-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.861
Benim 3. Gün embriyosu şimdi bakıyorum hep tutanlar 5. Gün emnriyosu inş benim de tutargünlerdir kafam sadece burada. Ben 10 haziranda transfer oldum 22 hazıranda test vereceğim ama nasıl dayanırım bılmıyorım
Atlatirsin insallah panik yapma kendine. Balli limon ic,Ay inşallah ya. Kasımda ağır ateşli enfeksiyonlar geçirdiğim için ta hazirana kadar sarktı şimdi bir de bundan kaysın istemıyorum ama hayırlısı. Ateşim yok vücut ağrısı burun akıntısı halsizlik onlar var ilerlemeden atlatırım inşallah
1 gün daha beklerim, en azından testte pozitifi gördüm ya o bile yeter şimdilik banaEv doktoruna tüp bebek tedavisi gördüm kan testi lazım dersen yapıyorlar. Israr et bunu yaptırmam lazım de
İyi bayramlar herkeseEpeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Hayırlı olsun canım bende dayanamadım test yaptım benimde böyle çıktıİyi bayramlar herkeseEpeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Var mı senin hissettiklerin kuzu tutunmaya dairİçmiştim kuzum 2 kere cok az ose yarayınca lavman verdı daha almadım ama
Teşekkür ederimm, sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun canım bende dayanamadım test yaptım benimde böyle çıktı
Hayırlı olsun bir bayram hediyesi daha gelmiş elhamdülillahİyi bayramlar herkeseEpeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Amin inşallah hosgeldin aramızaSelamlar kızlar iyi bayramlarbende 12 Haziranda transfer oldum. Mübarek günün hürmetine hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Bende hıc his yok arkadaslar sizde var mıVar mı senin hissettiklerin kuzu tutunmaya dair
Senın kacıncı gun canımHayırlı olsun canım bende dayanamadım test yaptım benimde böyle çıktı
Hoşbulduk canımAmin inşallah hosgeldin aramıza
Ay inşallah Cemile hanımHayırlı olsun bir bayram hediyesi daha gelmiş elhamdülillah
Kanda da güzel değerler çıkar inşallah
Bende de yok gece hafif regl agrim oldu sanki ama psikolojik de olabilir artik kendimden de emin olamiyorum kiBende hıc his yok arkadaslar sizde var mı
9. Gün canım transferi de sayarsakSenın kacıncı gun canım
Hayırli olsun canımKızlar benimde bugün transfer gününü sayarsak 9. Gün erken gebelik testi yaptım silik ama belirgin çıkınca kan verdim 78.8 çıktı inşallah daha da güzel güzel artışlarım olur. Çok şükür ben gördüm inşallah bekleyen herkes pozitifi görür