- 14 Ekim 2023
- 708
- 693
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.621
Ben kullanıyorum canım buyurPregnom kullananlar acil cvp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum canım buyurPregnom kullananlar acil cvp
Ben kullanıyorum canım
Yan etki yapıyor muBen kullanıyorum canım buyur
Ne gibi bir yan etki, ben hiç yaşamadım açıkcasıYan etki yapıyor mu
Semde nasıl bi yan etki yaptıYan etki yapıyor mu
Niğde bulantısıSemde nasıl bi yan etki yaptı
MideNiğde bulantısı
Tadından dolayı başlarda yapıyordu mide bulantısı ağır geliyordu bana yani
Hmmm anladım teşekkürlerTadından dolayı başlarda yapıyordu mide bulantısı ağır geliyordu bana yani
Nazan tarhan canimHangisine gidiyorsun tatlış orda
Biz bu dudugun kiyafetlerini boyuna utuleyecek miyiz boyleBu bir tatlı başlangıç diyelim
Ben de düşünüyorum bunu, hayır çok sürmüyor bir karış bişeyler de çok şey varBiz bu dudugun kiyafetlerini boyuna utuleyecek miyiz boyle
İste aynen oyle cimcik kadar seyleri utule utule bitmiyo sabir lazimBen de düşünüyorum bunu, hayır çok sürmüyor bir karış bişeyler de çok şey var
Hahahahaha yok ya kuzumm ben aksine ütüledim dahada yıkandiktan sonra ütülemedim haha şart değil hiçbirşeyde olmuyo hiç sevmediğim şey ütüdür dakkabaşı uğraşılırmı anammBiz bu dudugun kiyafetlerini boyuna utuleyecek miyiz boyle
Ahahahahah koptumm ya gerçekten minnacık şeyler ne kadar yordu ben de tükenmiştim müslinler hala ütülenmeyi bekliyorBiz bu dudugun kiyafetlerini boyuna utuleyecek miyiz boyle
ben de nefret ediyorum ütüdennn beceremem de zaten ilk mağaza tozundan kurtarsak yeter bence de yaaaHahahahaha yok ya kuzumm ben aksine ütüledim dahada yıkandiktan sonra ütülemedim haha şart değil hiçbirşeyde olmuyo hiç sevmediğim şey ütüdür dakkabaşı uğraşılırmı anamm
Ayy bi an cok korktum utulemek lazim diyeceksin diye ben utu isteyen kiyafet bile almiyorumHahahahaha yok ya kuzumm ben aksine ütüledim dahada yıkandiktan sonra ütülemedim haha şart değil hiçbirşeyde olmuyo hiç sevmediğim şey ütüdür dakkabaşı uğraşılırmı anamm
Ay hele o muslinler deli etti beni yikandiktan sonra kirisiyo ya anamm ac acabilirsenAhahahahah koptumm ya gerçekten minnacık şeyler ne kadar yordu ben de tükenmiştim müslinler hala ütülenmeyi bekliyor
Hahhahahaa yohh yohhh bana çok dediler hep ütülemen lazım bilmem ne uğraşılırmı habire yıkaniyor kusuyor kaka bulaşıyor falan kuzenim dedi hiç gerek yok ilkbasta ütüle sonrasına gerek yok demiştiAyy bi an cok korktum utulemek lazim diyeceksin diye ben utu isteyen kiyafet bile almiyorum