- Konu Sahibi Gizemm3606
Amin amin dualaşımm rabbim bu yolu kolaylaştırıp sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah pozitif olur hepimizin benimde 8 haziranda taze transfer olacak sanırım çok heycanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin dualaşımm rabbim bu yolu kolaylaştırıp sağlıklı gebelik ve bebişler nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah pozitif olur hepimizin benimde 8 haziranda taze transfer olacak sanırım çok heycanlıyım
Benim elimde 1 tane gonal f ve 3 tane cetrodit var almak isterseniz verebilirm İstanbul Esenyurt ta yimBenim yatın tekrar kontrolüm var gonalf 900 f 2 kutu bitti 3 ye başladım 300 ünite yapıyorum günlük artı olarak cetrodite yapiyorum yunurtalarin catlamasini önlemek için. 10 yumurta saymisti geçen kontrol de en büyüğü 14 en küçüğü 6mm yumurtaların. Senkronize olmalarini sağlayacak cetrodite aynı zaman da. Bende yedek te embriyolarim kalsin istiyorum ileriki zamanlar da kullanmak için. Allah yardımcımız olsun
İnşallah öyle bir operasyona gerek kalmaz bende. Gerçii demedi doktor da öyle bir şey. Şu an ki durumunuz nedir peki tuttu mu embriyonuzCanim benim de rahmim küçük hatta rahim genişletme operasyonu olmama ragmen doktorum 1 tane transfere izin verdi , çift transfer tıbbi bir hata olur dedi.
Merhaba kaçlık bunlar fiyatları ne ?Benim elimde 1 tane gonal f ve 3 tane cetrodit var almak isterseniz verebilirm İstanbul Esenyurt ta yim
Donmuş embriyonun var mıydı ?Merhaba arkadaşlar bende 2. Tüp bebek için bugün kolları sıvadım, 1. Tüp bebekten bir tane oğlum var çok şükür bin şükür darısı başınıza , bunda daha rahatım inşallah buradaki herkes güzel sonuçlar alır
Insallah , operasyon sonrasındaki transferim kimyasal oldu, pazar günü yeniden transferim yapıldı, bekliyorum bakalım.İnşallah öyle bir operasyona gerek kalmaz bende. Gerçii demedi doktor da öyle bir şey. Şu an ki durumunuz nedir peki tuttu mu embriyonuz
Canım tüp bebek ilac paylaşım sayfası var oradan yazarsan birine ulaşır benim ihtiyacım yok artık dün opu oldum. Ayrıca coookk uzaktayımBenim elimde 1 tane gonal f ve 3 tane cetrodit var almak isterseniz verebilirm İstanbul Esenyurt ta yim
1 yumurta yetiyor canım anne olmak için. İnşallah o altın yumurtadir.Merkezden aradılar beni 5 yumurtadan 2 si olgun cıkmış 1 i dollenmis diğerini takip ediyoruz dediler. Ben yedek embriyom kalır diye düşünürken neyle karşılaştım. Moralim bozuldu
Yoktu ne yazıkki o zaman donacak embriyo elimizde vardı ama eşim dondurmak istemedi ;(Donmuş embriyonun var mıydı ?
İnşallah canım dua ediyorum Allahim o birini nolur nasip et diye. Yoksa yeniden başlayacağız.1 yumurta yetiyor canım anne olmak için. İnşallah o altın yumurtadir.
