slaslasla kuzum canım benim. Bazen olaylara sakinleşip bakmak ve yazılan mesajları tekrar okumak gerek. O zaman gerçekten karşıyı da anlayabiliyoruz.
Eldorin sana kötü bir şey dememiş zaten. Geçmiş konuşmalarınıza gittim baktım hepsine. Pik olmadığını söylemiş. Bilinen bilgiye göre evet pik değilmiş. Hani şöyle deniyor, t çizgisi c ile aynı olacak ya da daha koyu olacak diye. O sebeple ovu testini atan herkese pik ya da değil diyoruz bunda bir şey yok tatlım.
Ama inandığımız bir Rabbimiz var ya. Mesela eşime sperm yok bu ne hal asla çocuğun olmaz diyen doktora karşın RABBİM VAR, ONA ZOR değil dedik ve inandık Rabbim doğal yolla nasip etti bize, biliyorsun anlatmıştım.
İşte burada sana pik değil deseler bile ki bunu derken kötü niyet taşımıyorlardır, sen içinde nasipte varsa olur diyeceksin. Kimse o ihtimali bilemez ve herkes pik olmasada sen aldanma diye yorum atamayabilir. Kendi motiveni kendin sağlamalısın güzelliğim
Arkandan kim ne konuştu dalga mı geçti oraları göremedim ama adını hatırladığın için sadece
Eldorin i etiketlemen gerçekten onu hedef göstermişsin gibi algılanır. Mesela şöyle de diyebilirdin, dalga geçenlerin isimlerini hatırlamıyorum ama
Eldorin de pik değil demişti haklı olarak gibisinden.
Gebesin hamdolsun. Umut olmaya bak. Canını sıkma. Ve bence eldorin ile de helalleşin.