-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #6.041
Benim de 6. Haftada başladı bulantılar şimdi de bulantı sonrası bişey yiyip içince çıkarıyorum iki gün üstü üste kustum dün kusamadim akşama kadar bu sefer niye kusmuyorum diye deli gibi araniyodum burda bir baktım yine başladı. İnsan kustuguna sevinir mi ben sevindimSeninle ayni ilerliyor haftalarimizaynen anlattığın durumdayim .. birde 6. Haftada asiri mide bulantisi yasadim şimdi okadar yok sürekli acıkma ve bisi yemek istememe arasında gidip geliyorum
Canım ben bugün 10 haftalık oldum. 2-3 gün öncesine kadar böyleydim. Hatta yemediğim xamanlarda da midem bulanıyordu.Kızlarrr 8+4 olduk 10. Haftada kontrole gidicem .. ya bisi dicem benim sürekli aclik hissim var yedigim hicbisiden tat keyif alamiyorum sirf aclik hissi gitsin diye yiyorum yani bu aclik hissi cok fena yapiyor beni elim ayagim titriyor resmen ne yersem yiyim yarim saat sonra acikiyorum midem kaziniyor böyle olan varmi nasil bastiriyorsunuz bu hissi
Ben 1 hafta arayla 2 devlet hastanesine gittim ikiside kendi doktorumdan farklı ölçüm yaptı :) bence ultrason cihazına göre değişiyor o. Farklı yerdeki ölçümleri kıyaslama benceKızlar ben devlet hastanesine komtrol icin geldim diğer doktorum izne gitmisti. Karından baktılar şuan 7+5 olmam gerekiyor. 6+6 dediler. Aşırı gerildim. Öncekiler keseye göre ölcümdür artık bebeğin boyutuna göre ölcülür falan dediler. Başına gelen var mı?
Aynen oyle kusma olmadan mide bulantisi oluncada daha beter oluyor benim kusma olmuyordu sadece deli gibi bulaniyorduBenim de 6. Haftada başladı bulantılar şimdi de bulantı sonrası bişey yiyip içince çıkarıyorum iki gün üstü üste kustum dün kusamadim akşama kadar bu sefer niye kusmuyorum diye deli gibi araniyodum burda bir baktım yine başladı. İnsan kustuguna sevinir mi ben sevindimBoşuna dememisler annelik delilik diye gerçekten öyle
Ayy evet evet yemedigim zamanda midem bulaniyorCanım ben bugün 10 haftalık oldum. 2-3 gün öncesine kadar böyleydim. Hatta yemediğim xamanlarda da midem bulanıyordu.
Bugün bana da doktor ölçüme göre 8+4 dedi. Aynı şekilde sabah bulantı Sonra deli gibi acıkma İştah yok ama el ayak esmesi halsizlik yüzünden zorluyorum kendimi Öğünleri düzgün saatli yemek lazım sanırımKızlarrr 8+4 olduk 10. Haftada kontrole gidicem .. ya bisi dicem benim sürekli aclik hissim var yedigim hicbisiden tat keyif alamiyorum sirf aclik hissi gitsin diye yiyorum yani bu aclik hissi cok fena yapiyor beni elim ayagim titriyor resmen ne yersem yiyim yarim saat sonra acikiyorum midem kaziniyor böyle olan varmi nasil bastiriyorsunuz bu hissi
Valla ben hic duzgun ve saatli yiyemiyorum malesefBugün bana da doktor ölçüme göre 8+4 dedi. Aynı şekilde sabah bulantı Sonra deli gibi acıkma İştah yok ama el ayak esmesi halsizlik yüzünden zorluyorum kendimi Öğünleri düzgün saatli yemek lazım sanırım
Bende aynen karnimin nezaman acikciaga beli olmuyorValla ben hic duzgun ve saatli yiyemiyorum malesef
Aynen öyle canım bende o şekilde her halimize binlerce şükürler olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da çekerizAynen oyle kusma olmadan mide bulantisi oluncada daha beter oluyor benim kusma olmuyordu sadece deli gibi bulaniyordusağlıkla kucagimiza alalimda bunlarda bu isin tatliliklari olsun binlerce şükür halimize gecen sene bu zamanlarda umutsuzluk icinde cirpinip duruyordum
Bendede sislik var girmiyorum pantolonlarima 8 haftalik oldum gun icinde 4-5 kere birseyler yiyorumKızlar 9 haftalıgım karnım cok şiş pantalon falan olmuyor artık, şimdiden çok erken degil mi siz de durumlar nasıl
Ben de 9 haftalığım benim de pantolon kıyafetlerim olmuyor karnım çok şiş ve gün de 4 5vdefa yemek yiyorumKızlar 9 haftalıgım karnım cok şiş pantalon falan olmuyor artık, şimdiden çok erken degil mi siz de durumlar nasıl
Ben henüz 7 haftaya yeni giril yapmama rağmen kocaman bir top gibiyimKızlar 9 haftalıgım karnım cok şiş pantalon falan olmuyor artık, şimdiden çok erken degil mi siz de durumlar nasıl
Ay bende böyleyim kilom aynı ama vücudum büyüyor sanki Şişlik çok rahatsız edici Şu ilaçlar sonuna kadar devam mı eder acabaBen henüz 7 haftaya yeni giril yapmama rağmen kocaman bir top gibiyimnormalde minyon bir tipim 48 kilo ile transfer oldum tartıda da öyle bariz bişey yok ama ilaçlardan dolayı karın bölgemiz şişiyor. Ve evet bende günde birsürü kez birsürü şey yiyorum
Ohh iyi bariBi sikinti cikmazsa 11. 12. Haftada kesiyolar yavas yavas