- 4 Temmuz 2017
- 102
- 104
- 33
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.821
Hanımlar, hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. Seneye bayramda hepimizin bebişleri kucağımızda olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns bir dahaki grubumuz haziran ayi anneler paylasim grubu olacak tekrarBen inaniyorumHahahahah valla aynı ben de oleyım:) eşime dıyorum kader arkadaşlarım var bir sürü onlarla konusuyoruz:))) eskıden hep okurdum ama hıc uye olmamıstım burası bıze cok ıyı oldu. Guzel haberlerı alıp sevınıyoruz bırbırmızı telkin ediyoruz. Füzel arkadaalıklar yakalıyoruz:)
Haziran anne grubu mu şubatta doğuracağız yaİns bir dahaki grubumuz haziran ayi anneler paylasim grubu olacak tekrarBen inaniyorum
Bak o kadar uzagim oralarabu kadar ilaca hemen cikarsak bile olur hak ediyoruzgrubun ismi haziran ayinda transfer olan hamile kalan anneler grubuHaziran anne grubu mu şubatta doğuracağız ya
Hahahahahaj evettt inş hamile kalalım sonra bir grup kuralım hep iletişimde olalım yine duygusala bağladım iyi bayramlarr bu arada bebişlerimiz kova ya da balık burcu olacak gibi hahahahahahİns bir dahaki grubumuz haziran ayi anneler paylasim grubu olacak tekrarBen inaniyorum
Günaydın canım iyi bayramlarHahahahah valla aynı ben de oleyım:) eşime dıyorum kader arkadaşlarım var bir sürü onlarla konusuyoruz:))) eskıden hep okurdum ama hıc uye olmamıstım burası bıze cok ıyı oldu. Guzel haberlerı alıp sevınıyoruz bırbırmızı telkin ediyoruz. Füzel arkadaalıklar yakalıyoruz:)
E isteYaa cnm senı 18 hazıran olması gerekmıyor mu? 5. Gun embrıyolarına 10 gun 3. Gunlere 12 gun veriyorlar
Aynı gün transfer olmuşuzİyi bayramlar herkese Epeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Ayy saglikla olsun ins kesin var benceİyi bayramlar herkese Epeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Evet sizi takip ediyordum İnşallah sağlıkla gelir sağolun yumurta toplama günü catlatma iğnesi oldum onun etkisi var mıdır sizce pozitif çıkmasında? Yumurta toplama için 36 saat öncesinde burundan bi sprey kullanmıştım yumurta toplama için, toplama sonrasında ovitrelle yaptırdılar bana.Aynı gün transfer olmuşuz
Bence var insallah sağlıkla gelir Bebis
Bence de var sağlıkla gelsin minnoşİyi bayramlar herkese Epeydir takip ediyorum burayı. 8 haziranda 5.gün tek embriyo transferi oldum ve test günüm 22 haziran. Fakat dayanamayıp az önce gebelik testi yaptım ilk defa çift çizgi görüyorum, 5 dakika icinde gördüm. Bugün 9.günüm. Hala inanamıyorum. Sizce de var mi simdi gebelik
Yok zaten bebek tutunmadi olumsuz ama sanırım buradaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ilaçları bıraktıktan sonra kanama ve şiddetli ağrı oluyormuş ben bunu ilk defa yaşadım.Kendi doktorum normal dedi hatta ilacına başla dedi rahimi temizliyormus kanamayla öyle atıyormuş doktorum öyle dedi acile dün gittim ama işe yaramadı bir ağrı kesici bile yapmadılar doğru düzgün bakmadılar bile mahvoldum gece hiç uyumadım zaten hala agrim geçmedi ağrı kesici aldım ama onunda pek faydasi yok suan bu arada hayırlı bayramlar canımbide canım bebek tutunduğunda bu kadar ağrı çekmezsin zaten yoksa hamile olanlar ağrıdan asla duramaz, ben burada öyle bir şeyle çok karşılaşmadım.. Allah yardımcın olsun. kendi doktorunuz normal diyorsa sabredin, ağrı kesici alın, yatıp dinlenin
Aynen kuzum bayram girdi o yüzden hiç niyer bakmaz özeller bile gitsemde hiç bişey yapmiyolar zaten ağrı kesici de kesmiyor bu ağrıyı ben böyle ağrı görmedim ilk defa yaşıyorum adet olsam da bu şekilde ağrı çekmedim hiç soluksuz insallah kısa sürede geçer bayram zehir olucak bana yoksa bu arada hayırlı bayramlar canım Ne zamana kadar sürüyor bu süre peki biliyomusunama tüp bebek ilaçları zaten bıraktığında regl getiriyor. bana da doktorum ilaçları al olumsuz olursa ilaçları bıraktığın gibi regl olursun dedi diğer negatifimde de öyle olmuştu. ve vücuda hormon aldığımız için devamlı negatiften sonraki regl ağrılı olabiliyor ama bunu düşük yapmak gibi düşünmeyin.. aslında yine ilaçlar kullandığınız için olumsuzsa regliniz gelmiş oluyor. tutunmuş fakat düşüyor olsa anlarım, onda bile çok küçükse anlaşılmıyor. bence siz doktora gidin tekrar bir muayene etsin ama bayramda girdi.