2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
aynı anda mesaj yazmışız :) hadi inşallah güzel haberlerle gel yarın buraya :) belirti olmayan gebeler şanslı gebelermiş öyle okumuştum :) kiminin sonradan başlıyormuş kiminin de hiç belirtisi olmuyormuş
Bende o şanslı gebeler denim heralde kızlar mide bulantım yok bu yüzden çok şanslıyım sadece çok uyuyorum 😀

ama pazr akşamı 2 kesem netti. yanyanaydılar. dün biraz ayrılmışlardı. bugn göremedi... hemşire arkdşm var içerdeki kanama alanından dolayıda görülmemiş olabilir dedi.ona biraz umut bağladım ama hayırlısı artk ne diyim. perşembe beta düşmüşmü ona bakacaklar ... buarada hiç parça gibi bişeyde düşmedi.
umut her zaman vardır canım yaa bekliyoruz perşembe günü güzel haberlerini, olsa da olmasa da bildiğim tek şey var bizim için hayırlısı oluyor her zaman :KK200:

Canım işe geldikten sonra wc gidince yoğun koyu renkli kanamam oldu. kasık ve karın ağrımda var.bu yerleşmeyle olacak bir kanama olamaz gibi geliyor.Büyük ihtimalle kimyasal yaşadım.Yarın 4de doktor randevum var.
ben kimyasal yaşadığımda adet kanaması gibi gelmişti kuzum ama hayırlısı diyeyim , eğer olmadıysa da Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin , ben yine umutla güzel haberlerini bekliyorum

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, sorunsuz bir sekilde insallah🌸

Doktor kesenizi gordugunde mi 5+1 dedi yoksa sat’a gore mi hesapladiniz acaba
Doktor 5-5,5 haftalık dedi, sata göre 5+1 oluyordu. Kalp atışında kendisi 6+1 dedi normalde hesapladığımda 6+2 oluyordu

Sat 2 Eylül ben 5+4 gittim kese 8mm dedi içimde yolk vardı cumartesi Allah nasip ederse kalp atışı dinlicez doktor 5+4 yazmış notlara satla aynı benim

bende öyleyim herşeyi düşünürüm ama asla düşündüğüm gibi gitmez aslında biraz salmak gerekiyor :) eşinle hemencecik buluşun inşallahhh :) benimde 2018den beri bekleniyor bu minik, benzer hikayelerimiz var sanki
Benim de aynı şekil de bayadır bekleniyor kayınpederim çok istiyordu torununu göremedi nasip işte eşim de artvin hopa da o işlerini hallediyor serbest bıraktım acısı var inşAllaj hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin Rabbim

Bugün randevum vardı 27 mm kese göründü ama kalp atışı görünmedi, doktor ayrıntılı ultrason istedi yarın sabah 10:40'ta. Kistim de 4,7 cm idi 4 cm dedi bugün doktor küçülmüş sanırım. Sabah da aç karna detaylı kan ve idrar tahlilleri yapılacak

Canım işe geldikten sonra wc gidince yoğun koyu renkli kanamam oldu. kasık ve karın ağrımda var.bu yerleşmeyle olacak bir kanama olamaz gibi geliyor.Büyük ihtimalle kimyasal yaşadım.Yarın 4de doktor randevum var.
Hiç belli olmaz canım bugün dikkat et belli olmaz hiç kahverengi de olabiliyormuş yerleşme kanaması

Benim de aynı şekil de bayadır bekleniyor kayınpederim çok istiyordu torununu göremedi nasip işte eşim de artvin hopa da o işlerini hallediyor serbest bıraktım acısı var inşAllaj hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin Rabbim
Aminnn

Bugün randevum vardı 27 mm kese göründü ama kalp atışı görünmedi, doktor ayrıntılı ultrason istedi yarın sabah 10:40'ta. Kistim de 4,7 cm idi 4 cm dedi bugün doktor küçülmüş sanırım. Sabah da aç karna detaylı kan ve idrar tahlilleri yapılacak
hiç bilgim yok ama sağlıkla nasip olsun inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyorum

Saglikla kucaginiza alin insallah🌸 benim de son adetim 2 eylul ama doktorun kesede gordugune gore su an 5+0 haftalik… sizde keseyi gorunce hafta soyledi mi doktorunuz?🧡
Canım keseyi 5+1 de gördük , olması gereken buydu dedi doktor o günden 8 gün sonra yani bugun gittim 6+2 oluyor yaklaşık 6 haftalık dedi doktorda biraz geriden söyleyebiliyorlar

ben kimyasal yaşadığımda adet kanaması gibi gelmişti kuzum ama hayırlısı diyeyim , eğer olmadıysa da Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin , ben yine umutla güzel haberlerini bekliyorum
Arkadaslar benim degerım 167 den 45 e düştü listeden adımı silebilirsinşz

Merhaba arkadaşlar ben bir sene içinde iki defa düşük yaptım. Şimdi 6+4 haftalık gebeyim. Beni de listeye ekleyebilir misiniz 5+6 haftalık kalp atışı duydum çok şükür. Bir şey soracam biraz bile ayakta kalınca sırt ağrım oluyor. Ara ara bir kaç damlada kanamam oluyor. Sizdede oluyor mu bel ağrısı yada sırt ağrısı

X