2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ben cumartesi gittim tam 5 haftalıktı ama gece enson 520 çarşamba birde dün yaptırdım 2336 çıktı doktor 3 mm var gibi dedi emin olamadı onda 1500 ve üstü olması gerekiyormuş vajinal ultrasonda görünmesi için belki benim geç döllenme bilmiyorum çarşamba belli olacak Allah’ın izni ile
Canım sen vajinal ultrason ile mi baktırdın? Herhangi bir zorluğu oldu mu ?

kızlar nasılsınız? ben bugün felaket durumdayım başım öyle bir dönüyor ki resmen algım kapandı işimi de yapamıyorum.kafamı tutamıyorum.benim gibi olan var mı?

Selam arkadaşlar bende gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim ama ultrason da çıkmadı doktorum daha çok küçük olduğunu söyledi ve bu yüzeden kan testi yaptım bugün bakalım ne çıkacak sonuç çok heyecanlıyım saatler geçmek bilmiyor.

Selam arkadaşlar bende gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim ama ultrason da çıkmadı doktorum daha çok küçük olduğunu söyledi ve bu yüzeden kan testi yaptım bugün bakalım ne çıkacak sonuç çok heyecanlıyım saatler geçmek bilmiyor.
Güzel haberlerle gel inşallah canım 🥰

Kızlar ben yarın sağlık ocağına kan kontrole gideceğim sanırım kan filan alacaklar. Doktor kontrolünden sonraki ilk kontrolüm olacak. Aç karna mı gitmeyelim tok mu? Bilginiz var mıdır ?

Yok yaşamadım ona bi rahatsız oluyorsun okadar ne akıntı ne lekelenme çok şükür olmadı
bana bugün vajinal baktılar , çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük ama sonrasında biraz yoğun akıntı ve ağrı oldu korkuttu beni. demek herkeste farklı etki ediyor :)

X