- 23 Haziran 2021
- 1.098
- 578
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.641
Aynen bende transfer sabahi ictim daha da agzima almadim bi bugün canim istedi ama bebislerimiz için dayanabilirizzzBende sigara kullanıyordum transfer günü sabahı son sigaramı içtim dün bı tane çok canım istedi yaktım içime asla cekemedim attım.
4 yumurta 4 spermsizin kaç yumurtanız toplanmıştı ve kaçıncı gün embriyosu transfer oldu?
Ay bilmiyorum ki canım doktor korkma normal kanamayla atıyor dedi ama çok ağrım var belim bacaklarım ağrıyor bişey yaparlar mı kiAh kuzum ya acile falan gitsen bisi demezlermi acaba
Valla bilemedim ki ya bi agri kesici serum falan yapmazlarmiAy bilmiyorum ki canım doktor korkma normal kanamayla atıyor dedi ama çok ağrım var belim bacaklarım ağrıyor bişey yaparlar mı ki
Allahim safi ismi şifalar versin inşallah çok geçmiş olsunAy bilmiyorum ki canım doktor korkma normal kanamayla atıyor dedi ama çok ağrım var belim bacaklarım ağrıyor bişey yaparlar mı ki
Amin canım Allah razı olsun inşallahAllahim safi ismi şifalar versin inşallah çok geçmiş olsun
Tez zamanda geçip gitsin bu ağrılar
Sizce akşamı beklesem miValla bilemedim ki ya bi agri kesici serum falan yapmazlarmi
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucum 9. Gün 234 çıkmış
Çok ağrınız varsa bence beklemeden gidin. Bir ağrı kesici falan takarlar mutlaka.Sizce akşamı beklesem mi
Gizem hanım hayırlı olsn sizin transferiniz oldumu listede adınızı göremedim. Birşey sormak sitiyorum transfer olduktan sonra kaç gün yatmak gerekiyor. Benim doktorum 2 gün yeterli diyorhayırlı uğurlu olsun canım:)
Valla bence agrin cok siddetli durulmayacak gibiyse hic bekleme belki serum falan yaparlar agrin hafiflerSizce akşamı beklesem mi
Canimm masallahhhh bizede gözün aydin bizede dua etmeyi unutmaKızlar sonucum 9. Gün 234 çıkmış
Canim benim doktorumda 2 gün dinlen sonrasinda cokta yatağa bagliymis gibi yatmana gerek yok dedi hafif hafif yuruyusler yap kan akisi cok onemli dediGizem hanım hayırlı olsn sizin transferiniz oldumu listede adınızı göremedim. Birşey sormak sitiyorum transfer olduktan sonra kaç gün yatmak gerekiyor. Benim doktorum 2 gün yeterli diyor
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar sonucum 9. Gün 234 çıkmış
Canım bende 112de çalışıyorum heyet raporu aldım özel hastaneler veriyor bence almalısınKızlar ben hemşire olarak çalışıyorum ve işim sürekli ayakta 16 saat gece nöbetinde hiç oturmadığımı biliyorum Unicorn uterus olduğu için düşük ve erken doğum riski var. Bu durumlarda doktor çalışmamak için rapor veriyor mu verir mi şimdiden mi görüşmeliyim sizce.
Canım artışın gayet güzel hiç boşuna stres yapma maşallahKızlar bugün tekrar test yaptırdım.
12. Gün : 868
14. Gün : 1706
Tam 2 kat değil ama yüzde 97 gibi bir artış var. Çok daha fazla olur diye hayal etmiştim. Canım sıkıldı çok