2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ayağına koyduktan sonra zararı olur mu ki canım benim kullanıyorum açıkçası. Ama sadece ayaklarıma koyuyorum karnıma ya da kasık kısmımı değil..

Sıcak su torbasıni kesinlikle karın ve kasıklara koyma canımm, sadece ayaklar aman dikkat ⚠ bu süreçte çok sıcak banyoya bile dikkat etmen lazım
teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi, biraz fazla su içmeye çalışıyorum , idrar yolu enfeksiyonu tedavisi oluyorum o da yapmış olabilir geçmezse bir baktırırım :KK68:

Yaa kızlar bişey sorucam, ben 8+1 oldum ama hâlâ bulantı 🤢 aserme falan yok, sadece ara sıra ayakta kalırsam belim ağrıyor, hamile değil gibi hissediyorum.. Ama belim sanki kalınlaştı bir de 1 kg almışım.. Sizde de aynı durum var mı yoksa bana has bir durum mu? Bu grupta bir arkadaş (kimdi hatırlamıyorum) çok normal olduğu zaman sağlıksız bir durum diye yazmış. 9 haftalıkken düşük yapmış biri olarak o yazıyı görmek zaten henüz korkularimi atamamisken huzursuz etti. Beni bu konuda aydınlatacak birileri var mı? Her hamile aynı süreci yaşamak zorunda mı? Her bireyin gelişimsel süreci farklı olamaz mı? Biz burada her anlamda birbirimizi anlayan ve destek olmaya çalışırken böyle bir yazıyı görünce korkularım depreşti.. Hatta eşimle birbirimize bir söz verdik hamileligimi cinsiyeti öğrenene kadar kimseye soylemeyecegimize dair, annelere bile haber vermedik. Bir tek burayı takıp ediyorum, sizlere soruyorum, anladığımi ve anlaşıldığımi düşünürken bugün ilk defa çok huzursuz oldum. Hiçbirimiz Dr değiliz, deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşıyoruz, acılarımızi ve sevinclerimizi paylaşıyoruz. Bu noktada ben de dahil olmak üzere herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.. Hepinizi seviyorum 🌹

Yaa kızlar bişey sorucam, ben 8+1 oldum ama hâlâ bulantı 🤢 aserme falan yok, sadece ara sıra ayakta kalırsam belim ağrıyor, hamile değil gibi hissediyorum.. Ama belim sanki kalınlaştı bir de 1 kg almışım.. Sizde de aynı durum var mı yoksa bana has bir durum mu? Bu grupta bir arkadaş (kimdi hatırlamıyorum) çok normal olduğu zaman sağlıksız bir durum diye yazmış. 9 haftalıkken düşük yapmış biri olarak o yazıyı görmek zaten henüz korkularimi atamamisken huzursuz etti. Beni bu konuda aydınlatacak birileri var mı? Her hamile aynı süreci yaşamak zorunda mı? Her bireyin gelişimsel süreci farklı olamaz mı? Biz burada her anlamda birbirimizi anlayan ve destek olmaya çalışırken böyle bir yazıyı görünce korkularım depreşti.. Hatta eşimle birbirimize bir söz verdik hamileligimi cinsiyeti öğrenene kadar kimseye soylemeyecegimize dair, annelere bile haber vermedik. Bir tek burayı takıp ediyorum, sizlere soruyorum, anladığımi ve anlaşıldığımi düşünürken bugün ilk defa çok huzursuz oldum. Hiçbirimiz Dr değiliz, deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşıyoruz, acılarımızi ve sevinclerimizi paylaşıyoruz. Bu noktada ben de dahil olmak üzere herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.. Hepinizi seviyorum 🌹
canım :) öyle şey mi olur belirti hiç bir zaman bebeğin sağlığıyla kıstas değildir, bir arkadaşım bir kere bile kusmadan başı dönmeden doğuma gitti bebeği gayet sağlıklı yaşına girecek. ben belirti yaşayan bir insanım ama haftanın 4 günü oluyor 3 günü olmuyor mesela, kesinlikle kendini öyle strese sokma , bebeğin gayet iyi , elini karnına koy konuş dua et müzik dinle ne biliyim sana ne iyi geliyorsa, ona da iyi gelecek inan :) bazen insanlar başkalarını düşünmeden konuşabiliyor malesef o_O kontrolün ne zaman bu arada :)

Hayır sakın bu düşünceye kapılma. 8+6 şuan. Gebeliğin başından beri birkez bile belirti olmadı . Ben aksine kilo verdim . Spor yapıyorum bence ondan. Hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum . Gayette sağlıklı bebişim şuan ve bende geçen sene bir düşük yaşadım . Her gebe kendine has. Kimisi hiçbir belirti olmadan doğuruveriyor 😂 bakma her konuşana . Biz şanslı gebeyiz bunu unutma. Bak arkadaşların içleri dışlarına çıkıyor kimisi ağrıdan duramıyor . Kimisine göre eşi bile kötü kokuyor . Ohhh mis bak birde bize ne kadar şanslıyız öyle düşün😂😍

kızlar size bir sorum var; ben geçen sene haziranda bir düşük yaşadım. 9 haftalıkken kalbi durdu.. testlerimi, her seyi yaptık. simdiki gebeligimde kan sulandırıcı igne ve progesteron alıyorum sabah aksam.. ama böyle bir hheehh diye sevinemedim hamileligime.. çok baskın olmasa da içte bir yerde hep bir endise var.. böyle bir süreçten geçeneniniz var mı?

