• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Arkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?
Adetinizin ikinci günü Dr a gitmelisiniz. 🙏 hormon testleri ve Rahim duvarına o zamanlar bakılıyor.

Merhaba canım benim de aynı belirtilerin varmı test falan yaptın mı
Bu sabah test yaptım çok hafif bir çizgi gözüküyor ama ilacın da 11. Günü etkisi hala devam ediyor olabilir o yüzden cumaya kadar beklemek en sağlıklısı olacak. Şuan zaten tam olarak regl olacak gibiyim kasıklarım tam öyle ağrıyor hayırlısı olsun, inşallah sende vardır bebiş ❤️

Arkadaşlar regle 3 gün kaldı test yaptım tekrar ve negatif yine.. ben artık doktora gitmek istiyorum 1.5 yıl oldu.. ne yapmalıyım adetliyken mi gitmeli bunları bilmiyorum fikri olan var mı ?
Adetin 3. Ya da 4. Günü gidersen gereken tüm hormonlarına bakarlar doğru zamanda gitmiş olursun, hakkında hayırlısı olsun 🌸

Bu sabah test yaptım çok hafif bir çizgi gözüküyor ama ilacın da 11. Günü etkisi hala devam ediyor olabilir o yüzden cumaya kadar beklemek en sağlıklısı olacak. Şuan zaten tam olarak regl olacak gibiyim kasıklarım tam öyle ağrıyor hayırlısı olsun, inşallah sende vardır bebiş ❤️
Ben geçen gün kaset test yaptım negatif çıktı çok da umudum yok açıkçası ama rabbimden ümit kesilmez 🙏🏼 inşallah sende de vardır güzel haberlerini bekliyorum 🥰

Reglin 2. veya 3. günü gidebilirsin. Eğer haftasonuna gelme durumu varsa öylelikle 4. günü de gidebilirsin

Benim 2 kızım ilk kez eşimden 18 yaşında öldü şimdi 32 yaşındayım amh 1,69 a düşmüş eşimin ileri hareketliliği az ben troid hastasıyım eşim asker 5 6 ayda bir geliyor eve o yüzden tutma durumu azalıyor söyle bir sene denesek belki olacak ilk iki hamileliğimde farklı yani durumum. Yumurtlamaya gelince sağ tarafta 2 tane vardı 29 Kasım'da 20,4 ve 18 cm olarak doktor bir tanesi çatlar diğeri küçük kendiliğinden kaybolur dedi
Başınız sağ olsun öncelikle. Yumurtalarınız da çok güzel gelişmiş, umarım hayırlı haberleri alırsınız bu ay.

L lilya 0 canım ovitrellenin kabadan yada koldan yapıldığına emin misin ben hiç duymadım. Doktorum bana göbek deliğinin iki parmak sağından veya sorundan yağlı deriye enjekte etmemi söyledi 3 ünde de o şekilde yaptım ben. Hatta Gonal F iğnesi de o şekildeydi. İstersen doktoruna tekrar bi sor
Hayır zaten koldan veya kalçadan yapıldığını ben de hiç duymadım karıştırdın sanırım ben öyle yazmadım göbek deliğinin sağına ya da soluna diye biliyorum ben de aynı şekilde
Ben De dün gece yaptım iğnemi

bir şey sorabilir miyim çatlatma iğnesi kararını ne kadar süre denedikten sonra verdiniz? Benim bu ay 1 yıl deneme oldu.
Çatlatma iğnesi sürecine başlasam mı emin olamıyorum. nedense korkutuyor beni hiç bir fikrim yok halbuki
Ben denemeye başlamadan önce doktora gitmiştim tüm değerlerim normaldi. 3 ay deneyip olmayınca benim çocuğum olmuyor diye tekrar gittim :) doktor tekrar baktı eşime de baktı bir sorun yok ama beni çok kaygılı gördüğü için o ay başladı klomen çatlatma iğnesi tedavisine, maalesef o ay enfeksiyonum yükseldi meğer rahim ağzımda 3 cm yara varmış ilaçla enfeksiyonu kontrol etmeye çalıştık bir süre o süre de tabi kayıp bir zaman oldu ve ağustosta yarayı dondurdu doktor. Eylülde tekrar klomen kullandım yine olmayınca hsg çekildim ve yine herhamfi bir şey çıkmadı. Bu ay mayıs ayından sonra ilk kez çatlatma iğnesi kullandım. Benim sürecim çok erken başladı doktorumun 33 yaşı çok geç kabul etmesi sebebiyle:) yeteri kadar beklediğinizi düşünüyorsanız hiç korkmayın, geç kalmadan önününüzü görmüş olursunuz. Kaygılarımız hamileliği zorlaştırıyor, çatlatma iğnesi tedavisiyle süreciniz hızlanabilir doktorunuz da uygun görürse tabi, belki ufak bir destekle bir an önce hamile kalırsınız ❤️ bu arada kesinlikle doktorunuz yine kabul ederse rahim filmi işini aradan çıkarın çektirin hem gebe kalmayı da destekliyormuş hem de orada sorun olmadığını görürseniz içiniz daha rahatlar, bir tıkanıklık varsa açılır başka bir sorun varsa ona yönelik bir tedavi olursunuz, kafanız çok rahatlamış olur her şey yolundaysa.

Başınız sağ olsun öncelikle. Yumurtalarınız da çok güzel gelişmiş, umarım hayırlı haberleri alırsınız bu ay.
Allah korusun kız klavye yanlış yazmış18 yaşımda oldu yazacaktım öldü yazmışım 🤦‍♀️ evet yumurtalarım baya iyi oldu doktorum yumurtaların kaliteli olduğunu düşünüyorum dedi biraz öncede troid testi sonucum geldi düşmüş şükürler olsun 🙏 bu ay inş güzel haber alırım 29 Kasım'da vurdum iğneyi testi ne zaman yapmalıyım regl gecikince mi

Back