2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

kızlar bi şey sorucam ben 19kasımda çatlatma iğnesi vuruldum 3Aralık bat günümdü regl olmadım bugünde kahverengi bi akıntı geldi yine regl olmadım bunun sebebi nedir sizce

Siz sanki adet günüm gecikti dediniz demi? Ama 22 sinde çatladıysa nasıl gecikmiş olabilir ki? Tam anlayamadım kusura bakmayın.
Yumurtlama gününün üstüne 14 gün ekle o senin regl günün dediler yani dün olmam gerekiyordu gelen giden yok

Ay inşallah ya sence ne zman kesin sonuc belli olur çatlamadan kaç gün geçmesi lazm
bak arkadaşta yazmış
kiminin 9-10 günde erken gebelik testinde çıkıyor. benim daha önce 18.günde çıkmıştı.
bence daha umut var
kanama olana kadar var hatta

Canım yumurta catladigi günden sonra 14.gün oluyor seninki 13.gün oluyor bugun yarın 14

Yumurtlama gününün üstüne 14 gün ekle o senin regl günün dediler yani dün olmam gerekiyordu gelen giden yok
Yumurtlama gününüz 22 si ise mesela, 6 Aralık'tan itibaren adet beklemelisiniz. Genelde şöyle oluyor, çatlama ayın 1 ı ise 14 tam gün üstüne sayıyoruz 16 sında adet oluruz. Benim Dr um herkes yumurtlamayı adetin ilk gününden 14 gün ileriye sayıyor fakat aslında en doğrusu adet olduğunuz günden 14 tam günü geriye gittiğinizde o gün yumurta çatlamıştır demişti. Sizinde 22 si çatlama diyelim, 14 tam gün bitince 5 aralık yapar, bu akşam veya yarın sabaha adet. Dilerim gebelik olur da bu hesaplama uzmanlığından da kurtuluruz.

Çok teşekkür ederim İnşallah gebelik vardır ya hayırlısı ile tabi

Bende bu ay hsg çekildim normalde rahim filmi sonrası geç olur dediler bende ovulasyon testine geç başladım haliylede tam değerlendirmedim hangi gün olduğunu bilmiyorum 13. Gün başladım hala pik yok demkki benmde erken çatlamış 17. Gündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…