- 2 Ocak 2024
- 119
- 56
- 18
- 28
Yumurtlama gününün üstüne 14 gün ekle o senin regl günün dediler yani dün olmam gerekiyordu gelen giden yokSiz sanki adet günüm gecikti dediniz demi? Ama 22 sinde çatladıysa nasıl gecikmiş olabilir ki? Tam anlayamadım kusura bakmayın.
Ay inşallah ya sence ne zman kesin sonuc belli olur çatlamadan kaç gün geçmesi lazmo zaman umutlandırmak gibi olmasında 12.gün bugün çatlamadan sonra
senin daha umut var :)
Canım yumurta catladigi günden sonra 14.gün oluyor seninki 13.gün oluyor bugun yarın 14Yumurtlama gününün üstüne 14 gün ekle o senin regl günün dediler yani dün olmam gerekiyordu gelen giden yok
Öyle mi yani hâlâ umut varmıCanım yumurta catladigi günden sonra 14.gün oluyor seninki 13.gün oluyor bugun yarın 14
bak arkadaşta yazmışAy inşallah ya sence ne zman kesin sonuc belli olur çatlamadan kaç gün geçmesi lazm
Canım yumurta catladigi günden sonra 14.gün oluyor seninki 13.gün oluyor bugun yarın 14
Acaba bu yüzden mi erken gebelikte silik kaset testte negatif gördüm yani kaset için erken miydi acabaCanım yumurta catladigi günden sonra 14.gün oluyor seninki 13.gün oluyor bugun yarın 14
Ay inşallah Allah razı olsun hepinizdenbak arkadaşta yazmış
kiminin 9-10 günde erken gebelik testinde çıkıyor. benim daha önce 18.günde çıkmıştı.
bence daha umut var
kanama olana kadar var hatta
Yumurtlamanın üzerinden mi 18 gün geçmiştibak arkadaşta yazmış
kiminin 9-10 günde erken gebelik testinde çıkıyor. benim daha önce 18.günde çıkmıştı.
bence daha umut var
kanama olana kadar var hatta
Yumurtlama gününüz 22 si ise mesela, 6 Aralık'tan itibaren adet beklemelisiniz. Genelde şöyle oluyor, çatlama ayın 1 ı ise 14 tam gün üstüne sayıyoruz 16 sında adet oluruz. Benim Dr um herkes yumurtlamayı adetin ilk gününden 14 gün ileriye sayıyor fakat aslında en doğrusu adet olduğunuz günden 14 tam günü geriye gittiğinizde o gün yumurta çatlamıştır demişti. Sizinde 22 si çatlama diyelim, 14 tam gün bitince 5 aralık yapar, bu akşam veya yarın sabaha adet. Dilerim gebelik olur da bu hesaplama uzmanlığından da kurtuluruz.Yumurtlama gününün üstüne 14 gün ekle o senin regl günün dediler yani dün olmam gerekiyordu gelen giden yok
evet aynen, çatlamayı bilmiyorum yumurtlamayı takip etmiştimYumurtlamanın üzerinden mi 18 gün geçmişti
İnşallah ya kaset testte gözükmesi için regl gecikmesi olması lazım degilmievet aynen, çatlamayı bilmiyorum yumurtlamayı takip etmiştim
Çok teşekkür ederim İnşallah gebelik vardır ya hayırlısı ile tabiYumurtlama gününüz 22 si ise mesela, 6 Aralık'tan itibaren adet beklemelisiniz. Genelde şöyle oluyor, çatlama ayın 1 ı ise 14 tam gün üstüne sayıyoruz 16 sında adet oluruz. Benim Dr um herkes yumurtlamayı adetin ilk gününden 14 gün ileriye sayıyor fakat aslında en doğrusu adet olduğunuz günden 14 tam günü geriye gittiğinizde o gün yumurta çatlamıştır demişti. Sizinde 22 si çatlama diyelim, 14 tam gün bitince 5 aralık yapar, bu akşam veya yarın sabaha adet. Dilerim gebelik olur da bu hesaplama uzmanlığından da kurtuluruz.
evet aynenİnşallah ya kaset testte gözükmesi için regl gecikmesi olması lazım degilmi
Eczaneye gittim sadece artı Med vardı erken gebelik testi mecburen aldım ama bugüne kadar bende hiç yalancı pozitif göstermedi deniycem yarın sabahevet aynen
Kuzummmmmmmmm çok sevindimKızlar bugün çatlama 11. Gün freely erken test yaptım çok heyecanlandım 3/5 dakika içinde çıktı lütfen yorumlayın test hakkında bilginiz varsa 2 senedir deniyorum …
Aşkım daha bi şey yok ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen var bir daha yapıcam az sonra ve adet ağrım varKuzummmmmmmmm çok sevindimhayırlı olsun
Özelde mi devletteki devam ediyorsunKızlar beklenen adet tarihim 6 aralıktı ve ben maalesef adet oldumçatlatma iğnesini birden fazla kullanan var mı ya da aşılama aşamasına mı geçmem gerekiyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Bende bu ay hsg çekildim normalde rahim filmi sonrası geç olur dediler bende ovulasyon testine geç başladım haliylede tam değerlendirmedim hangi gün olduğunu bilmiyorum 13. Gün başladım hala pik yok demkki benmde erken çatlamış 17. GündeyimMerhaba, ben de hsg sonrası dün kontrole gittim, yumurta büyümüşse de ilişki planlayalım diye. Fakat üç gün önce yani döngünün 9. Gününde ovülasyon testinde pik gördüm, ertesi gün silikleşti. Şaşırdım, döngünün 9 veya 10. Günü çatlar mı diye. Hsg sonrası Dr 5 gün bekle demişti ve 5. Gün döngünün 11. Günü olacaktı normalde. Neyse 11. Gün Dr a gittim ultrasonda solda bir yumurtanın söndüğünü muhtemelen ovüle olduğunu söyledi, kan ver lh 10' un östrojen 100 ve üzerinde ise çatlamıştır dedi. Ve test sonucu lh 13 östrojen 100 çıktı. Yani ben 9. Veya 10. Gün çatlama yaşadım. Çok şaşırdım ve bu ay da böyle nasip değilmiş dedim... Şunu merak ediyorum, silik görünce o gün çatladı mı demek? Yoksa ertesi güne de kalır mı mesela? Nereden bileceksiniz tabi ama merak işte
Ne kadar var adetine kuzum ? Benimde adet ağrım var ama hamişim kuzum yap beni de etiketle bir daha çıkıcak o çizgi gör bakAşkım daha bi şey yok ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen var bir daha yapıcam az sonra ve adet ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?