- Konu Sahibi mesirmacunu
- #26.161
Kizlar merhaba bebegimin kakasinda iki gundur kan goruyorum daha once basina gelen oldumu bu durum bugun doktora goturecegimm cok endise ettim daha ek gidaya baslamadik sadece anne sutu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyom benimki de oyleValla çokça sabır ya bide odadan çıkınca ağlıyor tuvalete zor gidiyorum geçici bir süreç diyin nolur
Alerji olabilir. Test yapip soylerler endise etmeyin…Kizlar merhaba bebegimin kakasinda iki gundur kan goruyorum daha once basina gelen oldumu bu durum bugun doktora goturecegimm cok endise ettim daha ek gidaya baslamadik sadece anne sutu
Ben hiç bakmamıştım uygun fiyatlılara bakmak en iyisi.. o ne yaa mantıklı bence de. Karar verirsen yaz bizeeYa ben coktan yaptim onu tripp trapp modelin uygun fiyatli markalari var ya ondan mi alsam diye dusundum… daha kullanisli olur buyudukce diye diger mama sandalyelerini max 2 yasina kadar kullanabilecek cunku bilemedimm
Ahahahahah o gülmeye her seferinde tövbestağfurullah çekip göz göze gelmemeye çalışmak bakalım ne zaman gelecek dişler, kaşıntı ısırma isteği falan da yok muDis namina da hicbir belirti yok inanir misin hani bi kabarti olur vs hiicc yok… sabahin korunde daha hava aydinlanmamis neee uyaniyosun ne zorun var. Bi de olur da goz goze gelirsek kahkahalarla guluyo cok sinirim bozuk
Canım bagsur olmus film cekti doktorumuz kilosu fazla oldugu icin olurmus oyle dedi krem verdiAlerji olabilir. Test yapip soylerler endise etmeyin…
Maşallah kaç kiloCanım bagsur olmus film cekti doktorumuz kilosu fazla oldugu icin olurmus oyle dedi krem verdi
ayyyynen gulesim geliyo kendimi zor tutuyorum onlar var tabii ama dis etlerinde kabarti falan yokAhahahahah o gülmeye her seferinde tövbestağfurullah çekip göz göze gelmemeye çalışmak bakalım ne zaman gelecek dişler, kaşıntı ısırma isteği falan da yok mu
Haydaaa yine mii daha yeni gorusmediniz mi yavv azcik ozleseydiKızlar bu hamilelik lohusa travmaları ne illet şeymiş. Kv hakkında bi şey duymaya, aradığını görmeye falan tahammülüm yok. Bir araya gelince sıkıntı yok ama bi süre görüşmeyip konusu geçince bile benim tüyler diken. Ctesi geliyor yine 1 aylığına başlıyor benim kv mesaisi, şans dileyin
Ay olabilir bebişlerin hep yanında duran bir doktorSenin doktor benim bebis olabilir mi acaba
5 yaş bana da çok geldi ama ben de uzun süre annemin yanında yattığım için onları anlayabiliyorum5 yaş mı ben yaşı dolunca odasına göndermeyi düşünüyordum ya benim analıq bu ka
8 kilo canım ben sagarak besliyorum gunluk alcagi miktari azaltti doktorum ek gidayada baslatmadi iyilesmedenMaşallah kaç kilo
Ayyy kiyamam kuzucugaa kaka sıklıgı nasil peki?? Benimki de yaklasik senin kilolarda eskiden her gun kaka yapan cocuk 3-4 gunde bir yapmaya basladiCanım bagsur olmus film cekti doktorumuz kilosu fazla oldugu icin olurmus oyle dedi krem verdi
Kaka sıkligi cok fazlaydi 20 gun oncesine kadar canim simdi gunde 3 4 kez yapiyor kabizligi yok zaten ama sadece kabizliktan olmuyormusAyyy kiyamam kuzucugaa kaka sıklıgı nasil peki?? Benimki de yaklasik senin kilolarda eskiden her gun kaka yapan cocuk 3-4 gunde bir yapmaya basladi
Aynenn ben de bakıyorum sürekli bizde de yok aman olması daha iyi erken çıkınca çabuk çürüyor diyorlarayyyynen gulesim geliyo kendimi zor tutuyorum onlar var tabii ama dis etlerinde kabarti falan yok
Ahahahah ona kalsa bizle arabayla dönücekti neyyyyse ki arabada iğne koycak yer bile kalmadığı için bilet aldırmış bi de eltisine görümcesine falan diyor ki daha erken gidicektim de bilet çok pahalıydı ne gerek var.. shshd gel ya bize yerleş. Koca tarafından çok erken sıkıldım galiba yaHaydaaa yine mii daha yeni gorusmediniz mi yavv azcik ozleseydi
Geçmiş olsun canım maşallah kilosu ayına göre mi çok acaba, kaç ay kaç günlük şuanCanım bagsur olmus film cekti doktorumuz kilosu fazla oldugu icin olurmus oyle dedi krem verdi
Ay maşallah sütüneKaka sıkligi cok fazlaydi 20 gun oncesine kadar canim simdi gunde 3 4 kez yapiyor kabizligi yok zaten ama sadece kabizliktan olmuyormus