- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.841
Vala kuzum sıcak su daha çok ağrıtır diye görmedim bir de kanamam var zaten çoğaltır diye düşünüyorum.Agri kesici içtim ama hiç bir işe yaramadı ağrım hala devam ediyor majezik aldım sanırım daha güçlü bir ağrı kesici almam lazım yada bir şekilde iğne yaptıracağım geçmezse Doktora gittim dün birşey yapmadı kan aldı o kadarKübra Allah yardımcın olsun dua ediyorum
Sıcak duş iyi gelmez mi aklıma da başka bir şey gelmiyor
Buscopan içsen ?
Doktorumla gorustum ilk kanamam geldiğinde korkmuştum doktorum normal demişti kanla rahim temizleniyor demişti daha da bişey sormadım zaten onunda yapacağı birşey yok galiba bu durumda ilaçla gecirecegim Galiba bu durumu dayanicagim mecbur bayram girdi kimse bakmaz iğne bile yaptıramam sanırım özel bile yapmaz bu arada hayırlı bayramlarDoktorun ne diyor bu duruma ne yaşadığını bilmemek çok üzücü
Arkadaşıma olmuştu bu ilaçlar kabızlık yapıyormuş duphalac niye içmiyorsun korkma ?Ahh benm bu kabızlık mahvedıyor pazartesıden berı sadexe 1 kere cıkabıldım duchalac surup ıctm bırdaha ıcmedım korkudan kı bu ılacıda dr vermıstı ıkınırım vs dıye. Yemedıgım kayısı probıyotık yogurt su yesıllık kalmadı ama bana mısın demıyor 1-2 gun daha beklehıp yıne surup ıcerım olmazsa. Eskıden zeytınyagı ıse yarardı 1 kasık acaba ondan mı ıcsem zararı olmaz dıye düşünüyorum
Var canım var hayırlı uğurlu olsunİyi bayramlar herkeseEpeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Ben sabahları 2 kayısı yiyorum canım geceden suda bekletiyorum. Su miktarımı arttırdım , ceviz yiyorum. Bugünden sonra da ekmeği ve şekeri hayayımdan çıkarmaya karar verdimkızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz, nasıl besleniyorsunuz, neler yapıyorsunuz
Allah yardimcin olsun canim benim, sabir... Allahim bizimledir. Şifasını en kisa zamanda verecektir. Vucudumuz sonucta disaridan bir suru hormonla ilgili ilac aliyor hepimize tepkisi farkli oluyor. InsAllah tez zamanda iyi hissedersin kendiniDoktorumla gorustum ilk kanamam geldiğinde korkmuştum doktorum normal demişti kanla rahim temizleniyor demişti daha da bişey sormadım zaten onunda yapacağı birşey yok galiba bu durumda ilaçla gecirecegim Galiba bu durumu dayanicagim mecbur bayram girdi kimse bakmaz iğne bile yaptıramam sanırım özel bile yapmaz bu arada hayırlı bayramlarAynen öyle kuzum üzücü ben bu şekilde hiç olmadim anlamadım da zaten ilaçları biraktigimizda oluyormuş emriyo zaten tutmadığı için şaşırdım bende ilk defa yaşadım diğerlerinde böyle olmamıştı çünkü
Ayni durumu bende yasadim faranjit oldum ve 2 haftadir ve hala devam ediyor, doktorum sadece parol alabilirsin dedi. Tabi transferden sonrada oksurdum, hapsurdum surekli, ilac almadim. Bir de uzun suruyor ilac almadigim icin. Doktorunla bir gorus durumu. Ates olmadigi takdirde sorun olmadigini soylemisti doktorum.Kızlar çok fena grip olmuşum. 25 inde transfer var ertelemezler umarım. Çok ilaçta almak istemiyorum şu an yeterince içiyorum zaten diye ama.
Amin canım inşallahAllah yardimcin olsun canim benim, sabir... Allahim bizimledir. Şifasını en kisa zamanda verecektir. Vucudumuz sonucta disaridan bir suru hormonla ilgili ilac aliyor hepimize tepkisi farkli oluyor. InsAllah tez zamanda iyi hissedersin kendini
Ay inşallah ya. Kasımda ağır ateşli enfeksiyonlar geçirdiğim için ta hazirana kadar sarktı şimdi bir de bundan kaysın istemıyorum ama hayırlısı. Ateşim yok vücut ağrısı burun akıntısı halsizlik onlar var ilerlemeden atlatırım inşallahAyni durumu bende yasadim faranjit oldum ve 2 haftadir ve hala devam ediyor, doktorum sadece parol alabilirsin dedi. Tabi transferden sonrada oksurdum, hapsurdum surekli, ilac almadim. Bir de uzun suruyor ilac almadigim icin. Doktorunla bir gorus durumu. Ates olmadigi takdirde sorun olmadigini soylemisti doktorum.
İçmiştim kuzum 2 kere cok az ose yarayınca lavman verdı daha almadım amaArkadaşıma olmuştu bu ilaçlar kabızlık yapıyormuş duphalac niye içmiyorsun korkma ?
Sıcak su iç iyi gelir yumuşatıyor bağırsaklaeı bi dene
Bende sadece meyve ve bal yıyorum tatlı olarak bırde fıstık ezmesı. Kayısı ve cevizi aksamdan bekleteyım oyle deneyım bır deBen sabahları 2 kayısı yiyorum canım geceden suda bekletiyorum. Su miktarımı arttırdım , ceviz yiyorum. Bugünden sonra da ekmeği ve şekeri hayayımdan çıkarmaya karar verdim
Canım hamılesin çift çizgiİyi bayramlar herkeseEpeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırızHaydi hayırlısıyla mutlu haberler alırsın insallah
Ay inşallah canım 4 yıldır bekliyoruz hiç bi şekilde hamile kalmadım ben. Bugün test veremiyorum. Yurtdisinda yaşıyoruz, ordaki gibi kolay değil hemen kan verebilmek. Normal zamanda bile vitaminlerime baktırmak istiyorum dediğimde böyle bisey yapmıyoruz, zaten düzenli besleniyorsan değerlerin normaldir diyorlar.C
Canım hamılesin çift çizgikan testi şimdi verebiliyorsun değil mi
Bir gitsem ben olsam bole gorswm koşarak gıderdım. Bende 10 hazıranda transfer oldm ama cesaret edemıyorum test yapmaya eşimde yapma moralın bozulmasın olumsuz olursa dıyor. Bırde benım 3. Gun embrıyosu oldugu için bana erken gibi. Hatta ona dıyorummkk ben yapayım sen bak bama soleme
Ev doktoruna tüp bebek tedavisi gördüm kan testi lazım dersen yapıyorlar. Israr et bunu yaptırmam lazım deAy inşallah canım 4 yıldır bekliyoruz hiç bi şekilde hamile kalmadım ben. Bugün test veremiyorum. Yurtdisinda yaşıyoruz, ordaki gibi kolay değil hemen kan verebilmek. Normal zamanda bile vitaminlerime baktırmak istiyorum dediğimde böyle bisey yapmıyoruz, zaten düzenli besleniyorsan değerlerin normaldir diyorlar.
Bence de bekle biraz daha. Beklemesi gercekten zor ama oyalanacak başka şeyler bulmalisin