- 13 Haziran 2024
- 523
- 366
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.421
Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz , arkadasım da hamile ona doktor gebelik sonuna kadar kullan demis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum canım , kendileri kanı ayrıstıramıyorlar anladıgım kadarıyla , demek ki seninkini inceleyebilmişler ki sonuc cıkmıs , sorun olsa tekrar kan alırlardıBana hiç ilac kullanma demediler akşam 10 dan sonra yiyecek icecek olmayacak ama ilacını suyla icebilirsin dediler. Tüm ilaclarımıda kullanıyordum. Sonuc yanlıs cıkabilir mi bu yüzden acaba kafam karıştı
Yok yanlış çıkmaz ama saptanamadı demişler ya kan sulandırıcı kanı seyrelttiği için olabilir diye düşündüm. Mesela bana da yemek içmek serbest demişlerdi değişik değişik demekkiBana hiç ilac kullanma demediler akşam 10 dan sonra yiyecek icecek olmayacak ama ilacını suyla icebilirsin dediler. Tüm ilaclarımıda kullanıyordum. Sonuc yanlıs cıkabilir mi bu yüzden acaba kafam karıştı
İçim rahatladı ben yurtdısındayım mail atmıslardı saat 10 dan sonra yeme içme yok ama ilac içilebilir suyla diye sabahta progestan iğnemi yapıp gitmistim kan vermeyeSanmıyorum canım , kendileri kanı ayrıstıramıyorlar anladıgım kadarıyla , demek ki seninkini inceleyebilmişler ki sonuc cıkmıs , sorun olsa tekrar kan alırlardı
Teşekkür ederim laboratuvara göre belirliyorlar demek kiYok yanlış çıkmaz ama saptanamadı demişler ya kan sulandırıcı kanı seyrelttiği için olabilir diye düşündüm. Mesela bana da yemek içmek serbest demişlerdi değişik değişik demekki
Kan sulandiricilari 1 gun onceden kesiyorsunBana hiç ilac kullanma demediler akşam 10 dan sonra yiyecek icecek olmayacak ama ilacını suyla icebilirsin dediler. Tüm ilaclarımıda kullanıyordum. Sonuc yanlıs cıkabilir mi bu yüzden acaba kafam karıştı
Bana hiç demediler onu gittiğimde sorarım biKan sulandiricilari 1 gun onceden kesiyorsun
Benim sonucum hic cikmadi canim senin sonucun cikmis yanls olmaz bence artik kızlar lutfen bana dua edin 1 haftadir aklimdan çıkmıyor valla oyalamaya calisiyorum kendimi baska seylerle ama inanin ki oda olmuyor gece su icmeye uyansam bile bu konu aklimda oluyor.. insallah temiz cikarTeşekkür ederim laboratuvara göre belirliyorlar demek ki
Ben kullanıyorumKızlar d vitamini kullanıyor musunuz , arkadasım da hamile ona doktor gebelik sonuna kadar kullan demis
Ben de aynıydım rüyalarıma giriyordu. Sürekli her anımda aklımdaydı elim karnımda dua ederken buşuyordum kendimi uykumda bile etkisi altındaydım. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah sonuc güzel çıkar. Düşünme desekte hepimiz düsünüyoruz. O sonuc cıkıyor sonra ultrason randevumuz nasıl olacak herşey yolunda mı diye strese giriyoruz.Benim sonucum hic cikmadi canim senin sonucun cikmis yanls olmaz bence artik kızlar lutfen bana dua edin 1 haftadir aklimdan çıkmıyor valla oyalamaya calisiyorum kendimi baska seylerle ama inanin ki oda olmuyor gece su icmeye uyansam bile bu konu aklimda oluyor.. insallah temiz cikar
Canım ne zamana kadar kullanacaksın bisey dedi mi doktorunBen kullanıyorum
Bişey demedi 12 haftadan beri kullanıyorumCanım ne zamana kadar kullanacaksın bisey dedi mi doktorun
Aynen öyle dogana kadar her asama ayri bir stres saglikla kucagimiza alalim insallah yavrularimiziBen de aynıydım rüyalarıma giriyordu. Sürekli her anımda aklımdaydı elim karnımda dua ederken buşuyordum kendimi uykumda bile etkisi altındaydım. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah sonuc güzel çıkar. Düşünme desekte hepimiz düsünüyoruz. O sonuc cıkıyor sonra ultrason randevumuz nasıl olacak herşey yolunda mı diye strese giriyoruz.
Canım bende 2 gündür hastanedeyim. Adenovirüs kapmışım. Kusma ishal vücut çok su kaybetti. Ama bebeğe bakmadılar bir şey olmamıştır dediler :/Kızlar merhabalar bağışılık sisteminiz için özel kullandığınız vitamin varmı ben çok sık hastalanıyorum
Cok gecmis olsun tatlımCanım bende 2 gündür hastanedeyim. Adenovirüs kapmışım. Kusma ishal vücut çok su kaybetti. Ama bebeğe bakmadılar bir şey olmamıştır dediler :/
Kıyamam bende iyileşiyorum sonrası tekrar halsizlik çok geçmiş olsun kendi doktorunla konuşsaydınCanım bende 2 gündür hastanedeyim. Adenovirüs kapmışım. Kusma ishal vücut çok su kaybetti. Ama bebeğe bakmadılar bir şey olmamıştır dediler :/
Çok geçmiş olsun bende ishal oldum. Midem bulanıyor iştahım hiç yok yemek yiyemiyorum. Nedenini bilmiyorum inşallah geçer.Canım bende 2 gündür hastanedeyim. Adenovirüs kapmışım. Kusma ishal vücut çok su kaybetti. Ama bebeğe bakmadılar bir şey olmamıştır dediler :/
Kaçıncı hafta olmamız gerekiyor henüz benimle bişey konuşmadı doktorum. Çevremdeki herkez oldu geneldeKızlar tetenoz asısı olacak mısınız ya da oldunuz mu, doktorlarınızın önerileri ne durumda
Sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmediniz mi orada olunuyor bu aşılar takipte yapıyolar orda. Bana sağlık ocağındaki hemsirem hangi aylarda gideceğimi kağıda yazıp verdi.Kaçıncı hafta olmamız gerekiyor henüz benimle bişey konuşmadı doktorum. Çevremdeki herkez oldu genelde