- 23 Kasım 2022
- 535
- 358
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.441
Tamam canım saolSağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmediniz mi orada olunuyor bu aşılar takipte yapıyolar orda. Bana sağlık ocağındaki hemsirem hangi aylarda gideceğimi kağıda yazıp verdi.
Hiç bilmiyorum ki canım bana da bisey demedilerKaçıncı hafta olmamız gerekiyor henüz benimle bişey konuşmadı doktorum. Çevremdeki herkez oldu genelde
19. Hafta itibariyle dediler canim ben yaptıracağım.Kızlar tetenoz asısı olacak mısınız ya da oldunuz mu, doktorlarınızın önerileri ne durumda
Merhaba perinatoloji bölümüne gittiniz mi ne kadar ücret ödediniz acebaHerkese merhaba,
Benim de 11+6 oldu bebisim.
Bugun kontrolumuz vardi. Benim kasik agrilarim oluyor doktorum herhangi bir sorun yok ama ikinci bir goz gorsun diye perinatolojiye yonlendirdi.
Cinsiyet tahmini de yapti ama ben en basindan beri hissettigim icin sasirmadim. Carsamba da fetal dna testini verecegim bakalim.
BU haftalarda perinatolojiye giden var mi? Detayli ultrason icin ek odeme yapmak gerekiyor. Siz yaptirmis miydiniz?
Ben de öyleydim canım adeno virüs dediler. Toparladım ama şimdi de eşimde başladıÇok geçmiş olsun bende ishal oldum. Midem bulanıyor iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum. Nedenini bilmiyorum inşallah geçer.
Bende bol su içtim dinlendim. Bugün daha iyiyim. Ama ilk 3 ay aşırı iştahlıydım bir anda bu hafta iştahım kesildi aclık hissetmiyorum. Birsey yemek istemiyorumBen de öyleydim canım adeno virüs dediler. Toparladım ama şimdi de eşimde başladı
Normal canım ben de 2 gün yemek görmek istemedimBende bol su içtim dinlendim. Bugün daha iyiyim. Ama ilk 3 ay aşırı iştahlıydım bir anda bu hafta iştahım kesildi aclık hissetmiyorum. Birsey yemek istemiyorum
Canım ben de tam 17 oldum. Şuan her şey yolunda. 4 ekim gibi gitmeyi düşünüyorum zaten doktorum perinatolog o yapacak detaylı ultrasonu mu da.Kızlar nasılsınız ben 17+1 bir oldumdetaylı ultrason çektireniniz oldumu 3 ekimde çektircem bende. Nakit 5500 kart 6000 tl istiyorlar..
Perinatolog yapıyormuş sanırım genelde. Nipt testi yapıldı genetikli embriyoydu yineden çekilmesi gerekiyormu detaylı sormayı unuttum doktora.Canım ben de tam 17 oldum. Şuan her şey yolunda. 4 ekim gibi gitmeyi düşünüyorum zaten doktorum perinatolog o yapacak detaylı ultrasonu mu da.
Çok şükür çok sevindimKızlar çok şükür nipt testimin sonucu bugün geldi temiz cikmis
Cok teşekkür ederim saglikla kucağımiza alalim inşallahÇok şükür çok sevindim
Hadi gözün aydın , cok sevindim canımKızlar çok şükür nipt testimin sonucu bugün geldi temiz cikmis
Evet kucağımıza alana kadar stres içindeyiz ben hala inanamıyorumCok teşekkür ederim saglikla kucağımiza alalim inşallahanne olmak boyle demekki her an yüreğimiz agzimizda
TeşekkürlerHadi gözün aydın , cok sevindim canım
Hic sorma ben 15+5 oldum bu hafta sanki hiç hamile degilmisim gibiyim ona bile endise ediyorum belirtiler kasik agrilari falan hic yok 21inde kontrolum var dort gozle bekliyorumEvet kucağımıza alana kadar stres içindeyiz ben hala inanamıyorumhamile olduğuma
Ultrason da görünce inanıyorum bendeHic sorma ben 15+5 oldum bu hafta sanki hiç hamile degilmisim gibiyim ona bile endise ediyorum belirtiler kasik agrilari falan hic yok 21inde kontrolum var dort gozle bekliyorum
Canım gözün aydın sonucun temiz cıkmasına cok sevindim. Bende 15 haftalık oldum. Cok kasık sancılarım vardı o yüzden telaş ediyordum. Dün akşamdan beri hiç öyle ağrım sancım yok sanki hamile değilmişim gibi benimde çarşamba ultrasonum var kafayı yemezsem iyi o güne kdarHic sorma ben 15+5 oldum bu hafta sanki hiç hamile degilmisim gibiyim ona bile endise ediyorum belirtiler kasik agrilari falan hic yok 21inde kontrolum var dort gozle bekliyorum