• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlarrrr 🌸🌸🌸bu ovulasyon testi pik mi sizce 💕

Eklentiler

• IMG_1541.jpeg
    IMG_1541.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 32
Haftalık kontrol günü kizlaaaaar 📣
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
A aist123

Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
A aist123

@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
A aist123

Ben 28inde adet oldum maalesef.
Şimdi yeniden klomen kullanacağım 5 gün.
Sonrasında yeniden deneyeceğiz bakalım

Bende normalde 28 günde bir olurum. Emziriyorum ve daha 4 aydır adet görüyorum. Düzensiz oluyorum. Bzn 10 gun bile geciktigi oluyor. Bende böyle 33 günü baz aldım. Yumurtlamayi takip edicem belirtilerden. Ondan 14 gun sonrasını baz alicam.
Ilk bebeğij ne kadarlik planli mi 2.çocuk hayiisi olsun artik ikimizinde

Back