- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.001
ben 5+4 de vajinal duydum canım , ama duyulur sanırım artık seninKızlar benim 4+5 te kese görünmüştü karından. Pazartesi doktora randevu aldım kalp atışı için, 6+3 olacağım o gün. Sizce duyabilir miyim??? Siz karından ne zaman duydunuz ???
nasip :) hayırlısı hakkında1 Kasım'da randevu aldım abla anenm ikici evliginden ikiz cocukalri oldu acaba benimde ikiz olabilirmi çünkü ikzi geni anneden geliyormusta
he anladım canım :)Hayır olur mu mahvoluyorum dedim ya kötüyüm kuzum.ama bir etki yapmaıdı ki ondan bıraktım
hoşgeldiin :) son adet tarihini ve yaşınıda yazar mısın? kese gördün mü canımMerhaba aranızda yeniyim
bende 6+5 günlük hamileyim hepimize hayırlısı olsun Allah sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim hoşbuldum :)hoşgeldiin :) son adet tarihini ve yaşınıda yazar mısın? kese gördün mü canım
Genelde gece kadın doğumcu olmuyor ebeler alttan bakıyor bende baktırmamıştım ilk gebeliğimde. Tedbiren progesteron başlamıştık. Benim kanamam gün içinde fazla hareket edince olmuştu tekneye falan binmiştim ama durup dururken ağrılıysa tehlikeli olabilirKanama durumlarının tespiti ve rahim içinden kaynaklı olup olmadığının kanama alanı görülüp görülmediğinin tespiti için vajinal ultrason yapılabiliyor tamam keyfi olarak vajinal ultrasona belki gerek görülmeyebilir aslında bilinen bir zararı da yok ama kanama gibi durumları ihmal etmemek lazım. Belki rahimde küçük bir kanama alanı görecek ve size fitil ya da iğne verecekler? Burada böyle lekelenme görüp progesteron fitil kullanan iğne kullanan ve lekelenmeleri geçen arkadaşlar var.
kuzuum bende de var ağrı şişklinlik, çok normal ben okuyorum ağrım oldukça bakıyorum gerçekten olan şeyler, kanama olmadığı sürece korkmayalım , hem senin iki bebeğin var biraz daha sert hissetmen çok normal bence :) hiiiç o güzel canını sıkmaKızlar bende de ara ara kasık ağrısı oluyor oturup kalkarken aşırı halsizlik var geceleri pek yatamıyorum sürekli ağrı yapıyor ve karnım 3 4 aylık hamile gibi çok şiş ve sert böyle belirtileri olan var mı çevremdekiler bunlar için çok erken diyor ama ben böyle hissediyorum sonra kuruntu yapıyorum sorun mu var acaba diye
Öncelikle hayırlı olsunKızlarcım merhaba
Günlerdir burayı sessizce takip ediyordum, paylaşacak birşeyim olmadığı için canım sıkılıyordu
Daha önce gittiğim devlet hastanesindeki doktorun ne kadar gergin ve negatif olduğunu paylaşmıştım
4+6 da gittiğimde yine beta bakmıştı - 3985 çıktı o zaman
Sonra bi daha bana gel demedi.
Ben de hem kalp atışını duyarım hem de sıkıntı yaşamadığım için bugün gitmeyi tercih ettim, malesef ki yine mecburen aynı doktora
Bugün 6+2 yiz.
