Olabilir canım artık 2 gün beklemen lazım koyuluk bakman için yada kan vermen lazımNormali öyle aslında. Erken testler daha düşük betayı algılıyor diyorlar. Ama kaset testi yaparken daha sıkışıktım belki ondandır
Evet senin tam tersiymiş gerçekten canımBak benimkilerde böyleydi canım
Bu degerde iyi cıkmış kasette aslında kaset hangi markaydıbu benim kaybettiğim gebeliğimdeki testim bunları yaptığım gün kan vermiştim 15 çıkmıştı
Başın sağ olsun canım üzgünüm kaybın içinbu benim kaybettiğim gebeliğimdeki testim bunları yaptığım gün kan vermiştim 15 çıkmıştı
Çok ince kıl gibi varBen silik bir çizgi görüyorum canım
bunda da silik çizgi var bence canım
Seninkinde cok silik ince var gözüküyor testi tekrarlayin yarınBenimkine de bakar mısınız lütfen
saol canım Allah razı olsun nasipBaşın sağ olsun canım üzgünüm kaybın için
ovula marka laboquıck ve surelab hepsi aynı bunlarınBu degerde iyi cıkmış kasette aslında kaset hangi markaydı
Benimki albiydi bgun yaptıgmovula marka laboquıck ve surelab hepsi aynı bunların
Helak olduk ama sorma yaniSen haketmede kim haketsin gebeliği be helal
Canım var varBöyle çıktı nedense. Kaset testte çıkıp bunda çıkmama ihtimali var mı acaba
Canım üstündeki kapağı çıkartıp şimdi cek bakim oturmuştur çizgi artıkBöyle çıktı nedense. Kaset testte çıkıp bunda çıkmama ihtimali var mı acaba
Merve bende akıntı başladı beyaz krem gibi.. Senin ki nasıldı?Canım var var
Haftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
A aist123
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
A aist123
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
@sedacamasal
@tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
@Lioo
A aist123
Sulu benim akıntım canım krem gibi de geliyor arada amaMerve bende akıntı başladı beyaz krem gibi.. Senin ki nasıldı?
Canm test için sbaah ilk idrar şarmi senceSulu benim akıntım canım krem gibi de geliyor arada ama
Adete 8-10 gün varken olur mu ki akıntı böyleSulu benim akıntım canım krem gibi de geliyor arada ama
Ilk bebeğij ne kadarlik planli mi 2.çocuk hayiisi olsun artik ikimizindeBende normalde 28 günde bir olurum. Emziriyorum ve daha 4 aydır adet görüyorum. Düzensiz oluyorum. Bzn 10 gun bile geciktigi oluyor. Bende böyle 33 günü baz aldım. Yumurtlamayi takip edicem belirtilerden. Ondan 14 gun sonrasını baz alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?