- 22 Mayıs 2024
- 97
- 122
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsünkızlar ilk sayfaya bakın bacınız ne yaptı:)) şimdi bilgilerinizi söyleyin ben ekliyim
Beni de temmuza ekleyin canlarBizde temmuz transfer listesi hazırlarız
Benide sürekli sıcak basıyor. Menepozlu kadınlar gibi oldumKızlar iyi akşamlar ilaçlardan iğnelerdenmi ilk transferimde bu kadar terlemiyordum oturduğum yerde terliyorum aynı durumu yaşayan varmı
İzmirde inanılmaz sıcak klimayı açıyorum üşüyorum kapatıyorum terliyorum menopoz böyle bişey sanırım anneme hak veriyorumBenide sürekli sıcak basıyor. Menepozlu kadınlar gibi oldumdaha önceki transferimde böyle olmamıştım. Antalyadayım hava sıcak ona bağlıyorum ama avuç içlerimde sıcak Allahım inşallah hayra çıkarsın hepsi pozitif olması sebebiyle belirti olsun
Canim benim pozitif transferimde de su gibi terlerdim bebek tutununca vücut sıcaklığı artar diye bişey okumuştum olumlu şeyler oluyor inşallahKızlar iyi akşamlar ilaçlardan iğnelerdenmi ilk transferimde bu kadar terlemiyordum oturduğum yerde terliyorum aynı durumu yaşayan varmı
İnsallah kuzum rabbim gönlümüze göre nasip eylesin kolaylıklaCanim benim pozitif transferimde de su gibi terlerdim bebek tutununca vücut sıcaklığı artar diye bişey okumuştum olumlu şeyler oluyor inşallah
Ayyy cok iyi olmus valla ellerine saglikMerhaba Güzel Anne Adayları
Bir o kadar güzel ve bir o kadar da yorucu stresli bir süreçteyiz. Anne olabilmek ve bu süreci en hayırlı kolay şekilde atlatmak için beraberiz.
Haziran ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam. beraber bu sayfada sorularımızı, aklımıza takılanları , heyecanımızı, mutluluğumuzu, üzüntümüzü(inşallah olmaz) paylaşalım. Ne dersiniz:)
ÜYE ADI TRANSFER
GÜNÜEMBRİYO SAYISI TEST
GÜNÜSONUÇ
N nurayse23 01.06.2024 1 (3. Gün) 13.06.2024 @HepmigencizHepmiguzel 02.06.2024 1 ( 5.Gün) 11.06.2024 Zeynep3545 03.06.2024 1 (5.Gün genetikli) 13.06.2024 C ceylan070707 03.06.2024 2 ( 5.Gün) 13.06.2024 B bibis 04.06.2024 1 ( 5.Gün 4AA) 13.06.2024 @eflaak 05.06.2024 1 (5. Gün 5A) 14.06.2024 gokkusaginadusenbukalemun 06.06.2024 1 (5.gün 6AB) 15.06.2024 @paramedikkkk 08.06.2024 1 ( 5.Gün) 20.06.2024 @snmmns 08.06.2024 1 (5. Gün) 18.06.2024 yazbitmeden 10.06.2024 2 (5.Gün) 20.06.2024 @lilay5 12.06.2024 1 ( 5.Gün) 22.06.2024 @tulumbachen @sngl027 14.06.2024 2 (3.Gün) 26.06.2024
Ben görüyorum canım inşaAllah kavusuruz afiyetle aminKayseri mustafa taş hocada tedavi gören var mı arkadaşlar
İyiyim çok şükür bende. En son 29 Mart’ta 3. denememde olumsuz olunca ara verdim. Hem maddi hem vücut olarak çok yıprandım. Biraz sağlıklı beslenip takviye alarak vücuduma destek veriyorum.İyiyim şükür canim. Sen nasılsın ne durumdasın ?
Canım amerikan hastanesinde fiyatlar nasıl tüp bebek için?İyiyim çok şükür bende. En son 29 Mart’ta 3. denememde olumsuz olunca ara verdim. Hem maddi hem vücut olarak çok yıprandım. Biraz sağlıklı beslenip takviye alarak vücuduma destek veriyorum.
Şimdi adetimi bekliyorum ve en önemlisi doktorumu değiştirdim. Amerikan hastanesi Bülent Urman hocaya başlama kararı aldım bir umut işte. Ayın 24’ünde ilk randevum var.
Sen ne durumdasın. Uzun süredir görüşemiyoruz
Memnun musun canmBen görüyorum canım inşaAllah kavusuruz afiyetle amin
Bu aya denk gelen yumurta ve spermler sıkıntılıymış o zaman. Asla yıkılma. Yaşadığın şey çok zor anlıyorum ama bu yol maalesef ki böyle çetrefilliArkadaşlar sabah laboratuvardan aradılar umutla beklediğim tek embriyom da yolda kalmış. Yıkılmış durumdayız sanki hiç olmayacak hissine kapildim.
Hiç yıkılma canım hayırlısı değilmiş de güzelce kendini toparla yeniden dipçik gibi başlaArkadaşlar sabah laboratuvardan aradılar umutla beklediğim tek embriyom da yolda kalmış. Yıkılmış durumdayız sanki hiç olmayacak hissine kapildim.
Doktorla görüşmeye gideceğim daha ilk muayene randevumu aldım. Muayene ücreti 5500₺ dedi randevu alırken sekreter. Tüp bebek fiyatı da 110 bin ₺ civarında diye duymuştum. İlaçlarda eklenince kaç olur bilmiyorumCanım amerikan hastanesinde fiyatlar nasıl tüp bebek için?
Zaman zaman ben de o uçurumdayım ama diyorum ki Hiç öyle bi hisse kapılma 1 tane bile yeter ve zaten yoktan var oluyor, Allah ol derse olur. Rabbiö merhamet etsin bizlere nasip etsinArkadaşlar sabah laboratuvardan aradılar umutla beklediğim tek embriyom da yolda kalmış. Yıkılmış durumdayız sanki hiç olmayacak hissine kapildim.
Geçmiş olsun canım kaçıncı denemendi bilmiyorum ama 7 kez yumurta toplatmış biri olarak sabret dua et pes etme kendine iyi bak vitamin takviyesi mutlaka kullan sonunda olacağına inan Allah hepimize yardım etsinArkadaşlar sabah laboratuvardan aradılar umutla beklediğim tek embriyom da yolda kalmış. Yıkılmış durumdayız sanki hiç olmayacak hissine kapildim.