- Konu Sahibi mesirmacunu
- #15.181
Benim bebe gündüz sakin gece tekmeliyor hep. Sizinkiler nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genelde bizimde öyle örtmenim, gündüz hareket halinde olduğumuzdan hissetmiyoruz sanırım , ben yattığımda hareketleniyor geneldeBenim bebe gündüz sakin gece tekmeliyor hep. Sizinkiler nasıl
Çok geçmiş olsun canım , bebeğinin iyi olmasına çok sevindim :) antibiyotik düzeltir hiç üzülmeBende doktordan çıktkm ıdrarımda kan çıktı yine. Kum döküyorum galıba. Kzıımda da aon ayımda dökmüştüm sancım oluyor o yüzden. 10 günlük amtibşyetık verdı doktorum. 10 gun snra tekrar ıdararda kan çıkarsa urolojıye gönderecek beni. Bebişde normal haftasıyla uyumlu şükür
Gece uyumayacak mı acaba diye düşünüyorum şimdidengenelde bizimde öyle örtmenim, gündüz hareket halinde olduğumuzdan hissetmiyoruz sanırım , ben yattığımda hareketleniyor genelde
Geçmiş olsun , Antibiyotik iyi gelir inşallahBende doktordan çıktkm ıdrarımda kan çıktı yine. Kum döküyorum galıba. Kzıımda da aon ayımda dökmüştüm sancım oluyor o yüzden. 10 günlük amtibşyetık verdı doktorum. 10 gun snra tekrar ıdararda kan çıkarsa urolojıye gönderecek beni. Bebişde normal haftasıyla uyumlu şükür
bol bol mesajlaşırız geceleri artık emzirirkenGece uyumayacak mı acaba diye düşünüyorum şimdiden
Geçmiş olsun , Antibiyotik iyi gelir inşallah
Saol canım iniallah 20 gündür aynıyım geçmedı . İniallah şimdi duzelırım yaÇok geçmiş olsun canım , bebeğinin iyi olmasına çok sevindim :) antibiyotik düzeltir hiç üzülme
Diyet uygulamıyor canım iki gün sonra doktor kontrolüm varBernacim ölçüm saati bu şekilde zaten sana da öyle yapacaklar ölçümü ikinci saati ölçtün mu diyet uyguluyor musun şuan toklugun yüksek evet benimki de yüksekti
Anladım canım gidiyim muhtemelen bana da diyet vercekTatlı beyaz ekmek şeker adına herşey yasak ağzına bile sürme çayı kesinlikle şekersiz içceksin kahve bile yasak karbonhidratlar tamamen yasak bol egzersiz ve yürüyüş bunun başka yolu yok canım bunlara dikkat edersen düşuyor zaten benimki 221 çıkmıştı düşün
Bende iki gün sonra doktorla konuşup ona göre bir yol izliycemÖncelikle üzülme stres yaptığın anda da yükseliyor bu şeker denen şey bebeğe bir zararı olmaz kontrol altında tutttugun sürece ama söylediklerimi yap bu iki üç günlük şeyle olcak birşey değil doğuma kadar bir diyestiyenle görüş sana bir liste yapsın ve bebeğin için o listenin dışına çıkma o zaman sıkıntı olmaz zaten bebeğin şuan haftası ile uyumluymus korkulacak birşey yok benim bebeğim 2 hafta önden gidiyor mesela ona rağmen durumu iyi sıkıntı yok dedi Dr
Git bakalım ne diyecek sıkıntı etme düşüyor diyetle ama sıkı bir diyet yani kaçamak falan yokBende iki gün sonra doktorla konuşup ona göre bir yol izliycem
Ben yaptırmayacağım yapana saygım sonsuz herkesin özenci farklı ama bana gereksiz gibi geliyorKızlar doğum odası süslemesi şu zamanda ne kadar mantıklı? Ben sadece kapı süsü ve oğlum için adının yazıldığı bir flama tarzı bir şey almayı düşünüyorum
Artık son ay ne derse harfiyen uygulamaya calisicam benim öğlen açlık 69 tokluk 141 ciktiGit bakalım ne diyecek sıkıntı etme düşüyor diyetle ama sıkı bir diyet yani kaçamak falan yok
İnşallahbol bol mesajlaşırız geceleri artık emzirirken
Yok kullanmiyorum insulinin kiyisindan dondum ama dikkat etmiyordum ben. Bebek irilesmisti, suyum coktu. Su an hep 110-120 cikiyor aclikta 90 falan. Doktorum begendi. Bebekte haftasina uyumlu olmaya baslamis. 33 haftadayim.Canım insülin kullanıyor musun kaçtı değerlerin ve şuan kaç kaç çıkıyor
Rahim ağzı uzunluğuna karından bakılıyor mu acaba ? Cuma günü randevum var yarım rahimliyim ve erken doğum riskim fazla. Bu yüzden açıkçası önlem almak istiyorum. Cuma günü 11+5 olucam bu hafta için rahim ağzı uzunluğuna doktora belirtsem bakar mı yoksa erken diye bakmaz mı emin olamıyorum.benimkide aynı canım. Hatta doktor dediki baya baskılı görüyorum bebeği ama suyun rahim ağzı uzunluğu felan güzel dedi magnezyum verdi.
Hiçbir fikrim yok ama mutlaka doktora bildir bunu muayneye başlamadan canımRahim ağzı uzunluğuna karından bakılıyor mu acaba ? Cuma günü randevum var yarım rahimliyim ve erken doğum riskim fazla. Bu yüzden açıkçası önlem almak istiyorum. Cuma günü 11+5 olucam bu hafta için rahim ağzı uzunluğuna doktora belirtsem bakar mı yoksa erken diye bakmaz mı emin olamıyorum.
Rahim ağzı uzunluğuna karından bakılıyor mu acaba ? Cuma günü randevum var yarım rahimliyim ve erken doğum riskim fazla. Bu yüzden açıkçası önlem almak istiyorum. Cuma günü 11+5 olucam bu hafta için rahim ağzı uzunluğuna doktora belirtsem bakar mı yoksa erken diye bakmaz mı emin olamıyorum.Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı bebeğin kafası aşağı dönmüş. Rahim ağzıma uzunluğuna felan da baktı herhangi bir açılma rahim uzunluğunda kısalma vs yok çok şükür. Ama bu sıpa o kadar aşağıda ki nerdeyse çıkacak gibi. Vajinam ağrıyor yürürken çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? Erken doğum riski mi acaba