Canım cizgin hayalet çizgi değil ki baya görünüyorAşkım daha bi şey yok ya yalancı pozitif çıkarıyor diyen var bir daha yapıcam az sonra ve adet ağrım var
Normalde döngünüz nasıl bilmiyorum muhtemelen geçmiştir. benim 26-28 günde bir. Böyle olursa en geç 25 gün. Ben de yavaştan başlıyım diye alıp yaptım bir baktım pik. Sonraki günden beridir de iyice silikleşti.Bende bu ay hsg çekildim normalde rahim filmi sonrası geç olur dediler bende ovulasyon testine geç başladım haliylede tam değerlendirmedim hangi gün olduğunu bilmiyorum 13. Gün başladım hala pik yok demkki benmde erken çatlamış 17. Gündeyim
Ayyyy gerçekten mi çok sevindim mervişim yaaaaaNe kadar var adetine kuzum ? Benimde adet ağrım var ama hamişim kuzum yap beni de etiketle bir daha çıkıcak o çizgi gör bak
Bekleyelim beraber bacım. Cok zor beklemek valla aklım hep ordaKızlaar benimle birlikte şu bekleme sürecini atlatmak isteyen olur mu? Nasıl sabrediyorsunuz?
@anyone1ri @Lebi deryaCinnamonQueen bizim Batlar aynıymış
Oyyy oyyy bebiş geliyorrrrrrrrrr
Alttakini yeni yaptım onda üstteki gibi çıkmadı varsa en az üstteki gibi olması gerekmez miydi yaaaa çıldırcamOyyy oyyy bebiş geliyorrrrrrrrrr
Bak gördün mü hemen karalar bağlıyorsunmaşallah maşallah yarın sabah tekrarla kuzum koyulaşıcaktır
Kuzum hemen yaptın çiş mi vardı ki beta çıksın yarın sabah yap koyulaştığını görüceksin inşallah canımAlttakini yeni yaptım onda üstteki gibi çıkmadı varsa en az üstteki gibi olması gerekmez miydi yaaaa çıldırcam
Allahım lütfen yaKuzum hemen yaptın çiş mi vardı ki beta çıksın yarın sabah yap koyulaştığını görüceksin inşallah canım
Kuzum ben inanıyorum var içine ferah tutAllahım lütfen ya
DimiiBekleyelim beraber bacım. Cok zor beklemek valla aklım hep orda
Senin için çok sevindim çiçeğim Allah tamamına hayırla erdirsin ama ben şimdi başka marka yaptım bi şey çıkmadı. YaniKuzum ben inanıyorum var içine ferah tut
Inan oyle. Benim bugun tez savunmam vardi. Inanir misin o gundemde benim aklimin bir kosesi yine buradaydi.Dimiibir yandan iş gücüm de çok aslında ama aklım hep orada...Neyse bir günü de böyle geçirmiş olduk :)
Daha fazla beklemden hemen degerlendirin bence belki yakalarsın bugun ve yarn mutlaka degerlendirinKızlar ovulasyon günümü dün takip etmeye başladım dün 11. Günümdü akşam saat 5 te yaptım ilk testimi pik çıktı ama değerlendiremedim bugün sabah yaptım hafif silkti dünkünden akşam yaptım daha silik ti resimleri atıyorum sırasıyla bu akşam değerlendirirsem geç kalmış olurmuyum
Sen yarın sabah tekrardan yap kuzucumm awox bulabilsen kuruma bile çıkartmıyorSenin için çok sevindim çiçeğim Allah tamamına hayırla erdirsin ama ben şimdi başka marka yaptım bi şey çıkmadı. Yani
Bi pozitif bi negatif .. 11. Gün erken mi bilmiyorum ama olsa en azından diğerlerinde de silik milik cıkardı
Teşekkür ederimDaha fazla beklemden hemen degerlendirin bence belki yakalarsın bugun ve yarn mutlaka degerlendirin
Gecikmesine gecikebilir tabi ki, saat değil sonuçta ama bu ay hiç olmayan şeyler bir arada oldu hala kasığımda sancı var her gün, göğüslerime dokunamıyorum bile saçma sapan şeyler. Olsam da rahatlasam diye bekliyorum ne gelen var ne giden.Bence yapma negatif çıktıysa, insanın adeti de durduk yere gecikebiliyor. Önümüzdeki ay sağlıklı yumurtlamak için spora başla sağlıklı yaşamaya calis kuru yemiş baklagil vs tüket corekotu keten tohumu çemen tohumu olabilir. Öyle motive et kendini. Yumurtlama günlerini de her gün değerlendir olur inşallah. Bu ay olursa da sürpriz olur bayağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?