2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Aşkım daha bi şey yok ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen var bir daha yapıcam az sonra ve adet ağrım var
Canım cizgin hayalet çizgi değil ki baya görünüyor bence gebelik var ama takip etmek lazım ayrıca ben de adet olacakmisim gibiydi hep adet ağrım oldu ama gebelikmis içini ferah tut

İyi akşamlar kızlar reglim 11 aralıkta iki gündür ovu testlerim pik çıkıyor yumurtlamamı sizce ilk fotodakini dün yaptım ikincide bugün öğlen yaptım eğer yumurtlama ise ilişki günleri nasıl olmalı dün ve bir önceki gün ilşki oldu ama benim reglime 6 gün var kafam çok karışık

Eklentiler

• IMG_1569.jpeg
    178 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1573.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 68
Normalde döngünüz nasıl bilmiyorum muhtemelen geçmiştir. benim 26-28 günde bir. Böyle olursa en geç 25 gün. Ben de yavaştan başlıyım diye alıp yaptım bir baktım pik. Sonraki günden beridir de iyice silikleşti.

Ne kadar var adetine kuzum ? Benimde adet ağrım var ama hamişim kuzum yap beni de etiketle bir daha çıkıcak o çizgi gör bak
Ayyyy gerçekten mi çok sevindim mervişim yaaaaa Eldorin ikinci freely böyle çıktı alttaki ..

Eklentiler

• IMG_5555.jpeg
    714,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5554.jpeg
    570,6 KB · Görüntüleme: 64
Oyyy oyyy bebiş geliyorrrrrrrrrr
Bak gördün mü hemen karalar bağlıyorsun maşallah maşallah yarın sabah tekrarla kuzum koyulaşıcaktır
Alttakini yeni yaptım onda üstteki gibi çıkmadı varsa en az üstteki gibi olması gerekmez miydi yaaaa çıldırcam

Alttakini yeni yaptım onda üstteki gibi çıkmadı varsa en az üstteki gibi olması gerekmez miydi yaaaa çıldırcam
Kuzum hemen yaptın çiş mi vardı ki beta çıksın yarın sabah yap koyulaştığını görüceksin inşallah canım

Kızlar Ovulasyon testini yaptıktan sonra kaç dakika beklemek lazım çizgisini tam anlayabilmek için

Kızlar adetime 6 gün var, bugün kasık ağrılarım başladı sanırım adet olacağım gerçi ilk gebeliğimde de adet olacağımdan çok emindim ama bu kez sanırım aşılama yaptığımız için farklı hissetmeyi bekledim biraz da beyaz akıntım var sanki yeni yumurtlamışım gibi. Ama daha dün gittim kontrole, tümü çoktan çatlamış. Bilemiyorum yani bir anda çok demoralize oldum

Kuzum ben inanıyorum var içine ferah tut
Senin için çok sevindim çiçeğim Allah tamamına hayırla erdirsin ama ben şimdi başka marka yaptım bi şey çıkmadı. Yani
Bi pozitif bi negatif .. 11. Gün erken mi bilmiyorum ama olsa en azından diğerlerinde de silik milik cıkardı

Kızlar ovulasyon günümü dün takip etmeye başladım dün 11. Günümdü akşam saat 5 te yaptım ilk testimi pik çıktı ama değerlendiremedim bugün sabah yaptım hafif silkti dünkünden akşam yaptım daha silik ti resimleri atıyorum sırasıyla bu akşam değerlendirirsem geç kalmış olurmuyum yoksa şansım varmı

Eklentiler

• 20241204_171051.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 20241205_182723.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 27
  • 20241205_204656.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 30
Daha fazla beklemden hemen degerlendirin bence belki yakalarsın bugun ve yarn mutlaka degerlendirin

Sen yarın sabah tekrardan yap kuzucumm awox bulabilsen kuruma bile çıkartmıyor

Gecikmesine gecikebilir tabi ki, saat değil sonuçta ama bu ay hiç olmayan şeyler bir arada oldu hala kasığımda sancı var her gün, göğüslerime dokunamıyorum bile saçma sapan şeyler. Olsam da rahatlasam diye bekliyorum ne gelen var ne giden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…