- 14 Ekim 2023
- 708
- 693
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.101
öyledir inşallah mesirciğimbir çoğumuzda yok seyyah yaa sanırım normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyledir inşallah mesirciğimbir çoğumuzda yok seyyah yaa sanırım normal
Bana da öyle geliyor yoksa bu Jou bizi kekliyor mubilmiyorum ki öyle yazmış jou ama bende öyle bişi yok mevsimcim, sanırım kişiden kişiye değişiyor yaa sizlerde yoksa rahatlatır beni bu :)
Benimki artmadı ama çok az var sadeceDolaba koyunca beyazlamıuor mu çikolatalar?
Ben de öyle diyip diyip fazla stoklamışım şimdi içine ne koyacam diye düşünüyorum
Oda süsleme 5 bin tl istedi ve o ikramlıklwr için de ekstra para istedi o yüzden kendimiz yapacağız biz 1,500 tl felan çözüyoruz aynılarını nerdeyse
Bende hiç artmadı yıllardır yaptırıyorum diğer doğumlarımda da artmadı hala aynı
Ya aslında dikkat ediyorum. Şimdi iş yerinde olduğum için normal yemek yiyiyorum azda olsa onlar hiç dokunmuyor diyorum ya yatağa yattığım an ne varsa midemden yukarı geliyor. Benimde artık baya baya dikkatli yemem lazım haftaya kontrolüm var doktoruma danışayım. Şuam tek düşündüğüm bebeğin kilosuna birşey yapıyor mu acaba yaElifcim beslenmene dikkat ediyor musun ağır şeyler yiyince mi oluyor yoksa hep mi böyle ben beslenme diyete döndüğünde beri midem çok rahat bebekde çok yukardaydi ama rahatsız etmiyordu beni şimdi sanki biraz aşağı indi ama yiyecek faktörü karıştırmak yatmadan belli bir saat önce yemeyi kesmek çok etkiliyor
Ben sadece sanırım dedim yaa kızzlarr mesirmacunu tam emin değilim bu konuda doluluk hissi hisdediyorum oda herkesin bir değilkiiBana da öyle geliyor yoksa bu Jou bizi kekliyor mu
Ehh işte kuzum dr dan geldim daha yenii başım çatlay oğlan yerinde şükürJoooucumm
Nasıl oldun iyi misinn
Geldim geldim evdeyimJou kaçta kontrolün canısı
Çok şükürrrrEhh işte kuzum dr dan geldim daha yenii başım çatlay oğlan yerinde şükür
Kızzz ayrıntı verseneeEhh işte kuzum dr dan geldim daha yenii başım çatlay oğlan yerinde şükür
Ben bebeği etkilediğini düşünmüyorum o senden alacağını alıyor zaten tabi ki sorman da fayda var bide süt iyi geliyor bana ılık hatta bazen soğuk yatmadan önce 15-20 dk bardağa koyup soğukluğu gidince içiyorum yastığımi da hafif yüksek tutuyorum özellikle 8-9 dan sonra birşey yememeye çalışYa aslında dikkat ediyorum. Şimdi iş yerinde olduğum için normal yemek yiyiyorum azda olsa onlar hiç dokunmuyor diyorum ya yatağa yattığım an ne varsa midemden yukarı geliyor. Benimde artık baya baya dikkatli yemem lazım haftaya kontrolüm var doktoruma danışayım. Şuam tek düşündüğüm bebeğin kilosuna birşey yapıyor mu acaba ya
Ahahah ya gerçekten öyle oluyor bence bebişin kilosunu etkilemez yaa o kadar kiloyu boşa almadık depo sağlammAy pazar gece oturarak uyudum kafam uyuşmuş
Mide yanmasıda değil içerde tepiniyor yemekleri sindiremeden geri çıkarttırıyor bana
Demek ki daha vakti var yaaa
Şaka yapıyoruz kuzum her gebelik kendinine özel bunu biliyoruz sen ortada olmayınca biraz yuklenelim sesin çıksın dedikBen sadece sanırım dedim yaa kızzlarr mesirmacunu tam emin değilim bu konuda doluluk hissi hisdediyorum oda herkesin bir değilkii
Hahahahahaha iyi ettinizz guldum amaa sesli burdaa sabah sabah çiktık evden gittik geldik 10dk bi doktora görün çık hemen eve gell hiçbirşey anlamıyorum yavŞaka yapıyoruz kuzum her gebelik kendinine özel bunu biliyoruz sen ortada olmayınca biraz yuklenelim sesin çıksın dedik
Maşallah canım çok şükür herşeyin yolunda olması güzel himm mide yanması ondan oluyor demek ki benimde yanıyor hep süt içmedim bugün o kadar çok yanmasına uyandım ki artık kalktım hafif ısıtıp içtim de yattım ondan sonra uyumuşum. Ooo anneye selam hadi yine iyisinKizlarr geldim doktordannn
30+5 haftalık Ogluşumm 1.790 gram 41 cm boyu herşey iyi kilosu çok yerinde dedi dr kafası aşağıdaymış ama normal yapabilirsin demedi bana benimde aklıma gelmedi sormak öyle
Midemde meğer ondan hep yanıyormuş ayakları baskı yaptığı için benim durum böylee hala kararlı 13 haziran a doğum tamda uyanmış oanki agzını açmış pohlu poz verdi selam vermiş gibi
Oh oh maşallahKizlarr geldim doktordannn
30+5 haftalık Ogluşumm 1.790 gram 41 cm boyu herşey iyi kilosu çok yerinde dedi dr kafası aşağıdaymış ama normal yapabilirsin demedi bana benimde aklıma gelmedi sormak öyle
Midemde meğer ondan hep yanıyormuş ayakları baskı yaptığı için benim durum böylee hala kararlı 13 haziran a doğum tamda uyanmış oanki agzını açmış pohlu poz verdi selam vermiş gibi
SOrma yaaa dedim acaba normal doğumumu beklesem onu beklesem haziran sonuna geliyo hiçte strese sokamam kendimi bugünüde atlattıkMaşallah canım çok şükür herşeyin yolunda olması güzel himm mide yanması ondan oluyor demek ki benimde yanıyor hep süt içmedim bugün o kadar çok yanmasına uyandım ki artık kalktım hafif ısıtıp içtim de yattım ondan sonra uyumuşum. Ooo anneye selam hadi yine iyisin
Bı yol git gel ogluşu görcem diye akşama kadar pertin çıksın benim gibi görürum seni o zaman ne anlıyorsun ne anlamıyorsunHahahahahaha iyi ettinizz guldum amaa sesli burdaa sabah sabah çiktık evden gittik geldik 10dk bi doktora görün çık hemen eve gell hiçbirşey anlamıyorum yav