- 3 Ocak 2020
- 295
- 741
- 30
Canım benim amin inşallah sağlıkla gelsinler. Kordonu olması gerekenden uzunmuş anladığım kadarıyla öyle dolanma durumu yok zaten sürekli pozisyon değiştiriyorlar ama iki kontrolde de kordonu omzunun üstünden boynuna 0 geçer vaziyette gördük kalkarken ve yatarken yavaş hareket et ani dönüş yapmasın dedi. Biraz korktum yalan yok hamilelik planlayınca işten ayrıldım çalışmıyorum ama çalışırken en azından bütün gün masada oturuyordum şimdi evde kendime iş çıkarıyorum sıkıntıdan ve tabi mecburiyetten. Eşim sabah 8 de gidiyor akşam 8 de geliyor. Yemek bende temizlik bende ütü bulaşık alışveriş bende faturalar bende. Yaza denk geldik bir de sıcaktan buharlaşmak üzereyim. Yat dinlen diyorlar da mümkün mü her şeye yetişeyim derken seyit onbaşı oldum. Daha kimsenin 1 bardak çayını çorbasını içmedim lafa gelince herkes akıl veriyor ama yardım eden yok. 2. 3. bebeği olanları düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun.Maşallah maşallah oğluşuna ay 2/3 haftaya buralar bebişlerimiz 1 kilo olmuş diye dolanmaya başlayan annelerle dolacak ne güzel . Kuzum sende dikkat et ben kordon muhabbetini anlamadım benim doktor bana hiç böyle birşey demedi ama sana ani hareket etme dediyse etme zaten ne kaldı ki sağlıkla doğsun miniklerimiz