- 17 Eylül 2013
- 521
- 447
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Ne yaptin canim gittinmi doktora. Benimde az once acik renkli kan geldi panik haldeyim yarin sabah gidecegimKızlar açık pembe kan gelmeye devam edıyor bunu yaşatan var mı
Tum gun belimden bacagima ve kasigima yayilan agrim vardi yattim hepNe yaptin canim gittinmi doktora. Benimde az once acik renkli kan geldi panik haldeyim yarin sabah gidecegim
İnşallahhhiç bilgim yok ama sağlıkla nasip olsun inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyorum
Geçmiş olsun ben de öğretmenim seni çok iyi anlıyorum ,benim de bulantım vardı prilam içebilirsin dedi doktorum çok iyi geldi tavsiye ederim7+5 haftalığım.1 haftadır tüm gün geçmeyen bulantım var..doktor bulantı hapı verdi ancak ilaç kullanmak istemediğimden dayanabildiğim kadar dayanacağım.iş yerinde özellikle çok zorluyor çünkü öğretmenim ve ders anlattıkça daha da kötü oluyorum.bir de bulantı olunca hiçbir şey yemek istemiyorum.ne düşünsem midem daha çok bulanıyor.meyve, patates, makarna, peynir, yoğurt dışında pek bir şey yiyemez oldum..umarım çok uzun sürmez bu dönem
Panik olma açık pembemiydi bir foto atabiliyorsan atarmısın oluyormuş böyle şeyler yerleşme kanaması diyorlar açık pembe ya da kahverengi olursa sıkıntı yokmuş fazla değilse sıkıntı yok benim geçti bile Allaha şükür progesteron iğne kullanıyorum zaten belki doktor yazar nosu varsa ara genellikle iğne ya da hap veriyorlar panik olma sakin ol stres yaptıkca daha çok oluyor birşey yok Allahın izniyleNe yaptin canim gittinmi doktora. Benimde az once acik renkli kan geldi panik haldeyim yarin sabah gidecegim
Geçmiş olsun ben de öğretmenim seni çok iyi anlıyorum ,benim de bulantım vardı prilam içebilirsin dedi doktorum çok iyi geldi tavsiye ederim
Canim cok teşekkür ederim onceliklePanik olma açık pembemiydi bir foto atabiliyorsan atarmısın oluyormuş böyle şeyler yerleşme kanaması diyorlar açık pembe ya da kahverengi olursa sıkıntı yokmuş fazla değilse sıkıntı yok benim geçti bile Allaha şükür progesteron iğne kullanıyorum zaten belki doktor yazar nosu varsa ara genellikle iğne ya da hap veriyorlar panik olma sakin ol stres yaptıkca daha çok oluyor birşey yok Allahın izniyle
canım kusura bakma atlamışım :) ekledim listeye , hoşgeldiiinmesirmacunu beni de ekler misin gözden kaçtı sanırım tekrar yazmak istedim adımı göremedim listede dün yazmıştım
hoşgeldinn merhaba , son adet tarihi ve yaşınıda söyler misin listeye ekleyelim , bel ağrısı arada bende de oluyor :)Merhaba arkadaşlar ben bir sene içinde iki defa düşük yaptım. Şimdi 6+4 haftalık gebeyim. Beni de listeye ekleyebilir misiniz 5+6 haftalık kalp atışı duydum çok şükür. Bir şey soracam biraz bile ayakta kalınca sırt ağrım oluyor. Ara ara bir kaç damlada kanamam oluyor. Sizdede oluyor mu bel ağrısı yada sırt ağrısı
canım doktorlar buz yemeyi de öneriyomuş denedin mikızlar günaydın nasılsınız nasıl gidiyor? bu mide bulantısı beni mahvetti gece yatarken bir hafta boyunca 2 ad prilam aldım bana mısın demedi.değştirmek mi gerekir.asla ve asla kusamıyorum kusmaya zorluyorum ama sanki rahatlayacagım ama yok bu bulantı çok kötü hayattan zevk alamaz oldum . tuzlu şeylere saldırıyorum sürekli
günaydın canım bende sabahları çok bulantı oluyor ben kusabiliyorum sonra rahatlıyorum , gün içinde oluyor ama çok etkilemiyor , olduğunda da tuzlu kraker bana çok iyi geliyorkızlar günaydın nasılsınız nasıl gidiyor? bu mide bulantısı beni mahvetti gece yatarken bir hafta boyunca 2 ad prilam aldım bana mısın demedi.değştirmek mi gerekir.asla ve asla kusamıyorum kusmaya zorluyorum ama sanki rahatlayacagım ama yok bu bulantı çok kötü hayattan zevk alamaz oldum . tuzlu şeylere saldırıyorum sürekli
Ben 5+5 im, daha bulantı vs yok. Diğer çocuklarda da bir kaç kez olmuştu sanırım öyle hatırlıyorum, bunda hiç olmayacak gibi herhalde. Senin ne zaman başladı canım ?günaydın canım bende sabahları çok bulantı oluyor ben kusabiliyorum sonra rahatlıyorum , gün içinde oluyor ama çok etkilemiyor , olduğunda da tuzlu kraker bana çok iyi geliyor
Hayırlı olsun hem hamileliğiniz hem üyeliğiniz ben de az önce yeni üye oldum benim de ilk hamileliğimMerhabalar,
SAT 06.09.2023
Kese: 4+6 <3
mesirmacunu beni de listeye alır mısınızz :)
Cuma günü kalp atışı için kontrole gideceğiz,
İlk hamileliğim, çok heyecanlı ve endişeliyim.
Hepimize sağlıklı ve güzel bir hamilelik yolculuğu diliyorum arkadaşlarım :)
Umarım...Hayırlı olsun hem hamileliğiniz hem üyeliğiniz ben de az önce yeni üye oldum benim de ilk hamileliğimben de çok heyecanlıyım umarım hepimiz çok güzel geçiririz bu süreci
canım kusura bakma atlamışım :) ekledim listeye , hoşgeldiiin
Estağfurullah canım Fatkettim zaten gözden kaçırdığıni o yüzden söyledim tekrar hoş buldum
Hepimiz öyleyiz inan kendini hiç üzme, ben daha sevinemedim bile doğru düzgün. Silik çizgiyi gördüm betayı bekle sonra yükselmesini bekle keseyi görmeyi bekle ama daha dur sevinme önce kalp atışlarını dinle… Ama buna şükür oldu ya hepsini beklerimUmarım...
4. ve 5. haftada aşırı uyku, yorgunluk, kasık ağrısı, mide bulantısı ve aşırı baş dönmesi belirtilerim vardı.
6. haftaya girdiğimden beri belirtilerim neredeyse yok denecek kadar azaldı.
Geçen kontrole ''Allah'ım nolur kese doğru yerde olsun'' diye gittim, şimdi ''Allah'ım nolur kese dolu olsun, kalp atışını duyalım'' diye gidicem.
Evham yapmamaya çalışıyorum ama belirtilerimin azalması beni çok endişelendiriyor kızlar
günaydın.bulantın olmaması büyük bir şans tabiki sevinmelisin :) o ağrı da normal bende hala her an adet olacamışım gibi ağrı var arada gelip gidiyorKızlar günaydın mide bulantısı bende yok hiç yani buna sevinmeli miyim bilemedimkaçınci haftalarda oluyor bulantı ve ne zaman geçiyor. Benim sadece arada bir karin alt bölgemde sanki adet başlangıcında olan gibi hafif bir ağrım oluyor ama kısa süreli geçiyor sonra gün içinde ara ara oluyor geçiyor