- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.601
Bu arada kızlar genel bi bilgi olur diye yazayım dedim. Günler önce sol kaburgamın altında bi ağrı başladı. Ben grip oldum öksürük krizlerinden uyuyamadım falan öksürmekten oldu sandım ama günden güne kötüye gitti ama sol yan boşluğum ağrıyordu. Dün artık ağrıdan ağlamaya başladım hareket ettiğim anda bas bas bağırıyodum böyle bi ağrı yok (ki ben ağrıya çok dayanıklıyımdır). Sol boşluğum olunca kesin böbrek dedim. Herkes bebek baskı yapıyodur dedi ama böyle bi ağrı olamaz yani ben emindim. Dayanılır gibi değildi. Doktoruma gittim. Evet böbreğimde genişleme varmış. Doktor bile çok üzüldü nasıl dayandın bu ağrıya doğum sancısından daha beterdir bu dedi. Bir sürü ağrı kesici serum taktılar. Sonra ilaçlarımı yazdı bütün vitaminleri bırak. Haftaya tekrar gel takip edelim dedi. Hani böyle bi ağrınız olursa başkalarına kulak asmayın çünkü sonra dayanılmaz hale geliyor. Hala adım atarken bile inliyorum. İnşallah ilaçlar iyi gelir bi de erken doğumu tetiklemiş olabilir diye rahim açıklığına uzunluğuna falan baktı, çok şükür şimdilik bebiş güvende