- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.781
Tsk ederim, Transferden sonra 12 gunHayırlı olsun canım gözün aydın kaçıncı günündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim, Transferden sonra 12 gunHayırlı olsun canım gözün aydın kaçıncı günündü
Tekrardan gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurTsk ederim, Transferden sonra 12 gun
Canım ben saglık ocagına her verdiğimde ertesi gun cıkmıstı malesefHala yok ya yarın çıkacak galiba
Tsk ederim simdi aret kamardan aradilar hayirliTekrardan gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur
Banada bugün yazdılar hayırlı olsun 2 gün sonra testinizi gönderin kese günü verecez diyeTsk ederim simdi aret kamardan aradilar hayirli
Olsun diye persembe tekrar kan sonucu yolayin dediler
Yarına kaldı kızlarBenim cikdi
Ben yapiyorum ama bende yanma olmuyor. Kasa denk gelmis olabilir agri ve morarma yapiyorKızlar içinizde oksapar kullanan var mı? İlk kez bugün yaptım ama baya yakıyor? Sizin de öyle mi?
Evet canım 1 aydır kullanıyorum hem yakıyor bazen de morartıyorKızlar içinizde oksapar kullanan var mı? İlk kez bugün yaptım ama baya yakıyor? Sizin de öyle mi?
Progestan dex kolaydı bu zormuş. Bu arada ben hep göbek deliği etrafında 2 parmak uzaklıkta yapıyordum meğer 2 parmak uzağında tüm göbek çevresi olurmuş karnın yanları alt karın vs bunu bugün öğrendimEvet canım 1 aydır kullanıyorum hem yakıyor bazen de morartıyor
Hadi ya ben sordum bunu iki parmak uzağında göbeği kapsayan her yere yapayım mı hayır dediler. Sadece 2-3 parmak uzağa yapabilirsin dedilerProgestan dex kolaydı bu zormuş. Bu arada ben hep göbek deliği etrafında 2 parmak uzaklıkta yapıyordum meğer 2 parmak uzağında tüm göbek çevresi olurmuş karnın yanları alt karın vs bunu bugün öğrendim
Ben yapiorumKızlar içinizde oksapar kullanan var mı? İlk kez bugün yaptım ama baya yakıyor? Sizin de öyle mi?
gözün aydın canım çok sevindim değerin kaç çıktıHanımlar çok şükür bana da pozitif haberi vermek nasip oldu 20 haziranda transfer olmuştum. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim 173 çıktı 2 Gün sonra yine kan vericem. Evdeki testlerde silik çizgiyi görmüştüm ama kan testini görünce insan rahatlıyor.gözün aydın canım çok sevindim değerin kaç çıktı
Maşallah katlanarak artsın inşallahÇok teşekkür ederim canım benim 173 çıktı 2 Gün sonra yine kan vericem. Evdeki testlerde silik çizgiyi görmüştüm ama kan testini görünce insan rahatlıyor.
Herkes farklı anlatıyor çıldırcam artık ya :)Hadi ya ben sordum bunu iki parmak uzağında göbeği kapsayan her yere yapayım mı hayır dediler. Sadece 2-3 parmak uzağa yapabilirsin dediler
Gözün aydın canım. Sağlıkla ilerlesin inşÇok teşekkür ederim canım benim 173 çıktı 2 Gün sonra yine kan vericem. Evdeki testlerde silik çizgiyi görmüştüm ama kan testini görünce insan rahatlıyor.
Amin hepimizin inşallahMaşallah katlanarak artsın inşallah