- 20 Temmuz 2010
- 415
- 1.042
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.381
Teşekkür ederm mesajınızı sonradan gördüm sizinle yakındı hatırlıyorum5+6 sınız benim de 12 Haziran transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederm mesajınızı sonradan gördüm sizinle yakındı hatırlıyorum5+6 sınız benim de 12 Haziran transfer
başım dönüyor gibi oluyor anlık diş etlerim şişti o belirtiymiş mesela Kalp atışı için 11 temmuza randevu verdiler 4 temmuzda kese göründüSizinle baya benzermiş . Benim tansiyonum düşüyor gibi oluyor bu iki gündür sizde böyle bir şey var mı ? Gerçi herkesin aynı olmuyor zaten de . Siz kalp atışını ne zaman duyucaksınız inş ?
Sata göre hesaplanmıyor tüp bebek transfer tarihine göre hesaplanıyor, siz de 5+6sınızbenimde 14 haziran 5. gün embriyosu 5+2 sanıyordum ben sat a göre 30 mayıstı daha büyük mü düşünmemiz gerekiyor şimdi
Ben belli bir haftaya kadar sanırım 12’ye kadar vajinal bakıldıKalp atışını ne zaman duydunuz kızlar ? Vajinal mi karından mı baktırdınız ?
Bende nokta kadar küçük kırmızı pıhtı vardı hafif de sürüntü vardı damla şeklinde değildi öyle sürüntü tarzında kanamam oldu doktorum o gün beta ve progestan değeri istedi fitil ve iğneler vermiştiKizlar bugün kahverengi , pembe lekelenmem oldu. Kan sulandiriciyi kestik. 6+3 haftalık hamileyim. Bu zamanlarında lekelenmesi olanlar bana yardımcı olur musunuz çok korkuyorum. Sürekli bir endişe Ne kadar zormuş
Ben son adet tarihine göre hesaplıyorum ultrasonla uyumlu çıkıyorSata göre hesaplanmıyor tüp bebek transfer tarihine göre hesaplanıyor, siz de 5+6sınız
Yaaa çok iyi maşallah bazen yavaş artıp sonradan hızlı artabiliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanlarım 748 boşuna ağladım üzüldüm bana demiştiniz. 349’dan arttı
İşte bu harika haberCanlarım 748 boşuna ağladım üzüldüm bana demiştiniz. 349’dan arttı
Aa benim de diş etlerim sis, neyin belirtisiymis acababaşım dönüyor gibi oluyor anlık diş etlerim şişti o belirtiymiş mesela Kalp atışı için 11 temmuza randevu verdiler 4 temmuzda kese göründü
Benim de şu an 5 haftalık . Ama 10 gün sonra dedi sabırsızlandımBen daha kalp atışını duyamadım . Haftaya perşembe 6. Hafta içerisinde çağırdı doktor
Benim de progestan iğneyi 2ye çıkardı kan sulandiriciyi da kesti. Lekelenme de azaldı şuan yok gibi. İnşallah devamı gelmezBende nokta kadar küçük kırmızı pıhtı vardı hafif de sürüntü vardı damla şeklinde değildi öyle sürüntü tarzında kanamam oldu doktorum o gün beta ve progestan değeri istedi fitil ve iğneler vermişti
Genelde transfer tarihine göre hesaplanır, benim son adetim 10 Mayıs ona göre çok büyük oluyor. tam adet gününüze göre uyumlu transfer olduysanız o yüzden öyle olabilir sizinBen son adet tarihine göre hesaplıyorum ultrasonla uyumlu çıkıyor
Ayyy canim yaa valla gördüm kendim kadar sevindim nekadar uzulmustun bak iste rabbime sukurler olsun gozun aydinCanlarım 748 boşuna ağladım üzüldüm bana demiştiniz. 349’dan arttı
Hımm en iyisi muayene sırasında doktordan görüş alıyımBen son adet tarihine göre hesaplıyorum ultrasonla uyumlu çıkıyor
Bu mantıklı geldi TeşekkürlerGenelde transfer tarihine göre hesaplanır, benim son adetim 10 Mayıs ona göre çok büyük oluyor. tam adet gününüze göre uyumlu transfer olduysanız o yüzden öyle olabilir sizin
Artış onemli insallah sağlıkli artarBenimdecyarin 2. Kan testim var cok heyecanliyim bakalim yeterince artis olacakmi. Dun 10. Gun testim 81 di sizinkinletin yaninda benimki cok az gibime geliyo
Ins. Canim bana bu gecede uyku yokArtış onemli insallah sağlıkli artar