- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- Konu Sahibi Gizemm3606
Aranızda tüp bebek vitamin ilaçları fazla olup ücretsiz vermek isteyen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorlar benim normaldi e2 yine de sabah akşam ekledilerBirde her transferde mutlaka estrofem veriyorlar mı
Hayırlı olsun benim de 14 haziranda test günüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok duygusalım anlamadımEvime geldim çok şükür rabbim hepimize evlat kokusunu nasip eylesin mucizevi bişey. 13 de kan vericem darısı hepiniz başına allahım en kısa zamanda nasip eylesin
Merhaba bu ayda yine beraberiz desenize :) belki2903@Mune merhaba bu tabloyu ilk sayfaya sabitleyebilir misiniz
Benimde geçen ayki transferimden sonra kist oluştu 3 cm. Hiç canını sıkma canım benim. Bende hormon testi verdim sonuçlarım güzel çıktı. Hala kimyasaldan olan kanamam devam ediyor. Doktorum atıcaksın onu adetle dedi. Tam gaz yola devaaaamm transferim var bu ay tekrarKizlar günaydın bende bu sabah dondurulmuş embriyo transferi için rahim kontrolüne gittim içi su dolu kist varmış hormon kan testi verdim sonuca göre başlıycaz dedi ama doktor sanki benim pek içime sinmedi kist varken
Bana da yazmış doktor başlıcamBirde her transferde mutlaka estrofem veriyorlar mı
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Nerede oldun acaba transferi ?Evime geldim çok şükür rabbim hepimize evlat kokusunu nasip eylesin mucizevi bişey. 13 de kan vericem darısı hepiniz başına allahım en kısa zamanda nasip eylesin
Ara vermeden devam mı? Ben de çok kararsızım. Benim de kanamam Olmuştu hekimin rahim içini komple temizledi ertesi gün kanama sıfırlandı. İçe yapılanlar olur diye temizledi. Benim düşüğün 4. GünüBenimde geçen ayki transferimden sonra kist oluştu 3 cm. Hiç canını sıkma canım benim. Bende hormon testi verdim sonuçlarım güzel çıktı. Hala kimyasaldan olan kanamam devam ediyor. Doktorum atıcaksın onu adetle dedi. Tam gaz yola devaaaamm transferim var bu ay tekrar
Ayda 1 sefer devlet karşılıyor gidip yazdirayim o zamanVeriyorlar benim normaldi e2 yine de sabah akşam eklediler
Amin kuzum hepimize rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eylesin izmir su hastanesindeAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Nerede oldun acaba transferi ?
Benim 2. Transferim duygu olarak aynıyım çok ağladım içimde olduğu bilmek ekranda görmek minicik allahım sağlıkla ilermesini nasip eylesin gönlümüzce olsun herşeyHayırlı olsun benim de 14 haziranda test günüm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok duygusalım anlamadım
Sizin de ilk deneme mi
Ben doktorumdan çok memnunum ilk transferimde 2 aylık iken kayıp yaşadım bilinmeyen sebebten kalbi durdu vardır rabbimin bildiği dedim çok üzüldüm çok kahroldum. Doktor önemli güvenmek lazım içine nasıl siniyorsa öyle yap kuzumTavsiye üzerine mi gittiniz ben de izmir çınarlıya gidiyorum. 2. Tüpbebek tutmazsa inş tutar ben de hekim değiştirmeyi düşünecem
Ben oldum canım 5 yumurta toplandı hafif ağrım var onun dişin da bir sıkıntı olmadı. Sende durumlar nedir?Benimde Ankara da olcak bende Karabük’ten gideceğim inşallah güzel ağrısız geçer canıım olduktan sonra da konuşalım iyi geliyor insanaa
Sizinle aynı zamanda transfer yaptık diye hatırlıyorum geçen ay ki konu başlığında vardınız. Evet ara vermeden devam ediyorum benAra vermeden devam mı? Ben de çok kararsızım. Benim de kanamam Olmuştu hekimin rahim içini komple temizledi ertesi gün kanama sıfırlandı. İçe yapılanlar olur diye temizledi. Benim düşüğün 4. Günü
11 mayısta transfer olmuştum. 12 gün sonra sonuç günümdü 83 le öğrendik sonra düşüşe geçtiAra vermeden devam mı? Ben de çok kararsızım. Benim de kanamam Olmuştu hekimin rahim içini komple temizledi ertesi gün kanama sıfırlandı. İçe yapılanlar olur diye temizledi. Benim düşüğün 4. Günü
Amin aminBenim 2. Transferim duygu olarak aynıyım çok ağladım içimde olduğu bilmek ekranda görmek minicik allahım sağlıkla ilermesini nasip eylesin gönlümüzce olsun herşey