- 8 Eylül 2023
- 470
- 689
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.661
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim zorlanacağımı biliyorum umarım ben de alabilirimCanım bende 112de çalışıyorum heyet raporu aldım özel hastaneler veriyor bence almalısın
Canım ben anlayamadım. Sen önce pozitif görüp sonra mı negatife döndü. Yoksa tutmadı mı hiç? Tutmadıysa nasıl düşük yapıyorsun.Canım tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallahBenim silikte çıkmadı zaten kanda da olumsuz negatif oldu canım heralde emriyo düşmedi henüz bu durum moralimi bozdu biraz açıkçası inşallah yatıyorum ama ağrım çok İnsalalh geçer yakın zamanda
Benim ilk tranaferimde 10. Günde kan testim negatif gelmişti kullandığım ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra da regl oldum. Neden erken regl olduğunu düşünüyorsun ki canım?İnsalalh canım benim bende biraz çünkü adet için çok erken bir süre olduğu için biraz korktum zaten olumsuz negatif çıktıhamilelik olmadığı için böyle bişey beklemiyodum doktora da gitmedim normal olduğu için ama çok ağrım var İnslalah en kısa da geçer düşer
Canım merhaba. Transfer oldun mu? Ben de unicorn uterusum rapor işini hiç konuşmadımKızlar ben hemşire olarak çalışıyorum ve işim sürekli ayakta 16 saat gece nöbetinde hiç oturmadığımı biliyorum Unicorn uterus olduğu için düşük ve erken doğum riski var. Bu durumlarda doktor çalışmamak için rapor veriyor mu verir mi şimdiden mi görüşmeliyim sizce.
Süper maşallah çok sevindimKızlar sonucum 9. Gün 234 çıkmış
Benim 20 Haziran test günüm ama dün dayanamayıp kan verdim22 hazıranda testi olan ama erken test yapan var mı
Ne demek canım alırsın inşallahİçimi rahatlattın çok teşekkür ederim zorlanacağımı biliyorum umarım ben de alabilirim
Ben malesef kullanıyorum günde 4/5 taneKizlar sigara kullanan varmi aranizda transfer olan arkadaslar içiyormusunuz yoksa tamamen kestinizmi ben 5 gundur icmiyorum hic agzima surmedim bugun hemsire msj attim gunde 1 tane iciyim sikinti olurmu diye kesinlikle yasak diyor sizde durumlar nedir
Doktorunla gorusmusmuydun peki bu konuyu bisi demedi miBen malesef kullanıyorum günde 4/5 tane
Kaç yaşındasınız bide istanbuldaysaniz bı hastane önerebilirimMerhaba hanımlar benim yumurta dollenmedi malesef o yüzden de transfer olmadı. Ve böylece tüp bebek serüvenim bitti. Transfer sonrası negatifi görmeye alışmıştım ama bu ilk defa başıma geldi. Dr um bu durumu yaş ve sigara kullanmama bağladı. Çok üzgünüm. Umarım sizler güzel güzel haberler alırsınız
Doktor biliyor kimsede bir şey demedi ama YouTube daki doktorlar birakamiyorsaniz azaltın dedi ama benim tuttu tabi dayanabilirsen içme.ben biraz sinirlerim bozuktu tutamadım kendimiDoktorunla gorusmusmuydun peki bu konuyu bisi demedi mi
Aa masallah siz guzel haberinizi almissiniz :) valla mecbur dayaniyorum tutunmaya hemsire kesin bi dille dumani bile yasak diyor demekki bir bildigi var diyorumDoktor biliyor kimsede bir şey demedi ama YouTube daki doktorlar birakamiyorsaniz azaltın dedi ama benim tuttu tabi dayanabilirsen içme.ben biraz sinirlerim bozuktu tutamadım kendimi
Kuzum nasil oldun ya var mi hala ağrın ? Gittin mi hastaneye ?Ay bilmiyorum ki canım doktor korkma normal kanamayla atıyor dedi ama çok ağrım var belim bacaklarım ağrıyor bişey yaparlar mı ki
Haydi insallah çok güzel bir sonuç alırsın bize de haber verHerkese merhaba test günüm 18 Haziran dayanamadım kan verdim dua edin benim izin pozitif olsun
Yaaaa sonuc neBenim 20 Haziran test günüm ama dün dayanamayıp kan verdim