- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.921
Merhaba kızlar , umarım herkes iyidir. Ben dün kesemi görmeye gittim çok şükür sıkıntı yok 15 gün sonra gel dedi. Günler nasıl geçecek bilmiyorum.. inşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği bir şey soracağım. Normalde Reyhan şerbetini çok seviyorum hatta genel olarak bütün bitki çaylarımı sıcak soğuk çok severim ama bu dönemde hep uzak durdum. Bugün misafirlikte kahve yanı su bardağı kadar bir bardakta Reyhan şerbeti ikram edildi geri çeviremedim. ( çok ısrar edildi ve hamileliğimi henüz eşim harici kimse bilmiyor). İçmeden de bi araştırma yaptım ama ney bilgiye ulaşamadım. Zararlı diyen de var aksine antioksidan içerdiği için faydalı diyen de.. siz ne düşünüyorsunuz? Çok az miktardan bir şey olur mu sizce ? İçime kurt düştü
Ben ilk gebeliğimde de içmiştim bunda da iki kez dayanamayıp içtim ilkinde çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bir şey olmaz bence ya. Normalde hiç sucuk salam yemeyen bir insanım ben de ikidir pizza çekiyor canım. Vicdan azabıyla birlikte yedim yani millet neler yiyor, Allah a emanet diyelim.