10 gün beklediğim için bi tersledi beni önce, neden gelmedin dedi
Ben de bir şikayetim yoktu ayrıca çalışıyorum iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı oluyor dedim
senin agresif suratını görmemek için diyemedim
Sonra tamam bi muayene edelim vajinal dedi
Ben de karından olabilir mi dedim
Yine ters ters, bakalım ama görünmeyebilir dedi
Eşimi çağırabilir miyim dedim, hâlâ bi umut kalp atışı duyarız diye eşimi çağırıyorum (doktor görmek için uğraşmayacağını zaten baştan belli etmiş), öf pöf bir halde tabii dedi
Sonra neyse ultrasonla baktı ama sanırım 5 sn falan sürdü
Rahim içinde kese görünüyor, 6 hafta ile uyumlu ama bebek görünmüyor dedi
10 gün sonra gel dedi
Ağzından çıkan tek güzel söz "hayırlı olsun" oldu
Öncekilerde hep dış gebelikten bahsettiği için artık dış gebelik olmadığını anladı herhalde ona hiç değinmedi
Yani burada okuduklarıma göre hiç uğraşmadı
ne biraz gezdirdi, ne bastırdı, ne su bişey iç yarım saat sonra gel dedi
hiç bişey
Keyfim çok kaçık
Yarın özel hastaneye mi gitsem yoksa çarşamba için ildeki devlet hastanesine randevu aldım çok iyi anlatılan bir doktordan onu mu beklesem
Fikirlerinize ihtiyacım var
8. haftada gören var bebeğini kuzum . ne zaman gideceksin tekrar kontroleGünaydın, ultrasondan çıktım kese 24 mm 7+3 ile uyumlu dendi ama içi görünmüyor hâlâ. Erken dönem olduğu için üstten görünmüyor olabilir vajinal ultrason da yok bizde dediler, kan sonuçlarıyla beraber doktora gidicem bakalım. Dün özelden randevu almıştım doktorun işi çıktığı için iptal edildi, özelde tavsiye edilen doktor başhekim ve böyle işleri çıktığı için onunla ilerlemek istememiştim ama mecbur kalabilirim
5 haftalık bugün itibari ile yani uygulamaya göre tam 1 hafta önce beta HCG verdim 2227 çıktı sonra da vermedim beklemeye geçtimCANIM KAÇ HAFTALIK SUAN SENİNKİ ONA GÖRE SÖYLEYİM SANA.BENİM 7+3 ŞUAN
Evet çok şükür başka sıkıntım yok tedirgin oluyorum arada. Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde sürdürürüz bu güzel özel süreci :)kuzuum bende de var ağrı şişklinlik, çok normal ben okuyorum ağrım oldukça bakıyorum gerçekten olan şeyler, kanama olmadığı sürece korkmayalım , hem senin iki bebeğin var biraz daha sert hissetmen çok normal bence :) hiiiç o güzel canını sıkma
şuan gitsen kesen görünebilir ama kalp atışını da duymak istiyorsan 6 hagtanın ortalarında git garanti olsun.folik asit kullanmaya başladın dimi?5 haftalık bugün itibari ile yani uygulamaya göre tam 1 hafta önce beta HCG verdim 2227 çıktı sonra da vermedim beklemeye geçtim
Kan sonuçlarıyla gidicem bu akşam çıkacak sanırım. Sonra kontrol için tarih verir galiba. Bu ultrasonu farklı bir birim çekiyor doktorum daha görmedi onun için. İnşallah görürüz hayırlısıyla8. haftada gören var bebeğini kuzum . ne zaman gideceksin tekrar kontrole
inşallahhhKan sonuçlarıyla gidicem bu akşam çıkacak sanırım. Sonra kontrol için tarih verir galiba. Bu ultrasonu farklı bir birim çekiyor doktorum daha görmedi onun için. İnşallah görürüz hayırlısıyla
üzgünüm canım , Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsinMerhaba güzel anneler ve anne adayları.Umarım sağlıklı ve sıhhatli şekilde bebişleri kucağınıza alırsınız.Ben üzülerek listeye veda ediyorum.sağlıcakla kalın.
Aynen inşallah öyle yapayımşuan gitsen kesen görünebilir ama kalp atışını da duymak istiyorsan 6 hagtanın ortalarında git garanti olsun.folik asit kullanmaya başladın dimi?
Merhaba. Bat ne demek acaba ? Kusursuz bakmayın bilmiyorum dün googlede araştırdım bulamadım anlamını daha doğrusu başka anlamlar vardı alakasızdı hamilelik ileevet gördüümm :)
maşşallah çok yüksek çıkmış seninde ben battan 4 gün önce verdim 90 dı 2 gün sonra da 295 çıktı sonra veremedim doktora da gitmedim
Merhabaa, Beklenen adet tarihi demek :)Merhaba. Bat ne demek acaba ? Kusursuz bakmayın bilmiyorum dün googlede araştırdım bulamadım anlamını daha doğrusu başka anlamlar vardı alakasızdı hamilelik ile