- 2 Mart 2024
- 136
- 20
- 31
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.341
Sizin sorun neydi acaba gördüğüm kadarıyla embriyo kaliteli çıkmış ama olmamış doktor ne dedi bununla ilgiliCem hocaya mi gideceksin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sorun neydi acaba gördüğüm kadarıyla embriyo kaliteli çıkmış ama olmamış doktor ne dedi bununla ilgiliCem hocaya mi gideceksin canm
Ağrılarınız tutunma oluncada olur hiç dert etmeyin bebisiniz tutunuyodur inşallah, kaçıncı gününüz transfer sonrası ?Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten 2 gün çok morlarım bozuldu biraz daha az bugün ağrılarım Allahım hepımızın yüzünü güldürsün inşallah
Fitili aynı saatte kullanmaya çalışın kesinlikle ignelerinizide onlar önemli ,estrofem tablet için önemli olan saat değildi bende gunluk alınması gereken dozdu örnek( sabah 2 akşam 2 ise unuttuysam 4taneyi akşam icebiliyodum) hemsirenize sorun ama net içiniz rahat etsinKizlar fitil ve estrofemi saati saatinemi aliyorsunuz arada yarim saat falan oynasa bi sorun olurmu sizce ?
Bugün tam 1 hafta oldum 7. Günüm inşallah umarım hepımız için rabbim hayırlısını versinAğrılarınız tutunma oluncada olur hiç dert etmeyin bebisiniz tutunuyodur inşallah, kaçıncı gününüz transfer sonrası ?
Evet evet ben pazartesi gittigimde yine de sorayim icim rahat etsin teşekkür ederimFitili aynı saatte kullanmaya çalışın kesinlikle ignelerinizide onlar önemli ,estrofem tablet için önemli olan saat değildi bende gunluk alınması gereken dozdu örnek( sabah 2 akşam 2 ise unuttuysam 4taneyi akşam icebiliyodum) hemsirenize sorun ama net içiniz rahat etsin
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın darısı bizlereKızlar kalp atışını duydum çok şükür. Doktor 6+5, 6+6 gibi dedi. Uyumlu haftasıyla dedi.
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın darısı bizlere
Ay ne güzel çok sevindimm, ben de 6+6da gitmiş olacağım perşembe günü. İnsallah hepimiz sağ Salim duyalımKızlar kalp atışını duydum çok şükür. Doktor 6+5, 6+6 gibi dedi. Uyumlu haftasıyla dedi. Blastokist transferi (hesaplama.net) hesabıyla da uyumlu çıktı. Sat ı baz almamak gerekiyormuş.
5. Günkaçıncı gün embriyosuydu
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinKızlar kalp atışını duydum çok şükür. Doktor 6+5, 6+6 gibi dedi. Uyumlu haftasıyla dedi. Blastokist transferi (hesaplama.net) hesabıyla da uyumlu çıktı. Sat ı baz almamak gerekiyormuş.
Yaaa maşallah benim de 6. Gün embriyosu ama ben evde yapmak istemiyorum test gününü beklicem çok hayal kuruyorum erken de olmazsa üzülmiyim5. Gün
Yaa tam bunu sormaya gelmiştim. Tüp bebekte farklı mı hesaplamak gerek diyeKızlar kalp atışını duydum çok şükür. Doktor 6+5, 6+6 gibi dedi. Uyumlu haftasıyla dedi. Blastokist transferi (hesaplama.net) hesabıyla da uyumlu çıktı. Sat ı baz almamak gerekiyormuş.
Sizin sorun neydi acaba gördüğüm kadarıyla embriyo kaliteli çıkmış ama olmamış doktor ne dedi bununla ilgit
Telde konuştuk neden olmadı embriyon da iyiydi gibisinden. Regl olduktan sonra gel bı konuşalım dedi ama ben şimdilik bu konuyu aklımdan rafa kaldırdım.Sizin sorun neydi acaba gördüğüm kadarıyla embriyo kaliteli çıkmış ama olmamış doktor ne dedi bununla ilgili
Ben transferden 2 hafta sonra denize girmiştim ama havuzu tercih etmiyorumKızlat denize havuza girdiniz mi? 7. Haftadayım. Herşeyden korkuyorum
Bende 7 haftayım doktorum daha değil dedi giremedim havuz zaten kesinlikle yasak dediKızlat denize havuza girdiniz mi? 7. Haftadayım. Herşeyden korkuyorum
Doktorum girme dedi canım bana da denize, havuza şimdilikKızlat denize havuza girdiniz mi? 7. Haftadayım. Herşeyden korkuyorum
Peki yumurtalık rezerviniz ne durumda. Tüp bebeği ertelemek için yeterince vakit var mıTelde konuştuk neden olmadı embriyon da iyiydi gibisinden. Regl olduktan sonra gel bı konuşalım dedi ama ben şimdilik bu konuyu aklımdan rafa kaldırdım.