2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kizlar merhaba bebegimin kakasinda iki gundur kan goruyorum daha once basina gelen oldumu bu durum bugun doktora goturecegimm cok endise ettim daha ek gidaya baslamadik sadece anne sutu

Ya ben coktan yaptim onu🤣🤣 tripp trapp modelin uygun fiyatli markalari var ya ondan mi alsam diye dusundum… daha kullanisli olur buyudukce diye🥲 diger mama sandalyelerini max 2 yasina kadar kullanabilecek cunku🙄 bilemedimm
Ben hiç bakmamıştım uygun fiyatlılara bakmak en iyisi.. o ne yaa 😳 mantıklı bence de. Karar verirsen yaz bizee 😬

Dis namina da hicbir belirti yok inanir misin hani bi kabarti olur vs hiicc yok… sabahin korunde daha hava aydinlanmamis neee uyaniyosun ne zorun var. Bi de olur da goz goze gelirsek kahkahalarla guluyo🤣 cok sinirim bozuk🥲
Ahahahahah o gülmeye her seferinde tövbestağfurullah çekip göz göze gelmemeye çalışmak 😂😂 bakalım ne zaman gelecek dişler, kaşıntı ısırma isteği falan da yok mu

Kızlar bu hamilelik lohusa travmaları ne illet şeymiş. Kv hakkında bi şey duymaya, aradığını görmeye falan tahammülüm yok. Bir araya gelince sıkıntı yok ama bi süre görüşmeyip konusu geçince bile benim tüyler diken. Ctesi geliyor yine 1 aylığına 🥲🥲🥲🥲🥲 başlıyor benim kv mesaisi, şans dileyin 😂

Kızlar bu hamilelik lohusa travmaları ne illet şeymiş. Kv hakkında bi şey duymaya, aradığını görmeye falan tahammülüm yok. Bir araya gelince sıkıntı yok ama bi süre görüşmeyip konusu geçince bile benim tüyler diken. Ctesi geliyor yine 1 aylığına 🥲🥲🥲🥲🥲 başlıyor benim kv mesaisi, şans dileyin 😂
Haydaaa yine mii😑 daha yeni gorusmediniz mi yavv azcik ozleseydi🤣🤣

Benim kızımda 4 ay, 1 günlük. Bugün sabah 9 buçukta uyanmıştı. O vakittir halâ uyumadı. Uyku gerilemesi diyorlar. Ama hiç uykusu yok. Zorlasamda uyumuyor, kendi haline bıraktım şimdi. Ne yapacağımı bilmiyorum

Haydaaa yine mii😑 daha yeni gorusmediniz mi yavv azcik ozleseydi🤣🤣
Ahahahah ona kalsa bizle arabayla dönücekti neyyyyse ki arabada iğne koycak yer bile kalmadığı için bilet aldırmış 😂😂 bi de eltisine görümcesine falan diyor ki daha erken gidicektim de bilet çok pahalıydı ne gerek var.. shshd gel ya bize yerleş. Koca tarafından çok erken sıkıldım galiba ya 🙄🤣

X