2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Herkese toplu haber vereyim doktora gitcektim ilk doktora sorayım dedim kan sulandırıcıyı kesti önemli bir durum değil dedi açık pembe bir kandı normal dedi ayrıca zatem böyle durumlar da progestan veriyorlarmış ben her gün bu iğneyi oluyorum iğneye devam dedi. Normal bir durummuş Allaha şükür durdu ama daha da gelmedi mesirmacunu mesirmacunu herkesi merak etmen herkese ayrı ayrı cevap vermen gerçekten takdir edilesi ❣️😘

Bende akşam işten eve dönüyorum yemek hazırlayıp yedikten sonra bildiğin kapatma tuşuna basılmış gibi oluyorum :))

özellikle sabahları çok oluyor benim son 2-3 gündür , acıktığımda daha da bulanıyor sanki. 6+5 bugün
Ben de acıktığım da mide bulantısı yaşıyorum ve sürekli acıkıyorum karnım yemekten 1 saat sonra sanki hiç yemek yememişim gibi gurulduyor

Kızlar ben bugün kontrole gittim.
Kese göründü, 4mm şuan bebek kalp atışı duyamadı öğleden sonra detaylı ultrasona gireceğim bakalım suvancücüğü kalbini pıtlatmaya başlamış mı
benimde ilk kesem göründüğünde 3 mm di :) 1 hafta sonrasında minnakımı ve kalp atışını görmüştük inşallah sende sağlıkla gör :KK200: :KK200: :KK36:

Herkese toplu haber vereyim doktora gitcektim ilk doktora sorayım dedim kan sulandırıcıyı kesti önemli bir durum değil dedi açık pembe bir kandı normal dedi ayrıca zatem böyle durumlar da progestan veriyorlarmış ben her gün bu iğneyi oluyorum iğneye devam dedi. Normal bir durummuş Allaha şükür durdu ama daha da gelmedi mesirmacunu mesirmacunu herkesi merak etmen herkese ayrı ayrı cevap vermen gerçekten takdir edilesi ❣️😘
ama ağlarım :cry: zaten ağlayacak yer arıyorum :KK49:sizlerle bir şeyler paylaşmak çok iyi geliyor :KK36:

iyi olmana herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim :KK200::emir_bebek:

Ben de acıktığım da mide bulantısı yaşıyorum ve sürekli acıkıyorum karnım yemekten 1 saat sonra sanki hiç yemek yememişim gibi gurulduyor
aaa benimde aynıııı o yüzden az az yiyip öğünleri çoğaltıyorum bu şekilde çok mide bulantısını gün içinde yaşamıyorum :anneadayı:

Hemen doyuyorum, hemen acıkıyorum ben de :ıslık:
Midem sürekli dolu gibi geliyor ama aç ta oluyorum nasıl bir şey anlamadım :confused:
çok komik yaa aynı şeyleri yaşıyoruz bende mesela doyup kalkıyorum yarım saat sonra içimden bi his meyve mi yesem diye pırtlıyor :))

Kızlar yiyebiliyorsanız her gün 1 tane hurma ve 7 tane zeytin yiyin. Ben siyah zeytinden ziyâde yeşil zeytin yiyebiliyorum bu aralar daha hafif geliyor. Mide bulantım çok oluyor özellikle ilk uyandığım zamanlarda. Bunlar midemi tutuyor...

Kızlar yiyebiliyorsanız her gün 1 tane hurma ve 7 tane zeytin yiyin. Ben siyah zeytinden ziyâde yeşil zeytin yiyebiliyorum bu aralar daha hafif geliyor. Mide bulantım çok oluyor özellikle ilk uyandığım zamanlarda. Bunlar midemi tutuyor...
hurma ilk zamanlar iyi değil diye biliyorum doktora danışmadan kullanma canım . son dönemlerde doğum başlatmak için tüketiliyor çünkü

ama ağlarım :cry: zaten ağlayacak yer arıyorum :KK49:sizlerle bir şeyler paylaşmak çok iyi geliyor :KK36:

iyi olmana herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım benim :KK200::emir_bebek:
Ağlarsan ben de ağlarım burda herkes hamile hepimiz ağlamaya başlarız 😂 ağlama kendinle gurur duy mutlu ol diye söyledim Allaha şükürler olsun yolun da kalp atışını da duyarsam inşAllah biran önce büyüsün kucağıma gelsin 😂 sen de ara da kasık ağrısı oluyor mu ?

aaa benimde aynıııı o yüzden az az yiyip öğünleri çoğaltıyorum bu şekilde çok mide bulantısını gün içinde yaşamıyorum :anneadayı:
Ben de aynı şekil de yapıyorum genellikle ben akşam yemeğinden sonra yemek yememeye çalışıyorum işte o akşam bulanıyor midem birşey muhakkak yemem lazım yiyince de kendimi kötü hissediyorum 😂

Hemen doyuyorum, hemen acıkıyorum ben de :ıslık:
Midem sürekli dolu gibi geliyor ama aç ta oluyorum nasıl bir şey anlamadım :confused:
Aynı aynı benim de bir de benim koku hassasiyetim başladı sürekli komu hassasiyeti yaşamıyorum ama bir parfüm kokusu markette bir koku hastane de bir ilaç kokuyordu mesela kusuyordum az kalsın değişik duygular bebeğim iyi olsun da yaşayacaksak yaşıcaz bunları

Ağlarsan ben de ağlarım burda herkes hamile hepimiz ağlamaya başlarız 😂 ağlama kendinle gurur duy mutlu ol diye söyledim Allaha şükürler olsun yolun da kalp atışını da duyarsam inşAllah biran önce büyüsün kucağıma gelsin 😂 sen de ara da kasık ağrısı oluyor mu ?
oluyooor anlık girip çıkıyor canım , banu çiftçiyi takip ediyorum ben o diyor ki bu haftalarda rahim büyürken kasları etkilermiş oda ağrı yaparmış adet sancısı gibi normalmiş yanii
Ben de aynı şekil de yapıyorum genellikle ben akşam yemeğinden sonra yemek yememeye çalışıyorum işte o akşam bulanıyor midem birşey muhakkak yemem lazım yiyince de kendimi kötü hissediyorum 😂
aynı bende de bu durum var :KK43: yemekten sonra meyve iyi değil diyorlar ee ne yiyecez biz akşamlar kardeşim :KK70:

X