2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba,
Son adet tarihi 28 kasım
Beklenen 22 Aralık listeye eklerseniz çok sevinirim.

Regle kaç gün kala test yapmam gerek? 20sinde pik gördüm 22’sinde çatladı değerlendirdim. Bat 8 aralık. 2 gün önce negatif çıktı erken gebelik. Bugün de kasette beyaz gölge gördüm de yalancıdır diye umutlanmadım. 29 kasımdan beri kasık ağrım ve karın ağrım var. Daha önceden böyle regl belirtileri yaşamadım karnım ağrırdı evet ama o da reglden 1 gün önce ağrırdı.

Hemen hemen aynıyız sizinle dün kasette cıkmadı bende beklemdiyim

Nasıl etiketleniyor

Klomen çatlatma iğnesi kullananlar göbek deliğinizde ağrı var mı ben cumartesi günü yaptım çatlatma iğnesini bugün 4 gün sizin ne belirtileriniz vardı

L lilya 0 canım ovitrellenin kabadan yada koldan yapıldığına emin misin ben hiç duymadım. Doktorum bana göbek deliğinin iki parmak sağından veya sorundan yağlı deriye enjekte etmemi söyledi 3 ünde de o şekilde yaptım ben. Hatta Gonal F iğnesi de o şekildeydi. İstersen doktoruna tekrar bi sor

kızlar sat 8 kasım sat 8-9 aralık
biraz önce test yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı olsaydı silikte olsa gözükürdü herhalde... aranızda böyle olup sonradan çift çizgi gören var mı 5-6 gün kaldı reglime

Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın. kaset test için erken

Canım benimde 9 aralık üç gündür kasıklarım ağrıyor bugün baya bi arttı ağrı dün gebelik testi yaptım bende bişey çıkmadı ama ovulaayon testim koyulaşmaya başladı ya yumurtlama oluyor ya da regl mi anlamadım

Klomen çatlatma iğnesi kullananlar göbek deliğinizde ağrı var mı ben cumartesi günü yaptım çatlatma iğnesini bugün 4 gün sizin ne belirtileriniz vardı
Ben kullandım bu ay, solda 2 yumurtam gelişmişti ve iğneden itibaren sol tarafım ağırdı. Çatlama günleri özellikle daha şiddetliydi bugün iğne günü hariç 11. Günüm sol tarafım sızlıyor yine hep. Akımtım da ilaçsız iğnesiz aylarıma göre fazlaydı. Birkaç gündür meme hassasiyetim var ama regl öncesi hep yaşadığım bir şey o değişik bir belirti değil benim için.

Selam kızlarr döngünün 14.günündeyim normalde 29-30 günde bir regl olurdum son 2 ay biraz işler karıştı öncesi bi düzenim vardı. 29-30 günü baz alırsak 15-16.günler artık pik görmem gerekli dimi stresliyim 3.ayım ovu testinde 2 aydır pik göremedim bu ay görmek istiyorum yaa.
Akıntı falan yok henüz
Aksi gibi işyerindeyim evde unutmuşum ovu testlerini normalde hep 11 gibi yapardım. Bugun mecbur akşam 7-8 gibi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…