-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.401
Olur mu gayet güzel değeriniz pozitif bir kere inşallah artışı da güzel olur. Güzel düşün güzel olsunBenimdecyarin 2. Kan testim var cok heyecanliyim bakalim yeterince artis olacakmi. Dun 10. Gun testim 81 di sizinkinletin yaninda benimki cok az gibime geliyo
Bana doktor benim için transfer tarihini baz almak daha doğru dedi. Zaten keseye ve bebeğin büyüklüğüne göre size haftanızı söylüyorlarbenimde 14 haziran 5. gün embriyosu 5+2 sanıyordum ben sat a göre 30 mayıstıdaha büyük mü düşünmemiz gerekiyor şimdi
doktora söylediğimde hoşgeldin gebelik belirtileri dediAa benim de diş etlerim sis, neyin belirtisiymis acaba
Canimmm çok sevindim bak sana demiştik boşuna üzdün kendini katlanarak devam edecek emin olCanlarım 748boşuna ağladım üzüldüm bana demiştiniz. 349’dan arttı
Ins. Sikinti yoktur canim.. dualarimiz seninleKızlar merhaba, esimle fazlasıyla kapıştık ve sinirlerim bozuldu sesler yükseldi haliyle aradan yarim saat geçmeden wc gittim ve kırmızı kanamam gelmiş parça yoktu ama tabii üzüldüm çok ağladım kadın doğum acile geldik
Çok geçmiş olsun Umarım sorun yoktur. Doktora gitmekle iyi yapmışsınızKızlar merhaba, esimle fazlasıyla kapıştık ve sinirlerim bozuldu sesler yükseldi haliyle aradan yarim saat geçmeden wc gittim ve kırmızı kanamam gelmiş parça yoktu ama tabii üzüldüm çok ağladım kadın doğum acile geldik
Gözün aydinCanlarım 748boşuna ağladım üzüldüm bana demiştiniz. 349’dan arttı
Canım umarım iyisindir.Kızlar merhaba, esimle fazlasıyla kapıştık ve sinirlerim bozuldu sesler yükseldi haliyle aradan yarim saat geçmeden wc gittim ve kırmızı kanamam gelmiş parça yoktu ama tabii üzüldüm çok ağladım kadın doğum acile geldik
Canım stres yapmamaya çalış, nasılsın şimdiKızlar merhaba, esimle fazlasıyla kapıştık ve sinirlerim bozuldu sesler yükseldi haliyle aradan yarim saat geçmeden wc gittim ve kırmızı kanamam gelmiş parça yoktu ama tabii üzüldüm çok ağladım kadın doğum acile geldik
Ay çok şükür çok sevindimmCanlarım 748boşuna ağladım üzüldüm bana demiştiniz. 349’dan arttı
Ins. Sikinti yoktur canim.. dualarimiz seninle
Canım umarım iyisindir.
Kızlar teşekkür ederim 6+4 dediler kalp atışını duyduk ama 1 pedi dolduracak kadar kan vardı aşırı üzüldüm çok ağladım ağlayarak kalp atışını duydum daha mutlu duymak isterdimCanım stres yapmamaya çalış, nasılsın şimdi
Teşekkür ederim canım evet taze kan görünce panikledim ve doğru hastaneye gittikÇok geçmiş olsun Umarım sorun yoktur. Doktora gitmekle iyi yapmışsınız
Çok geçmiş olsun kendi doktorunuza bildirdiniz miTeşekkür ederim canım evet taze kan görünce panikledim ve doğru hastaneye gittik
Aman olsun canım kanama alanı yokmuş ne güzel kalp atışını da duymuşsunuz, umarım olmaz bir daha sen yine de stres yapmamaya çalışKızlar teşekkür ederim 6+4 dediler kalp atışını duyduk ama 1 pedi dolduracak kadar kan vardı aşırı üzüldüm çok ağladım ağlayarak kalp atışını duydum daha mutlu duymak isterdimkanama nedeni pek anlayamadık kese etrafında bir kanama alanı yokmus rahimde de yokmuş üzüntü ve stres mi yaptı acaba
Evet bildirdim canimÇok geçmiş olsun kendi doktorunuza bildirdiniz mi
O kadar ağladım ki tam anlamadım inşallah bugünkü usg de net belli olur her sey kuzum darisi senin başına nasil güzel bir sesti bebeğimin kalbini duymak gümbür gümbür hem deAman olsun canım kanama alanı yokmuş ne güzel kalp atışını da duymuşsunuz, umarım olmaz bir daha sen yine de stres yapmamaya çalış♥
Aaa cok ilginc ilk defa duydumdoktora söylediğimde hoşgeldin gebelik belirtileri dediİnternette 5. haftadan sonra olan belirti diye yazıyordu
Ben 12.gün 143 tü değerim sizinde iki kat artmış yani ben hemşireye düşük mü diye sorduğumda 100 üstü istediğimiz değerdir dedi bir sonraki test de verdiğinizde en az %70 artması gerekir dediler iki gün sonra verdiğimde 453 olmuştu yani benim de sizin gibi düşük başladı beta sonradan sıçradı şu anlık endişe etmeyinKizlar 10. Gun betam 81.29
12. Gun betam 154.52
Yani kimyasal degil demi