Kv yine formunda desene. Allah kolaylık versin canım. Özellikle sabırlar da versin.
İyi olmuş gittiği. Bende istemiyorum yanımda karışacak kimse ama şimdiden cızırtılı ses dolu etrafım.
Eşime de diyorum kovarım çok canımı sıkarlarsa. Güzellikle sen gönder ya da uyar.
Kv 35 sene önce doğurmuş. Kendiyle benim hamileliğimi kıyaslıyor. Bişey söylüyorum biz bilmezdik öyle şeyler diyor.
sırt ağrısından oturamıyrouM uzun süre ona bile kp dikkat edip eşimi uyarıyor hadi evinize gidin oğlum gelin rahat edemiyor bak durusundan belli diye.
Kv ise oturuyorduk niye kalkıyorsunuz modunda.
Halbuki sen empati yapsana kaç tane çocuk doğurdun. Yok biz tarlada doğurduk. Son güne kadar oturmadık vs.
Dedim ondan sebep canınızın kıymetini bilmediğinizden şimdi bel bacak ağrısıyla kötürüm gibi dolaşıyorsunuz. O zamanın acıları yaşlılığınızda çıktı ortaya iyi bişey değilmiş bak diyorum.
Doğru diyorsun diyor. Ama kıyaslamadan da edemiyor. Eşim de sağolsun bende ki her belşrtiyi annesine de soruyor sende de oluyor muydu diye. Çocuk hıçkırıyor mesela net hissediyoruz. Annesine soruyor bizde hıçkırıyor muyduk. Kv de yok oğlum öyle şeyler bilmeyiz modunda. Görümce de dayanamadı 35 sene önce doğurmuşsun nerden hatırlayacaksın sen anne dedi. Perişanlık içinde geçmiş sürecin çocuktan mı haberin vardı hareketinden mi dedi.
Bu kv azıcık sussa iyi insanlar aslanda ama susamıyorlar