2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Burnu tukalıysa balgamlı tükürük yutmasından olabilir devam ederse alerjik olabilir veya arkadaşın dediği gibi asıdan olabilir

Kızlar bebeğim özellikle az uyduğu günlerde birden durduk yerde çığlıklı ağlıyor bu neden olur ki ? Yeni 4 aylık olduk

Burnu tukalıysa balgamlı tükürük yutmasından olabilir devam ederse alerjik olabilir veya arkadaşın dediği gibi asıdan olabilir
burnu tikali degil canim asida olali iki hafta oldu alerjide neyden olabilirki ya onceden yoktu usutmus olabilirmiki

Nasıl olsa ek gıdaya geçicez diye değiştirmedim ben bakalım iştah aynı devam edecek mi
4. ay aşısı ateş veya huzursuzluk yapan var mı? kızım 4 ayı geciyor bugun yaptıracaktım gece eşim yok nöbette olacak ateş vs olursa bugun iptal edeceğim tekim ne olur ne olmaz diye
Ben de benzer sebepten yaptırmadım evde herkes grip, aşı ateşiyle uğraşmak zor olacaktı . Bizim 2. Ayda ateş ve huzursuzluk yapmıştı, hemşire şimdi ateş olduysa 4. Ayda da oluyor demişti ben de geriliyorum o yüzden

Kızlar bebeğim özellikle az uyduğu günlerde birden durduk yerde çığlıklı ağlıyor bu neden olur ki ? Yeni 4 aylık olduk
Uyku gerilemesi olabilir mi? Benim oğlum da 4 ay 1 haftalık, 1 haftadır zor uyuma, sık uyanmalar başladı. Hep bi huzursuzluğu var pek ağlamazdı bugünlerde yok yere ağlıyor.4. Ay zormuş gerçekten

kizlar bebegimin kakasinda mukus var bugun 3 kez yapti 3ude mukuslu ve bundan daha koyu yesil olduguda oldu neden olur

burnu tikali degil canim asida olali iki hafta oldu alerjide neyden olabilirki ya onceden yoktu usutmus olabilirmiki
Enfeksiyon olabilir mi geçmedi mi bugün de. Benim bebeğimin doğduğundan beri mukuslu doktora ilk gittiğimizde önce kakasında mikrop var mı diye bakılmıştı. Sonra alerjik dendi. Üsütğnce mukus olur mu duymadım
Uyku gerilemesi olabilir mi? Benim oğlum da 4 ay 1 haftalık, 1 haftadır zor uyuma, sık uyanmalar başladı. Hep bi huzursuzluğu var pek ağlamazdı bugünlerde yok yere ağlıyor.4. Ay zormuş gerçekten
Biz de 4 ay bir hafta olduk geceleri çok geç uyuyoruz yine 2yi bazen 3 ü buluyor ilk zamanlar sabaha karşı uyuyordu duruyordum ama şimdi nedense dayanamıyorum çok zor geliyor.
Bizde de yine burun hırıl hırıl, yıkıyorum ama daha derine inemiyorum ki bi hapsırsa çıksa ne var be yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…