- 25 Ağustos 2019
- 60.425
- 110.507
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.141
Nebiliyim öyle bi misal dedimgöğsüm sızlıyor süt doluyor diyince telaşlandık a guzuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nebiliyim öyle bi misal dedimgöğsüm sızlıyor süt doluyor diyince telaşlandık a guzuum
Lahana dondurup koyuyorlarmış galiba bide Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım aklında olsun canım senindeNormal canım bunun bi öneri yok diye biliyorum benimde oluyo göğsümde süt oluyor sanırım
Canım sıkı sütyen felan mı giyiyorsun acaba? Çok sıkınca ödem yapıyor yanıyor benimki de.lastikli bralet tarzı şeyler giyiniyorum o yüzden diğerleri ta koltuk altıma kadar şişlik yanma yapıyırKızlar vücudum buz gibi göğüslerimden ateş çıkıyor acıyor ne rahatlatıyor öneriniz var mı?
Mevsimliiimm çok teşekkür ederim aminnHayırla gel Alin kuş
Çok teşekkür ederim YaseminnnEvett normal hediyeliklere göre yüksekti ama dayanamadım . Cam olarak tanesi 42ye geldiçok güzell wasnttt bayıldımmm :) bende istedim bunlardan ama bütçemi aştı adet 35-40 civarı fiyat aldım hep, sen kaça yaptrdın? çok da güzel olmuş
Aaaa doğruuLahana dondurup koyuyorlarmış galiba bide Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım aklında olsun canım seninde
Allahtan benim olmadı yaaa sütüm aktıkça akardı busefer korkuyorumKızlar doğumdan sonra inşallah karşılaşmazsınız ama mastit olayı sık rastlanan bişi.daha önce ben yaşamıştım berbat bişi.bunun çözümü ters emzirmeymiş aklınızda olsun şimdiden.arada bir diğer kanallar da açılsın diye ters emzirme yapmanız lazımmış.yoksa mastit
Aaaa bunu bilmiyordum teşekkürler morganKızlar doğumdan sonra inşallah karşılaşmazsınız ama mastit olayı sık rastlanan bişi.daha önce ben yaşamıştım berbat bişi.bunun çözümü ters emzirmeymiş aklınızda olsun şimdiden.arada bir diğer kanallar da açılsın diye ters emzirme yapmanız lazımmış.yoksa mastit
oyy bana da doğum perileri geliyor yavaştan , nasıl olur neler yaşanır heep dönüyor kafamdaEn son kontrole gittiğimizde eşime “sonraki kontrolümüzde 1 ayımız felan kalmış olacak belki tarih bile verir doktor sezeryan derse” demiştim.ve cuma günü kontrolüm var ne çabuk geçmiş şaka gibi belki bir ya da iki kontrolüm kalacak ağlamak istiyorum
iyi yapmışsın wasntcım harika gözüküyorMevsimliiimm çok teşekkür ederim aminn
Çok teşekkür ederim YaseminnnEvett normal hediyeliklere göre yüksekti ama dayanamadım . Cam olarak tanesi 42ye geldi
Açlık normal bence ama kahvaltıdan ne kadar sonra ölçünüz?Kizlar sabahki açlık sekerim 79 kahvaltıdan sonra 196 çıktı iki gün böyle olcup götürecek çok korkuyorum bebeğe bir zarari olur mu
bende 2-3 tane emzirme atleti aldım memelerim özgür kalsın diyeKızlarrr emzirirken sütyende takmayın evdeyken süt doldukça aşırı ağrı yapıyor ben hiç sütyen takmazdım rahat bırakırdımm
Memelere özgürlüüükkk
kahvatlıdan 1 saat sonra mı 196 çıktı bernaKizlar sabahki açlık sekerim 79 kahvaltıdan sonra 196 çıktı iki gün böyle olcup götürecek çok korkuyorum bebeğe bir zarari olur mu
55 dk sonra falanAçlık normal bence ama kahvaltıdan ne kadar sonra ölçünüz?
55 dk falan oldu olctumkahvatlıdan 1 saat sonra mı 196 çıktı berna
2 saat sonra ölçülmeli diye biliyorum, erken mi ölçünüz acaba? Mevsimlisan takip ediyordu o daha iyi bilebilir. Korkmayın55 dk sonra falan
Bilmiyorum canım aslında bebeğim de haftasiyla uyumlu gidiyor ama seker olcup götürecek iki gun2 saat sonra ölçülmeli diye biliyorum, erken mi ölçünüz acaba? Mevsimlisan takip ediyordu o daha iyi bilebilir. Korkmayın
Benim de çok fazlaydı bir emziriyorsam iki şişe de buzluğq atıyordum ama 2-3 kere mastit oldumAllahtan benim olmadı yaaa sütüm aktıkça akardı busefer korkuyorum
Doktor mutlaka rahat bir sütyen takın yoksa sütten kestkten sonra çok fazla sarkar göğüsleriniz demişti.ben dinlemedim ve evet çok kötü oldular sütten kestikten sonra canım.çok sinir bozucu oluyor sütyen ama takmak zorundayız sağlık açısından.bir de sütyen takmayınca sütüm sürekli akıyordu yer çekimine dayanamayıp ahahahahhaKızlarrr emzirirken sütyende takmayın evdeyken süt doldukça aşırı ağrı yapıyor ben hiç sütyen takmazdım rahat bırakırdımm
Memelere özgürlüüükkk