- 7 Ekim 2024
- 1.068
- 353
- 38
- 21
Anladm canm benim de bat 4 Aralık bende beklemedeyimevet bat 2 aralık tı. yok hala. ama ben düşük yaptım, düşükten sonraki ilk reglim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm canm benim de bat 4 Aralık bende beklemedeyimevet bat 2 aralık tı. yok hala. ama ben düşük yaptım, düşükten sonraki ilk reglim olacak
canım sen test yapacaktın yaptın mı merak ettimCanm gecikmenin mi üçüncü gunundesin
Evet folik asiti hamile kalana kadar bırakmaman gerekiyor hatta hamileykende 1 2 ay daha devam etmen gerekiyor doktor söylüyor onu zaten cnmBırakmamam mı
Bir yıkl hamile kalmazsam bir yıl mı kullanacağımEvet folik asiti hamile kalana kadar bırakmaman gerekiyor hatta hamileykende 1 2 ay daha devam etmen gerekiyor doktor söylüyor onu zaten cnm
Evet çünkü nezman gebelik olacağını malesef bilmiyoruz oyuzden gebelik oldugunda vücudun hazırda beklemiş olması gerekiyor ben oğlumda 1yıl kullandım 1 yılın sonunda hamile kaldım 2 ay daha devam ettirip bırsktırmıştı doktorumBir yıkl hamile kalmazsam bir yıl mı kullanacağım
yaptın mı testAnladm canm benim de bat 4 Aralık bende beklemedeyim
Kaset test yapmıştım dün negatif çıkmıştıyaptın mı test
takip etmiş miydin gününüKaset test yapmıştım dün negatif çıkmıştı
Nasıl yanitakip etmiş miydin gününü
gecikti mi acaba
ovülasyon testi ile takip etmiş miydin yani, acaba geç mi yumurtladınNasıl yani
Canım benim hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. Her yeni döngü yeni bir şans demek umarım en kısa zamanda bebek haberininalacaksin
Canım şu an erken olduğu için silik bir çizgi çıkmış. Pozitif görünüyor ama iki gün sonra tekrar edip koyulasip koyulasmadigini kontrol etmek lazım gözün aydınKızlar bugün çatlama 11. Gün freely erken test yaptım çok heyecanlandım 3/5 dakika içinde çıktı lütfen yorumlayın test hakkında bilginiz varsa 2 senedir deniyorum …
Ya inanamıyorum gerçekten inanamıyorum ne desem bilemiyorum gidip eczane kapanmadan bi predictor alayımCanım şu an erken olduğu için silik bir çizgi çıkmış. Pozitif görünüyor ama iki gün sonra tekrar edip koyulasip koyulasmadigini kontrol etmek lazım gözün aydın
Evet takip ettim 20 21 pik gördüm 22 sinde çatlama gördümovülasyon testi ile takip etmiş miydin yani, acaba geç mi yumurtladın
geç döllenme diyorlar ya öyle mi acaba
Siz sanki adet günüm gecikti dediniz demi? Ama 22 sinde çatladıysa nasıl gecikmiş olabilir ki? Tam anlayamadım kusura bakmayın.Evet takip ettim 20 21 pik gördüm 22 sinde çatlama gördüm
onu diyorum zaten predictor olmayanı soruyorumHayır prodoctor tamamen ayrı. Predictor bir kere fiyatıyla fark ediyor, bir tane test neredeyse 250-270 TL civarında. Prodoctor erken gebelik testi 5lisini ben internetten 200 küsüre almıştım.
Ve hatalı test çıktı. Bir tanesi silik çizgi çıkardı halbuki hamile değilmişim.
o zaman umutlandırmak gibi olmasında 12.gün bugün çatlamadan sonraEvet takip ettim 20 21 pik gördüm 22 sinde çatlama gördüm
Var gibi duruyor yarın testi tekrarlayinKızlar bugün çatlama 11. Gün freely erken test yaptım çok heyecanlandım 3/5 dakika içinde çıktı lütfen yorumlayın test hakkında bilginiz varsa 2 senedir deniyorum …