- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.681
Ilık duş al san hasteneye gitsen keşke kıyamam kuzum ya çok üzüldüm ne söylenir bilmiyorum rabbim acılarını dindirsinAy bilmiyorum ki canım doktor korkma normal kanamayla atıyor dedi ama çok ağrım var belim bacaklarım ağrıyor bişey yaparlar mı ki
7. Gün vermiş olduğum için 64 çıktıYaaaa sonuc ne
Kuzum 7. Gün için iyi değil mi zaten katlayarak artacak7. Gün vermiş olduğum için 64 çıktı
İnsallah katlar ikiye
Daha önce kimyasal olmuştum da o yüzden çok korkuyorum
5. Gün embrıyosu mu?Kuzum 7. Gün için iyi değil mi zaten katlayarak artacak
Evet canım 5. Gün embriyosu5. Gün embrıyosu mu?
Hiç stres olma canımKozlar tabloya bakıyorum takıp tablomuza herkesın 5. Gün embrıyosu benım kı 3. Gün ofh cok streslıyım
Benim 3. Gün embriyosu şimdi bakıyorum hep tutanlar 5. Gün emnriyosu inş benim de tutarEvet canım 5. Gün embriyosu
8 Haziran da oldum transfer
Evet çok şükür 7. Gün için iyi bir değer ama işte önceki de öyle olup katlamadı ya insan ister istemez yine öyle olacak sanıyor
Yarın gidip yine kan vereceğim 9. Gün olmuş oluyor bakalım nasip
Sen ne zaman oldun transfer
Hiç stres olma canım
Bu benim 4. Transferim ilk ücüde 5. Gündü
Olmayınca olmuyor
Olunca da 1. Gün bile olur
Sen bol suyunu iç beslenmene dikkat et gerisi inan ki bizim elimizde değil ben artık öyle düşünüyoru
Amin cnm inşallahh loto sonucu gibi beklıyorumHiç stres olma canım
Bu benim 4. Transferim ilk ücüde 5. Gündü
Olmayınca olmuyor
Olunca da 1. Gün bile olur
Sen bol suyunu iç beslenmene dikkat et gerisi inan ki bizim elimizde değil ben artık öyle düşünüyorum
Amin cnm inşallahh loto sonucu gibi beklıyorum
Bazen olayın odağından uzaklaşıp kendime dışarıdan bakıyorum da ne kadar zor işimiz yaBu grubu kurduğumuz ne iyi oldu çünkü arkadaşlarım beni şuan hiç anlamıyor
Gözünüz aydın olsun katlana katlana devam eder umarım canını sıkma 7.gün için çok iyi bir değer7. Gün vermiş olduğum için 64 çıktı
İnsallah katlar ikiye
Daha önce kimyasal olmuştum da o yüzden çok korkuyorum
İnsallahGözünüz aydın olsun katlana katlana devam eder umarım canını sıkma 7.gün için çok iyi bir değer
Benimde 3.gun canim yanliz degilsin ayrica 3. Gunkotu demek degil benim5. Gun aa kaltide vardi doktor bilerek bunu secti .hic oyle umutsuz olmaKozlar tabloya bakıyorum takıp tablomuza herkesın 5. Gün embrıyosu benım kı 3. Gün ofh cok streslıyım
canım ben de seni tam anlamadım ama bence sen ağrılı regl geçiriyorsun. olumsuz olduğu zaman adetin başlıyor, zaten ilaçlar adet olmayı engelliyor bıraktığın an da geliyor. daha önce ben de olumsuz sonuç almıştım ama embriyoyu ağrılı düşürmek diye bir şey duymadım, sonuçta daha bebek değil o yüzden bilemedim. yaşayan varsa daha net bilgilendiri tabi. yaşadığın regl sancısı olabilir, daha ağrılı geçiriyor olabilirsin diğerlerindenKizlar sanırım emriyo rahimde temizleniyor 7 Haziran'da olumsuz oldu Sonrasında ben ilacımı kullandım adet ilacımı 4 gün aldım sadece fakat kanamam var adet oldum galiba bunu yaşayan var mı olumsuz sonuç aldıktan sonra adet olmam imkansız normal şartta rahim temizlemesi mi oluyor yaşayan varsa bilgi verebilir mi
Gecen ayki transferim kimyasal oldu. İlaçları bıraktım regl oldum. Ondan sonraki ilk reglimdi. Bugün doktora gittim, turnusal baslatti reglim sökulsun diye.Opudan sonra ilk adetiniz mi doktora gittiniz mi
Benim de 4. Gün 2. KaliteKozlar tabloya bakıyorum takıp tablomuza herkesın 5. Gün embrıyosu benım kı 3. Gün ofh cok streslıyım
Pozitif haberini vermek nasip olsun inşallahHerkese merhaba test günüm 18 Haziran dayanamadım kan verdim dua edin benim izin pozitif olsun