Sabahı bekleyemedim maalesef yaptım pek çıkmadıCanım sabah ilk idrarla tekrarla testi inşallah gebesindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahı bekleyemedim maalesef yaptım pek çıkmadıCanım sabah ilk idrarla tekrarla testi inşallah gebesindir
Canım bundada çizgi var yine bence sizde var yeni yeni oluyor heralde 2 gün bekle yada lan ver yarınBöyle çıktı nedense. Kaset testte çıkıp bunda çıkmama ihtimali var mı acaba
Yaptım canım ince kıl gibi bi çizgi çıktıHadi yap bakalım inşallah vardır ya
Şimdi gördüm canım gözüküyor ama ya bir çizgi ki sen canlı canlı daha iyi görüyor olmalısın kaç dakika oldu yapalı 20 dakikada falan tam oturur testAttım canım pek gözükmedi nedense
Fotoğrafı hemen çektmiştim 4-5 dakika olmuştu sonrasında biraz daha belliydi ama çok çok ince kıl gibi bir çizgiŞimdi gördüm canım gözüküyor ama ya bir çizgi ki sen canlı canlı daha iyi görüyor olmalısın kaç dakika oldu yapalı 20 dakikada falan tam oturur test
Evet bende görüyorum var bence ya kan ver yarınYaptım canım ince kıl gibi bi çizgi çıktı
o ince çizgi hemen çıktımı şu an çekip atsana resminiYaptım canım ince kıl gibi bi çizgi çıktı
Braz daha beklesin tekrar cek bakimFotoğrafı hemen çektmiştim 4-5 dakika olmuştu sonrasında biraz daha belliydi ama çok çok ince kıl gibi bir çizgi
Evet onu da duymuştum aynı etkiye sahipler femerayla inşallah pozitifleri görürüz ya bu aybende 4. günü başladım reglin bugün ilacın 5.günü bitti bende günde 2 kez kullandım benimki letu femera ile aynı diye biliyorum
Kaset testte nasıl daha belirgin çıktı onu hiç anlayamadım. Çarşamba kan vereceğim inşallahEvet bende görüyorum var bence ya kan ver yarın
Evet hemen çıktı 4-5 dakikada çekmiştim fotoğrafınıo ince çizgi hemen çıktımı şu an çekip atsana resmini
Bendede tam tersiydi erken testte çıktı kasette cıkmadıKaset testte nasıl daha belirgin çıktı onu hiç anlayamadım. Çarşamba kan vereceğim inşallah
o zaman yüksek ihtimalle gebelik var çizgi hemen çıktıysa biraz bekle bakalım bekledikçe daha belli oluyoEvet hemen çıktı 4-5 dakikada çekmiştim fotoğrafını
Normali öyle aslında. Erken testler daha düşük betayı algılıyor diyorlar. Ama kaset testi yaparken daha sıkışıktım belki ondandırBendede tam tersiydi erken testte çıktı kasette cıkmadı
inşAllah bakalım hayırlısıylaEvet onu da duymuştum aynı etkiye sahipler femerayla inşallah pozitifleri görürüz ya bu ay
Benim erken gebelikteki bu kadar belli değil senin baya bellibetam 15 idi biri erken gebelik biri kaset test
Bak benimkilerde böyleydi canımBöyle çıktı nedense. Kaset testte çıkıp bunda çıkmama ihtimali var mı acaba
bu benim kaybettiğim gebeliğimdeki testim bunları yaptığım gün kan vermiştim 15 çıkmıştıBenim erken gebelikteki bu kadar belli değil senin baya belli
Ben silik bir çizgi görüyorum canımBenimkine de bakar mısınız lütfen
bunda da silik çizgi var bence canımBöyle çıktı nedense. Kaset testte çıkıp bunda çıkmama ihtimali var mı acaba