2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
17.09.2023
27 yaşım
4+1 de keseyi gördük

Kızlar vajinal yoldan progestan kullanan var mı? Sanki ilaç erimiş akmış gibi duruyor ve afedersiniz akıntıyla karışık ilaç kokuyor bu normal mi

ben bitkisel kullanıyorum solgarın.maalesef besinlerden aldıgımız yeterli olmuyor ve bebeğin beyin gelişimi için çok öenmli ek takviye alman bitkisel alabilirsin

selamlarrr :) çok mutlu oldummm maşallahh :)) sağlıkla devam etsin inşallah canım
selaamlar hoşgeldiiin :) ekledim listeye , kese yada bebek gördünüz mü

Kızlaarrr takvimlere bakıyor musunuz ?
Yerleşti mi, midem mi bulandı, kalp atışını duycaz mı derken endişeleri bir kenara bırakıp kafamı dağıtmak için bunlara bakmaya başladım
Rus takvimi de Çin takvimi de erkek diyor
Ne erkek ne kız, bir tercihim yok. Ama baba kız istiyor, o yüzden meraktayım şimdiden...
Sizde durumlar nasıl ???

benim ikisi de kız çıkıyor sağlıklı olsun hiç önemli değil , merakımdan bakmıştım bende :))

bende biraz kabızlık var sanırsam o şişlik ve sertlik ondan sende böyle bir durum var mı ? bu arada kasık ağrısı halsizlik çok normal :) hiç endişe etme

benim de çin takvimi erkek rus takvimi kız diyor :)

Biri erkek diyor biri kız diyor. Gönlüm erkekten yana inşallahhhhhhh Rabbimden gelen herşey başım üstüne, benim muradım erkek tabi ama önemli olan, Murad-ı İlahi Sağlıkla gelsinler inşallah

Benim çin takvimi kız rus takvimi erkek diyor, ilk çocuk olacak ne olursa olsun sağlıkla kavuşalım da meleğimle başka bi şey istemem

bende biraz kabızlık var sanırsam o şişlik ve sertlik ondan sende böyle bir durum var mı ? bu arada kasık ağrısı halsizlik çok normal :) hiç endişe etme
Kabızlık sıkıntım olmadı 2litreden fazla su içerim günlük o iyi geliyor. Sudan mı acaba hiç düşünmemiştim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…