- Konu Sahibi mesirmacunu
Benide ekler misiniz son adet 3 eylül kese 5+1 kalp atışı 6+2
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o şanslı gebeler denim heralde kızlar mide bulantım yok bu yüzden çok şanslıyım sadece çok uyuyorumaynı anda mesaj yazmışız :) hadi inşallah güzel haberlerle gel yarın buraya :) belirti olmayan gebeler şanslı gebelermiş öyle okumuştum :) kiminin sonradan başlıyormuş kiminin de hiç belirtisi olmuyormuş
umut her zaman vardır canım yaa bekliyoruz perşembe günü güzel haberlerini, olsa da olmasa da bildiğim tek şey var bizim için hayırlısı oluyor her zamanama pazr akşamı 2 kesem netti. yanyanaydılar. dün biraz ayrılmışlardı. bugn göremedi... hemşire arkdşm var içerdeki kanama alanından dolayıda görülmemiş olabilir dedi.ona biraz umut bağladım ama hayırlısı artk ne diyim. perşembe beta düşmüşmü ona bakacaklar ... buarada hiç parça gibi bişeyde düşmedi.
ben kimyasal yaşadığımda adet kanaması gibi gelmişti kuzum ama hayırlısı diyeyim , eğer olmadıysa da Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin , ben yine umutla güzel haberlerini bekliyorumCanım işe geldikten sonra wc gidince yoğun koyu renkli kanamam oldu. kasık ve karın ağrımda var.bu yerleşmeyle olacak bir kanama olamaz gibi geliyor.Büyük ihtimalle kimyasal yaşadım.Yarın 4de doktor randevum var.
hoşgeldiiiin sağlıkla al kucağına canım inşallahhh , ne güzel şanslı gebe :)) uyku evet çok güzel bir aktivite benim için de son zamanlarBende o şanslı gebeler denim heralde kızlar mide bulantım yok bu yüzden çok şanslıyım sadece çok uyuyorum
Saglikla kucaginiza alin insallah benim de son adetim 2 eylul ama doktorun kesede gordugune gore su an 5+0 haftalik… sizde keseyi gorunce hafta soyledi mi doktorunuz?Benide ekler misiniz son adet 3 eylül kese 5+1 kalp atışı 6+2
Evet benim de 3 eylül dün tam 6 haftalık dediSaglikla kucaginiza alin insallah benim de son adetim 2 eylul ama doktorun kesede gordugune gore su an 5+0 haftalik… sizde keseyi gorunce hafta soyledi mi doktorunuz?
Doktor 5-5,5 haftalık dedi, sata göre 5+1 oluyordu. Kalp atışında kendisi 6+1 dedi normalde hesapladığımda 6+2 oluyorduAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, sorunsuz bir sekilde insallah
Doktor kesenizi gordugunde mi 5+1 dedi yoksa sat’a gore mi hesapladiniz acaba
Benim de aynı şekil de bayadır bekleniyor kayınpederim çok istiyordu torununu göremedi nasip işte eşim de artvin hopa da o işlerini hallediyor serbest bıraktım acısı var inşAllaj hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin Rabbimbende öyleyim herşeyi düşünürüm ama asla düşündüğüm gibi gitmez aslında biraz salmak gerekiyor :) eşinle hemencecik buluşun inşallahhh :) benimde 2018den beri bekleniyor bu minik, benzer hikayelerimiz var sanki
Hiç belli olmaz canım bugün dikkat et belli olmaz hiç kahverengi de olabiliyormuş yerleşme kanamasıCanım işe geldikten sonra wc gidince yoğun koyu renkli kanamam oldu. kasık ve karın ağrımda var.bu yerleşmeyle olacak bir kanama olamaz gibi geliyor.Büyük ihtimalle kimyasal yaşadım.Yarın 4de doktor randevum var.
AminnnBenim de aynı şekil de bayadır bekleniyor kayınpederim çok istiyordu torununu göremedi nasip işte eşim de artvin hopa da o işlerini hallediyor serbest bıraktım acısı var inşAllaj hayırlısıyla doğurmamızı nasip etsin Rabbim
hiç bilgim yok ama sağlıkla nasip olsun inşallah canım yarın güzel haberlerini bekliyorumBugün randevum vardı 27 mm kese göründü ama kalp atışı görünmedi, doktor ayrıntılı ultrason istedi yarın sabah 10:40'ta. Kistim de 4,7 cm idi 4 cm dedi bugün doktor küçülmüş sanırım. Sabah da aç karna detaylı kan ve idrar tahlilleri yapılacak
Ben de çok uyuyorum ya uyku çok güzelBende o şanslı gebeler denim heralde kızlar mide bulantım yok bu yüzden çok şanslıyım sadece çok uyuyorum
Canım keseyi 5+1 de gördük , olması gereken buydu dedi doktor o günden 8 gün sonra yani bugun gittim 6+2 oluyor yaklaşık 6 haftalık dedi doktorda biraz geriden söyleyebiliyorlarSaglikla kucaginiza alin insallah benim de son adetim 2 eylul ama doktorun kesede gordugune gore su an 5+0 haftalik… sizde keseyi gorunce hafta soyledi mi doktorunuz?
Arkadaslar benim degerım 167 den 45 e düştü listeden adımı silebilirsinşzben kimyasal yaşadığımda adet kanaması gibi gelmişti kuzum ama hayırlısı diyeyim , eğer olmadıysa da Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin , ben yine umutla güzel haberlerini bekliyorum