz ben ısrarla olmaz dememişim sadece canım bu henüz pik görünmüyor demişim. Bu sonradan pik olmayacak ve asla hamile kalamazsınız demek değil
7. Ve sonuncusu şimdi yeni bir grup var oradan devam edebilirsiniz rahat rahat konuşmaya…

Son düzenleme:
Sizin amacınız çok belli ve yazık burda üstüme gelip karalama yapan şuan sizsiniz ben sizlere diye belirtmişim bu demek oluyor ki sadece sana söylememişim çoğul kişilik var kelimemde birisi sordu adını hatırlamıyorum kim dediğin de senin adın aklıma geldi çünkü çoğunlukla seninle konuştum bütün sitenin adını aklımda tutamam ısrarla olmaz dediler demişim demi ne güzel dediler çoğul ? Ama yaptığınız amaç ve saldırgan kişilik hiç hoş değil benim niyetim iyi olduktan sonra ben heryerde konuşurum kimseyle bı kötü diyalogum yok çok şükür birisi çıkıp desin demez herkese iyi niyetlerini dilemişim tıpkı size olduğu gibide iyi günler sayfanizla mutluluklar ayrıca ben küçük değilim koca kadınım birisi yaptıysa yaptı diyecek yaştayim lafı dolandırmam ama kişi nasılsa karşındakini öyle görürmüş ne diyim bu kadar stres yaşattiniz bana yeterli

Valla kusura bakmayın ama birisi çoğul konuşup sonra benim direk adımı veriyorsa ben de kendimi savunurum. Asıl sizin niyetiniz belli. Ben de burada herkesle gayet iyi bir iletişim içindeydim ama eğer birisi adımı kullanarak yanlış bir şey söylüyorsa da hakkımı tabiki arayacağım.

Ben gayet burda normal normal takılırken söylediğiniz şeylerle o stresi bana yaşatmaya çalışan sizsiniz! Saldırgan vs de değilim asıl yargılayan ve direk saldırgan bir tavırla yaklaşan sizsiniz.

slaslasla kuzum canım benim. Bazen olaylara sakinleşip bakmak ve yazılan mesajları tekrar okumak gerek. O zaman gerçekten karşıyı da anlayabiliyoruz. Eldorin sana kötü bir şey dememiş zaten. Geçmiş konuşmalarınıza gittim baktım hepsine. Pik olmadığını söylemiş. Bilinen bilgiye göre evet pik değilmiş. Hani şöyle deniyor, t çizgisi c ile aynı olacak ya da daha koyu olacak diye. O sebeple ovu testini atan herkese pik ya da değil diyoruz bunda bir şey yok tatlım. Ama inandığımız bir Rabbimiz var ya. Mesela eşime sperm yok bu ne hal asla çocuğun olmaz diyen doktora karşın RABBİM VAR, ONA ZOR değil dedik ve inandık Rabbim doğal yolla nasip etti bize, biliyorsun anlatmıştım.

İşte burada sana pik değil deseler bile ki bunu derken kötü niyet taşımıyorlardır, sen içinde nasipte varsa olur diyeceksin. Kimse o ihtimali bilemez ve herkes pik olmasada sen aldanma diye yorum atamayabilir. Kendi motiveni kendin sağlamalısın güzelliğim

Arkandan kim ne konuştu dalga mı geçti oraları göremedim ama adını hatırladığın için sadece Eldorin i etiketlemen gerçekten onu hedef göstermişsin gibi algılanır. Mesela şöyle de diyebilirdin, dalga geçenlerin isimlerini hatırlamıyorum ama Eldorin de pik değil demişti haklı olarak gibisinden.

Gebesin hamdolsun. Umut olmaya bak. Canını sıkma. Ve bence eldorin ile de helalleşin.

Canım ben Eldorin kötü bişey demedim ki onu kasıtlı olarak demedim ben zaten ki kasıt olması için tanıyor olmam lazım onu vakit geçirmem lazım burda konuştum gördüm ve bana kötü bişey demedi dedi de demedim bana denileni söylediğim için şuan ben mi suçluyum o zaman tamam kimse bana bişey söylemedi diyim ben kendi kendime uydurdum oluyor yumurtlama olmadı diye. Eldorin dedim şimdi bunun nesi yanlış eldorin dedi yumurtlama yok diye evet testlere göre olmayana yok dedi dün öğrendiğimden beri gerek burda gerek başka şeylerde olduğundan fazla üzüldüm gerçekten benim hakkım helal eldorin kendisi bilir orda bana kim yumurtlama olmadığı sordu bende eldorin dedi demedin mi eldorin? Teste göre yoktu yok dedin okey Nesi yanlış bunun yumurtlama olmadı diye ben kimi suçlayabilirim benim anlatmak istediğim beni gibi olanlar varsa aldırış etmesinler olumlu şekilde sonucu beklesinler ama ben kötü tarafa çekildim hayatımda yaşamadığim şeyi şurda 5 dakikada yaşadım hiç bana göre olmayan şeyler gerçekten

Canım sağolasın. Durduk yere sanki yanlış ve kötü niyetli bir şey yapmışım gibi pat diye ismi verilen hedef gösterilen benim, ama kötü tarafa çekilen arkadaş nasıl oluyorsa. Neyse ki her şey görülüyor okunuyor da, kimin niyeti nedir, çok belli.

Sen de iyi niyetle anlatmaya çalışmışsın ama anlamamak için elinden geleni yapıyor. Yapacak bir şey yok.

Benim bir hakkım yok arkadaşın üzerinde helal edeceğim. Hakkında hayırlısı olsun diyebilirim sadece

Kuzum bir suçlu aramıyorum. Kötü tarafa çekmiyorum kimseyi. Sadece olaya dış gözle bakan biri olarak yazmak istedim. Senin kırıldığın nokta NEDEN DİREKT YUMURTLAMA YOK denmesi. Ama herkes bilinen bilgiye göre hareket ediyor. Ha bana sorulduğunda yinede vazgeçmeyin belki testte çıkmıyordur diyorum evet ama herkes demeyebilir ya da dememiş diye kırılmak, strese girmemek gerekir. Üroloji doktoru bile eşime öyle demişken, insanlardan güzel söz ya da motive edici kelam beklemek mod düşürür yalnızca.

Kırılma bana lütfen

Yok canım kırılmıyorum sana haklısın

O da kötü niyetli değil gerçekten. Demek ki güzel söze çok ihtiyacı varmış ki çok üzülmüş yumurtlama yok denince. Ama sen de kötü bir şey dememişsin ki Sıla da farkında bunun. Seni etiketlemesi kötü gibi algılanıyor diye ona da söyledim ama o da pik olmadığını söyleyenler olarak etiket yapmış. En baştan keşke böyle diyaloglar olmasaymış. Bundan sonrası için en azından ikinizde üzülmeyin, bebişlerinize sahip çıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…