şöyle diyeyim benim son 2 embriyo beraber dondurulmuştu kaliteleri ortaydı, tek atımlık kurşunum vardı o yüzden akışına bıraktım biraz ara verdim pcos olunca kilo vermek iyi geldi adetlerim düzene girdi, mayıs adetiyle başladım transfer sürecine yediklerime dikkat ettim ama normal hayatıma devam ettim zaten embriyo sağlıklıyla her şekilde tutunuyor bende çok araştırdım neden kimyasal diye kromozomal bozukluk var iftimali yüksek sonuçta embriyoya genetik test yapılmadı neyse 2 embriyo olunca tutunma şansı artar diye çift kondu biri tuttu yani ne yaparsan yap tutan tutar tutamayanı vucüt atıyor kendini asla suçlama sen elinden geleni yaptın tekrar başlayıp vitaminlerini düzgün kullanırsa iyi bir yumurta toplama süreciyle belki daha sağlıklı embriyolar elde edersin, bi de bizim embriyolar çözülürken yavaş gelişim gösterdi transfer yapılamayabilirdi nasip işte, ertesi gün eşşimde sıkıntı olduğundan hemen ürologa gittik o kadar savaşmak istiyorduk ki dayanamadık doktora gittik o hala kendi tedavisine devam ediyor bende 8.haftaya girdim çok şükür
, umut bizler için lütfen kendinde sorun hata arama savaşmayı asla bırakma