ah benimde öyle oldu 4ü döllenmişti ama bugün 5.gün doktor aradı az önce 1 tanesinin iyi kalitede olduğunu diğeri için yarına kadar gözlem yapılacağını söyledi o olacakmı belli değil . yani yapacak bişe yok canım hayırlısı olsun o 1 tane yetecek inşşallah bize korkmayalımMerkezden aradılar beni 5 yumurtadan 2 si olgun cıkmış 1 i dollenmis diğerini takip ediyoruz dediler. Ben yedek embriyom kalır diye düşünürken neyle karşılaştım. Moralim bozuldu
Canim olsun sikma canim elden birsey gelmiyor su an senle ayni durumdayim bizim de 5.gune yalnizca iki tane kalmis orta kalite o da. Ne umduk ne bulduk. Senin ne guzel bir evladin var sukurler olsun ve insallah kismetse ikincisi de olacak Ben de 0. Elde olan orta kalite 2 embriyo. O da tutarsa.Merkezden aradılar beni 5 yumurtadan 2 si olgun cıkmış 1 i dollenmis diğerini takip ediyoruz dediler. Ben yedek embriyom kalır diye düşünürken neyle karşılaştım. Moralim bozuldu
Ins canim sagol bize umut verdigin icin o geriden gelen de ins gelir ve seni bulur zor bir psikolojiymis anliyorum artik. Bizim cok guclu olmamiz gerekiyor bunun farkina vardim.ah benimde öyle oldu 4ü döllenmişti ama bugün 5.gün doktor aradı az önce 1 tanesinin iyi kalitede olduğunu diğeri için yarına kadar gözlem yapılacağını söyledi o olacakmı belli değil . yani yapacak bişe yok canım hayırlısı olsun o 1 tane yetecek inşşallah bize korkmayalım
İyi düşün iyi olsun bence hala şansın var tamam olmayadabilir ama uğrunda emek veriyorsun çabalıyorsun güzel ilerlerse tek embriyo da yeterli sen kendini stresten uzak tut canım nasipse olacak inşallahMerkezden aradılar beni 5 yumurtadan 2 si olgun cıkmış 1 i dollenmis diğerini takip ediyoruz dediler. Ben yedek embriyom kalır diye düşünürken neyle karşılaştım. Moralim bozuldu
Ins canim sagol bize umut verdigin icin o geriden gelen de ins gelir ve seni bulur zor bir psikolojiymis anliyorum artik. Bizim cok guclu olmamiz gerekiyor bunun farkina vardim.
Banada doktor herşey yolunda giderse taze transfer yapabiliriz dedi ama dondurulmuş transferden yanayım dedi doktoreğer sorunsuz bir opu olursa 3. gün yada 5. embriyosu gününe göre taze transfer yapılabilir mesela benim değerlerin zirve yaptı ve ohs ihtimali olduğundan yapılamadı transfer 3 ay bekledim şimdi yapılacak inş
Transferin hayırlı olsun inşallah bebişin sana tutunur sağlıkla kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar ben de size hikayemi kısaca anlatayım 21 yaşında meme kanserine yakalandım kemoterapiden dolayı AMH 0.3 civarında olduğu için ve kanserim rahime yumurtalıklarımı etkileyebileceği için onkoloji doktor bebek yapmamdan yana durdu biz de tüp bebek tedavisine başladık iki kez üçüncü gün ikişer adet embriyo transfer edildi ve negatif sonuçlandı şimdi başka bir merkezle anlaştım 27 Mayıs’ta 2 adet beşinci gün kaliteli ve orta kalite transferi oldu çarşamba günü kan verecekmişim doğal siklus ile yapıldı transferim progrstan fitil dışında ilaç kullanmadım tabi birde folik asit ve 4. Günde ovitrelle yarım doz yapıldı çok heyecanlıyım
Ya sorma bizim de çok moralimiz bozuldu. Dua ediyorum adamlar adıyorum diğerinin de iyiye gidip en azından iki taneyle tamamlamak için.esim bayramdan sonra tekrar toplatalim dedi.ah benimde öyle oldu 4ü döllenmişti ama bugün 5.gün doktor aradı az önce 1 tanesinin iyi kalitede olduğunu diğeri için yarına kadar gözlem yapılacağını söyledi o olacakmı belli değil . yani yapacak bişe yok canım hayırlısı olsun o 1 tane yetecek inşşallah bize korkmayalım