2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
günaydın canım bende sabahları çok bulantı oluyor ben kusabiliyorum sonra rahatlıyorum , gün içinde oluyor ama çok etkilemiyor , olduğunda da tuzlu kraker bana çok iyi geliyor
aşkom keşke bende kusabilsem ya :) ne mutlu sana acaba ne zaman geçer bu oğlumda sadece sabahları kaltıgımda oluyordu ama bişeyler yedim mi geçerdi ama bu gün boyu şimdi prilamı bıraktım.

günaydın.bulantın olmaması büyük bir şans tabiki sevinmelisin :) o ağrı da normal bende hala her an adet olacamışım gibi ağrı var arada gelip gidiyor
Aynen herkeste olmuyormuş çok şükür diyeyim o zaman kaç hafta oldu senin ki. Normalmiş o şekilde ağrılar olması rahim genisledigi için ben henüz kese görmedim gitmedim yani daha kalp ve kese için aynı gitmek istiyorum ne zaman gidilmeli sizce

Mide bulantısı 4. hafta itibariyle başlayıp 6. haftada max. ulaşıp, genelde 2.trimester ile azalıyor diyorlar ama bazılarında hamileliğin sonuna kadar da devam edebiliyormuş.
Bence kesinlikle sevinmelisin

Ben 5+5 im, daha bulantı vs yok. Diğer çocuklarda da bir kaç kez olmuştu sanırım öyle hatırlıyorum, bunda hiç olmayacak gibi herhalde. Senin ne zaman başladı canım ?
gamze benim yanlış hatırlamıyorsam 6+2 gibi başladı canım bulantılarım , artık kusmaya döndü ama dediğim gibi genelde sabahları oluyor, senin günlerinde bende de yoktu çok fazla. Arada oluyordu sadece
hoşgeldinnnnn :) kimi zaman belirti vermiyor hiiç kafanı takma, siz iyi olunda :) ne zaman kontrolün

Cuma günü Zaman geçmiyor geçmiyor

Mide bulantısı 4. hafta itibariyle başlayıp 6. haftada max. ulaşıp, genelde 2.trimester ile azalıyor diyorlar ama bazılarında hamileliğin sonuna kadar da devam edebiliyormuş.
Bence kesinlikle sevinmelisin
Bulantı çok zor inşallah herkesin ki geçer teşekkür ederim sağlıkla ilerlesin hepimizin ki illaki herkeste farklı sıkıntılar olacaktır

CANIM KAÇ HAFTALIK SUAN SENİNKİ ONA GÖRE SÖYLEYİM SANA.BENİM 7+3 ŞUAN

aşkom keşke bende kusabilsem ya :) ne mutlu sana acaba ne zaman geçer bu oğlumda sadece sabahları kaltıgımda oluyordu ama bişeyler yedim mi geçerdi ama bu gün boyu şimdi prilamı bıraktım.
gerçekten doğru söylüyorsun canım :)) prilamı bıraktın mıı erken değil mi daha ? bitti mi bulantılların

Kızlar benim 4+5 te kese görünmüştü karından. Pazartesi doktora randevu aldım kalp atışı için, 6+3 olacağım o gün. Sizce duyabilir miyim??? Siz karından ne zaman duydunuz ???

Merhaba aranızda yeniyim

bende 6+5 günlük hamileyim hepimize hayırlısı olsun Allah sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin

23 yaşındayım
Sat: 01.09.2023
Keseyi 5+2 de gördük
kalp atışı 6+2 de duyukdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…