- 13 Haziran 2024
- 529
- 367
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.861
50 lik olan degil mi canım senin de , peki kan sulandırıcıyı da aynı bölgeye mi yapıyorsunBen gobekten yapiyorum progestani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 lik olan degil mi canım senin de , peki kan sulandırıcıyı da aynı bölgeye mi yapıyorsunBen gobekten yapiyorum progestani
Sıkma herşey güzel olacakBenimde ilk denemem. Çok pişmanım 5.günde kan verdiğim için o günden beri kendimi perişan ettim yemek bile yiyemiyorum yani hamileysem bile bebeğim mahvoldu
Canım 5. Gun asırı erken zaten benim doktorum 12. Gune ilk testi vermisti, 7. Gunde bile birçoğunun deger küçük sayılar cıkıyor, kafana takmamaya calıs, ins artar degerinBenimde ilk denemem. Çok pişmanım 5.günde kan verdiğim için o günden beri kendimi perişan ettim yemek bile yiyemiyorum yani hamileysem bile bebeğim mahvoldu
Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallahCanım 5. Gun asırı erken zaten benim doktorum 12. Gune ilk testi vermisti, 7. Gunde bile birçoğunun deger küçük sayılar cıkıyor, kafana takmamaya calıs, ins artar degerin
İnşallahSıkma herşey güzel olacak
İyi düşün olacakİnşallah
Erken gebelik testi mi kaset test miKızlar
9. Gün 47.51
10.gün 110
12. Gün 364 çıkmasına rağmen hala idrarda negatif görmem normal mi?
Ultrasona kadar ilaçlara devam mı ettiniz? Bana devam etmem söylendi?
Sizde sonucu yazın tekrar buraya haberleşelimİyi düşün olacak
Cumartesi günü vereceğim ben o gün kesin sonuç tabi sende yazSizde sonucu yazın tekrar buraya haberleşelim
12. Günden önce verdin mi hiçKızlar dün 12. günümdü ve son testimi verecektim. İkinci testim 106'ydı, ücüncu testim 194 cıktı. doktor sonucun kendisini cok hafif rahatsız ettiğini ve persembe gunu tekrar test yapmam gerektiğini soyledi. tabii ki en az yarım saat agladım cok uzuldum. bir de tek başımaydım cok etkilendim Sonra bunu kabul etmiyorum dedim ve güzelce beslenmeye karar verdim. iki saat sonra guvenilir bir laboratuvarda tekrar test verdim 226,9 cıktı tabii cok rahatladım.. simdi yarını bekliyorum heyecanla :)
canım 8. gün 51, 10. gun 106, 12. gun ilk test 194, ikinci test 226,9 cıktı:)12. Günden önce verdin mi hiç
Bende cumartesi vercem canım 10.gün oluyo ondada çıkmazsa daha vermeye gerek yokCumartesi günü vereceğim ben o gün kesin sonuç tabi sende yaz
AynenBende cumartesi vercem canım 10.gün oluyo ondada çıkmazsa daha vermeye gerek yok
Benim 7. Gün 0.100 çıktı yükseleceğinizde sanmıyorum ama yine vereceğim 11 güncanım 8. gün 51, 10. gun 106, 12. gun ilk test 194, ikinci test 226,9 cıktı:)
İnşallah siz pozitifi görürsünüz sonucu yazınBende test verdim sonuc bekliyorum