2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
İyi aşkım nolsun geceleri uykusuzluk var. Onun dışında güzel geçiyor hamilelik Allah'a şükür. Senin nasıl geçiyor?
Bende uykusuzluk yok uykum iyi ayakta biraz durunda belimin sağ tarafı ağrıyor. Kaşık ağrılarım çok çok azaldı artık. Biraz kabızlık çekiyorum. Çarşamba doktora gidicem, kese için erken ama yine de doktoru görmek istiyorum, benim 4.sezaryen olacak çünkü kendi doktorum da Trabzon’da, durumum vahim biraz . 😕

Bende uykusuzluk yok uykum iyi ayakta biraz durunda belimin sağ tarafı ağrıyor. Kaşık ağrılarım çok çok azaldı artık. Biraz kabızlık çekiyorum. Çarşamba doktora gidicem, kese için erken ama yine de doktoru görmek istiyorum, benim 4.sezaryen olacak çünkü kendi doktorum da Trabzon’da, durumum vahim biraz . 😕
Bel ağrısı bende de oluyor ayakta kalınca. Aynen git bi doktorunu gör için rahatlar konuşunca...

Valla cnm benim yarın doktor randevum var belki gorebilirim keseyi belki goremem ama haftaya tekrar giderim o zmn kesin gorebilirim herahalde. Bende degisiklik olarak bel agrim oluyo bazen ve kasıklarimda da oyle agri oluyo goguslerimde baya sis ve sert durumda
Bu arada persembe gunu beta hcg yi tekrarlamıştım. Yarına kadar sizce 115.6 dan kaca yukselir tahmin olarak yazarmisiniz

İyiyim canım çok şükür biraz halsizlik oluyor ben de. Bugün biraz yürüyüş yaptım iyi geldi. Perşembe randevum var sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 sen doktor bulabildin mi bulunduğun ilde
Evet canım Medipol Esenlere gidicem orada hoşuma giden bir doktor var, anlatıcam durumumu bakalım. İnşallah güzel olur herşey Allahın izniyle 🥰🤲🏻

Gün aşırı 2 kat yükselmiyor mu bu değer ? Perşembe 115 cumartesi 230 desek pazartesi 460 falan oluyo ?
Bende oyle tahmin ediyordum tsk ederim cnm. Bebişime iyi bakmaya calisiyorum evet kanımla besleniyor şuan ama yinede muz, süt, taze meyveler, kuru yemişler vs hep yiyorum inşallah değer tahminimizden yüksek çıkar ya herhalde bebişimi göremem o zmn yarın

Bende oyle tahmin ediyordum tsk ederim cnm. Bebişime iyi bakmaya calisiyorum evet kanımla besleniyor şuan ama yinede muz, süt, taze meyveler, kuru yemişler vs hep yiyorum inşallah değer tahminimizden yüksek çıkar ya herhalde bebişimi göremem o zmn yarın
Yarın için bana da erken geliyor ama belli olmaz görenler de oluyor 4+3 te falan. Hayırlısı olsun canım yarın olmazsa haftaya olur inşallah 🥰

X