• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bir yıkl hamile kalmazsam bir yıl mı kullanacağım
Evet çünkü nezman gebelik olacağını malesef bilmiyoruz oyuzden gebelik oldugunda vücudun hazırda beklemiş olması gerekiyor ben oğlumda 1yıl kullandım 1 yılın sonunda hamile kaldım 2 ay daha devam ettirip bırsktırmıştı doktorum

Kızlar bugün çatlama 11. Gün freely erken test yaptım çok heyecanlandım 3/5 dakika içinde çıktı lütfen yorumlayın test hakkında bilginiz varsa 2 senedir deniyorum …

Eklentiler

• IMG_5507.jpeg
    IMG_5507.jpeg
    209,9 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bugün çatlama 11. Gün freely erken test yaptım çok heyecanlandım 3/5 dakika içinde çıktı lütfen yorumlayın test hakkında bilginiz varsa 2 senedir deniyorum …
Canım şu an erken olduğu için silik bir çizgi çıkmış. Pozitif görünüyor ama iki gün sonra tekrar edip koyulasip koyulasmadigini kontrol etmek lazım 🥰 gözün aydın ❤️

Canım şu an erken olduğu için silik bir çizgi çıkmış. Pozitif görünüyor ama iki gün sonra tekrar edip koyulasip koyulasmadigini kontrol etmek lazım 🥰 gözün aydın ❤️
Ya inanamıyorum gerçekten inanamıyorum ne desem bilemiyorum gidip eczane kapanmadan bi predictor alayım 😭😭😭🥹🥹🥹

Hayır prodoctor tamamen ayrı. Predictor bir kere fiyatıyla fark ediyor, bir tane test neredeyse 250-270 TL civarında. Prodoctor erken gebelik testi 5lisini ben internetten 200 küsüre almıştım.
Ve hatalı test çıktı. Bir tanesi silik çizgi çıkardı halbuki hamile değilmişim.
onu diyorum zaten predictor olmayanı soruyorum

Back