- 25 Ağustos 2019
- 60.426
- 110.509
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.121
Yalnizzz birde şunu diyeyim 14 mayısta gidicem dr a tekrar son muayene artık ondan sonra nstyle bağlantımız olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezeryana karar verdin yani 13 Haziran'da geliyor oğlakSOrma yaaa dedim acaba normal doğumumu beklesem onu beklesem haziran sonuna geliyo hiçte strese sokamam kendimi bugünüde atlattık
benim göğüslerimde hiç öyle ağrı sızı yok yaa oluşmuyor mu bende süt acaba
Ay inşallah yaa, süt zaten doğumdan sonra bile damla damla geliceği için belki normaldir böyle olması, hatta belki daha iyidir hassasiyet sıkıntısı yaşamayız perşembe doktora bir sorayım, 35 bitmiş olacak artık
Bende de yok hiç yasemin ne sertlik ne ağrı ne hassasiyet süt oluşurken öyle mi oluyormuş ki
Bende de yok kızlar ya
Ayyyy vallahaa bide 1 saat ben o saatte kaynanama gidiyom bideBı yol git gel ogluşu görcem diye akşama kadar pertin çıksın benim gibi görürum seni o zaman ne anlıyorsun ne anlamıyorsun
Evett canımm kocamda vardiya çalışıyo ben kızımla tekim birsey olur o halimle bian evde olmaz nebileyim epey karışılırım ortayaSezeryana karar verdin yani 13 Haziran'da geliyor oğlak
Ay çok güzeeeelllllYaa kızımın hediyelikleri geldi. Ağlicamm . Çikolatala ve çubuklu koku da dağıtacağım ama onları organizasyon şirketi yapacak
Çok teşekkür ederim JoummAy çok güzeeeelllll
Yok öyle düşünme benimde büyük ama ağrı sızı yok bende de oğlumda sütümun maşallahı vardı her bebek riskiyla gelirbenim göğüslerimde hiç öyle ağrı sızı yok yaa oluşmuyor mu bende süt acaba
Evett ya aynı, çoğumuzda böyleymiş rahatladımKızlar benim göğüslerim de hamileliğim başında kocamandı. 2 avucum kadar. Şu an tek avuç. Renk falan ama baya değişti. Sanki içinde bişi yokmuş gibi. Çoğumuzda böyle demek kiii
Çoookk güzeller bayıldımmYaa kızımın hediyelikleri geldi. Ağlicamm . Çikolatala ve çubuklu koku da dağıtacağım ama onları organizasyon şirketi yapacak
Daha erken süt dolmasi için bebeklerimiz geldiğinde dolup taşacak Allah'ın izniyle canlar canınızı sıkmayın benimde öyleYasemiiin bende de yok hatta ilk aylar gibi şişlik de kalmadı, başlarda dokunamazdım bile dolu doluydu sanki adet öncesi şişliği vardı şuan adet sonrası gibi söndü hacmi büyüdü, damarlar belirginleşti kahverengi kısım da genişledi ama anlamadım ya çok az kalmışken neden böle olduu
Teşekkür ederim acemimmÇoookk güzeller bayıldımm
Hayırla gel Alin kuşYaa kızımın hediyelikleri geldi. Ağlicamm . Çikolatala ve çubuklu koku da dağıtacağım ama onları organizasyon şirketi yapacak
o zaman yumuş göğüs normal yaa tamam sakiniz
evet evet kuzum çoğumuzda yok ağrı sızı vs, benimde kahverengi kısımları koyulaştı baya başka bişi yokKızlar benim göğüslerim de hamileliğim başında kocamandı. 2 avucum kadar. Şu an tek avuç. Renk falan ama baya değişti. Sanki içinde bişi yokmuş gibi. Çoğumuzda böyle demek kiii
çok güzell wasnttt bayıldımmm :) bende istedim bunlardan ama bütçemi aştı adet 35-40 civarı fiyat aldım hep, sen kaça yaptrdın? çok da güzel olmuşYaa kızımın hediyelikleri geldi. Ağlicamm . Çikolatala ve çubuklu koku da dağıtacağım ama onları organizasyon şirketi yapacak
Hepiniz benim yuzümden şey oldunuz yao zaman yumuş göğüs normal yaa tamam sakiniz
Allah'ım sağlıkla kucağımıza alıp beslemeyi nasip etsin gerçekcim insan endişe duyuyor ister istemezYok öyle düşünme benimde büyük ama ağrı sızı yok bende de oğlumda sütümun maşallahı vardı her bebek riskiyla gelir
göğsüm sızlıyor süt doluyor diyince telaşlandık a guzuumHepiniz benim yuzümden şey oldunuz ya