2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

bir şey sorabilir miyim çatlatma iğnesi kararını ne kadar süre denedikten sonra verdiniz? Benim bu ay 1 yıl deneme oldu.
Çatlatma iğnesi sürecine başlasam mı emin olamıyorum. nedense korkutuyor beni hiç bir fikrim yok halbuki

Bende 1-1,5 yıl sonra doktorum kendisi önermişti kendi yönlendirdi tedaviye 3 ay çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Bu ay kist oluşmuştu tedaviye ara verdik regl olunca gideceğim

Kaçırabilirsin yakında eczane varsa bi tane al

Benim 3. Gebeliğim olucak ilk kızımda ne yaşadım hatırlamıyorum ama 2. Kızım da doğal hamile kaldım o zaman da göbek deligimde hafif birşeyler hissediyordum şuanda da hissediyorum akıntım normal aylara Göre bu ay olmadı acaba catlamamı olmadı bu ay çatlatma iğnesi kullandım takıntı yapmim diye yumurtlama kit i kullanmadim ama içim içimi yiyor

Çatlama iğnesinden sonra ovü testeleri hep pik pik gider. Çatlatma iğnesinden sonra ovü testleri doğru sonuç vermez yani canım. Benim şeffaf yapışkan akıntım hep olurdu. Ama 3 ay tedavi gördüm bu süreçte akıntı hiç gelmedi. Bu ay kistten dolayı ara verdik hiç hap kullanmadım ve bu ay yine yapışkan akıntı geldi dün

Mutlaka olmuştur içinizi ferah tutun, en önemli şey bu Siz doğal yolla hamile kalmışsınız ne güzel yine kalacaksanızdır eminim kendimizi rahatlatın, endişe etmeyin. Herkesin süreci çok farklı gidiyor sizin akıntı görmemeniz kötü bir anlama asla gelmez rahatlayın, rahat rahat bekleyin bebişinizi :) şu an vücudunuzda beta hcg hormonu var, bazı belirtileri o bile yapar daha çok erken ama. Yumurtlarınızın durumu nasıldı hangi taraftalardı

Canım bu ay göreceksin inşallah yumurtlama masajı yap bol bol 29/30 günde bir işe evet 15/16 gibi pik görmen lazım
Bu ay senden güzel haber alacağız inanıyorum

Canım bu ay göreceksin inşallah yumurtlama masajı yap bol bol 29/30 günde bir işe evet 15/16 gibi pik görmen lazım
Bu ay senden güzel haber alacağız inanıyorum
Eldorin canım Sat 8 Kasım Bat 6 Aralık 22 Kasım çatlatma iğnesi beni de ekleyebilir misin bu arada bebeğin hayırlı uğurlu olsun

korkacak bi şey yok canım ben 1bucuk yıldan fazla istedim olmadı eşimde de bende de hiçbir sorun görülmedi adet günüm hiç şaşmaz benim rahim filmi de çektirdim en son yumurtlama takibi yaptık yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelmiyo diye onları büyüttük ve çatlattık

Benim 2 kızım ilk kez eşimden 18 yaşında öldü şimdi 32 yaşındayım amh 1,69 a düşmüş eşimin ileri hareketliliği az ben troid hastasıyım eşim asker 5 6 ayda bir geliyor eve o yüzden tutma durumu azalıyor söyle bir sene denesek belki olacak ilk iki hamileliğimde farklı yani durumum. Yumurtlamaya gelince sağ tarafta 2 tane vardı 29 Kasım'da 20,4 ve 18 cm olarak doktor bir tanesi çatlar diğeri küçük kendiliğinden kaybolur dedi

göbek deliğinizde nasıl bi şeyler hissediyorsunuz. ya bende de var bu kımıldama , bebek değil tabi ki. ama tanımlayamıyorum gıdıklanır gibi tam karnımın içinde. kaset test negatif bu arada

Kizlar kanamam var.kimyasal geçirdim sanırım.gec döllenme olmadığı halde silik çizgi suphelendirmisti beni zaten.insallah kimyasaldirda burda sonlanır diyeyim kürtaj işi çok sikintili

önce rahim filmi mi çektirmem daha mantıklı olur sizce?

göbek deliğinizde nasıl bi şeyler hissediyorsunuz. ya bende de var bu kımıldama , bebek değil tabi ki. ama tanımlayamıyorum gıdıklanır gibi tam karnımın içinde. kaset test negatif bu arada
Göbek deliği hafif içerden çekiliyor gibi acı ağrı deil hassasiyet öle mi sizinde

Bende 1-1,5 yıl sonra doktorum kendisi önermişti kendi yönlendirdi tedaviye 3 ay çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm ama sonuç alamadım. Bu ay kist oluşmuştu tedaviye ara verdik regl olunca gideceğim
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda olumlu haberler alırsınız

Merhaba 5 Kasım önceki regl ilk günü
Beklenen 1 Aralık. Henüz regl olmadım hafif yerleşme kanaması sanırım bugün geldi hafif hafif agri da oluyor arada . Umarım Rabbım isteyen herkese nasip eder. Test yaptığımda guncellerim

Arkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…