2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar benim 4+5 te kese görünmüştü karından. Pazartesi doktora randevu aldım kalp atışı için, 6+3 olacağım o gün. Sizce duyabilir miyim??? Siz karından ne zaman duydunuz ???
ben 5+4 de vajinal duydum canım , ama duyulur sanırım artık senin
1 Kasım'da randevu aldım abla anenm ikici evliginden ikiz cocukalri oldu acaba benimde ikiz olabilirmi çünkü ikzi geni anneden geliyormusta
nasip :) hayırlısı hakkında

Kızlar bende de ara ara kasık ağrısı oluyor oturup kalkarken aşırı halsizlik var geceleri pek yatamıyorum sürekli ağrı yapıyor ve karnım 3 4 aylık hamile gibi çok şiş ve sert böyle belirtileri olan var mı çevremdekiler bunlar için çok erken diyor ama ben böyle hissediyorum sonra kuruntu yapıyorum sorun mu var acaba diye

Günaydın, ultrasondan çıktım kese 24 mm 7+3 ile uyumlu dendi ama içi görünmüyor hâlâ. Erken dönem olduğu için üstten görünmüyor olabilir vajinal ultrason da yok bizde dediler, kan sonuçlarıyla beraber doktora gidicem bakalım. Dün özelden randevu almıştım doktorun işi çıktığı için iptal edildi, özelde tavsiye edilen doktor başhekim ve böyle işleri çıktığı için onunla ilerlemek istememiştim ama mecbur kalabilirim

Genelde gece kadın doğumcu olmuyor ebeler alttan bakıyor bende baktırmamıştım ilk gebeliğimde. Tedbiren progesteron başlamıştık. Benim kanamam gün içinde fazla hareket edince olmuştu tekneye falan binmiştim ama durup dururken ağrılıysa tehlikeli olabilir

kuzuum bende de var ağrı şişklinlik, çok normal ben okuyorum ağrım oldukça bakıyorum gerçekten olan şeyler, kanama olmadığı sürece korkmayalım , hem senin iki bebeğin var biraz daha sert hissetmen çok normal bence :) hiiiç o güzel canını sıkma

Öncelikle hayırlı olsun
Devlet hastanesinde eşini almaları bile mucize. Bizim burada erkekler bölüme bile girmemesi gerekiyor hoş oturacak yer açısından bakınca haklı bir tedbirde neyse..
Bebeği görmek için en sağlıklı hafta 7 haftanın sonları hiç stres olma 10 gün sonra gidersin

8. haftada gören var bebeğini kuzum . ne zaman gideceksin tekrar kontrole

Evet çok şükür başka sıkıntım yok tedirgin oluyorum arada. Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde sürdürürüz bu güzel özel süreci :)

5 haftalık bugün itibari ile yani uygulamaya göre tam 1 hafta önce beta HCG verdim 2227 çıktı sonra da vermedim beklemeye geçtim
şuan gitsen kesen görünebilir ama kalp atışını da duymak istiyorsan 6 hagtanın ortalarında git garanti olsun.folik asit kullanmaya başladın dimi?

şuan gitsen kesen görünebilir ama kalp atışını da duymak istiyorsan 6 hagtanın ortalarında git garanti olsun.folik asit kullanmaya başladın dimi?
Aynen inşallah öyle yapayım yok canım kullanamıyorum ben ilaç takviye özellikle kimyasalligi ağir bulunanlar yiyecek icecegime dikkat ediyorum folik asit besinlerini günlük tüketiyorum şimdiye kadar da hiç kullanmadim zaten

evet gördüümm :)

maşşallah çok yüksek çıkmış seninde ben battan 4 gün önce verdim 90 dı 2 gün sonra da 295 çıktı sonra veremedim doktora da gitmedim
Merhaba. Bat ne demek acaba ? Kusursuz bakmayın bilmiyorum dün googlede araştırdım bulamadım anlamını daha doğrusu başka anlamlar vardı alakasızdı hamilelik ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…