Oğlumda önce ikizlere kürtaj oldum sonra kimyasal yaşadım sonra oğluma hamile kaldım zerre sevinemedim içimde tuaf bi durum vardı sanki oda gidecek gibi sonra baktım olacak gibi değil akışına bıraktım verende rabbim alanda diye ondan sonra rahatladım sürekli okurdum kuran dinlerdim annelik rahme düşer düşmez endişe kaygı stres malisef hepsini yaşıyoruz yaşayacağız rabbim hayırlısını sağlıklısını versin keyfini çıkar yoksa geçmez o günler

canım :) öyle şey mi olur belirti hiç bir zaman bebeğin sağlığıyla kıstas değildir, bir arkadaşım bir kere bile kusmadan başı dönmeden doğuma gitti bebeği gayet sağlıklı yaşına girecek. ben belirti yaşayan bir insanım ama haftanın 4 günü oluyor 3 günü olmuyor mesela, kesinlikle kendini öyle strese sokma , bebeğin gayet iyi , elini karnına koy konuş dua et müzik dinle ne biliyim sana ne iyi geliyorsa, ona da iyi gelecek inan :) bazen insanlar başkalarını düşünmeden konuşabiliyor malesef o_O kontrolün ne zaman bu arada :)
İçimi çok rahatlattın tatlı mesirmacunu mesirmacunu 🌹 öğretmenim ben, bugun bütün gün kafamda bu konu döndü, odaklanamadim bile derse.. Üzüldüm zoruma gitti.. Ben şu an Bitlis Tatvan'dayim, burada Dr ve hastane sıkıntısı çekiyorum çünkü yok 🤯 özele gittim bir iki defa doktorlar güven de vermiyor, kalp atışını dinlemeye bile gidemedik (eşimin de benim de aşamadığımız korkularımız var hâlâ), Dogu Anadolu kültürünün etkisiyle erkek Dr vajinal ultrason bile bakmadı, keseyi görmek için bile beklemek zorunda kaldım. Zaten kadın Dr da burda yok :KK43: Miyom ve kist gördü, o da tekrar düşüğü tetiklemesin diye progestan verdi vajinal olarak. Haftaya muhtemelen 9 haftalık olunca gidicem o da Elazığ'a inşallah. Okulların tatil olmasını bekliyorum

İçimi çok rahatlattın tatlı mesirmacunu mesirmacunu 🌹 öğretmenim ben, bugun bütün gün kafamda bu konu döndü, odaklanamadim bile derse.. Üzüldüm zoruma gitti.. Ben şu an Bitlis Tatvan'dayim, burada Dr ve hastane sıkıntısı çekiyorum çünkü yok 🤯 özele gittim bir iki defa doktorlar güven de vermiyor, kalp atışını dinlemeye bile gidemedik (eşimin de benim de aşamadığımız korkularımız var hâlâ), Dogu Anadolu kültürünün etkisiyle erkek Dr vajinal ultrason bile bakmadı, keseyi görmek için bile beklemek zorunda kaldım. Zaten kadın Dr da burda yok :KK43: Miyom ve kist gördü, o da tekrar düşüğü tetiklemesin diye progestan verdi vajinal olarak. Haftaya muhtemelen 9 haftalık olunca gidicem o da Elazığ'a inşallah. Okulların tatil olmasını bekliyorum
canım benim senin gibii naif , düşünceli bir öğretmen ile tanışmak benim için büyük gurur :KK68: hiiç o güzel kalbini sıkma , minnakın seninle ve sağlıklı Allah'ın izniyle, güzel haberlerini bekliyorum dört gözle :KK37:

Hayır sakın bu düşünceye kapılma. 8+6 şuan. Gebeliğin başından beri birkez bile belirti olmadı . Ben aksine kilo verdim . Spor yapıyorum bence ondan. Hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum . Gayette sağlıklı bebişim şuan ve bende geçen sene bir düşük yaşadım . Her gebe kendine has. Kimisi hiçbir belirti olmadan doğuruveriyor 😂 bakma her konuşana . Biz şanslı gebeyiz bunu unutma. Bak arkadaşların içleri dışlarına çıkıyor kimisi ağrıdan duramıyor . Kimisine göre eşi bile kötü kokuyor . Ohhh mis bak birde bize ne kadar şanslıyız öyle düşün😂😍
Annem de hamileyken ben hiç kusmadım, asermedim demişti. Belki de fizyolojik ve genetik etki altındayız, Rabbım hiçbirimize korkularımızi tekrar yaşatmasın, evlat sahibi olmaya çalışan herkese de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 🌸

Bu grupta öyle bir konuşma geçtiğini hatırlamıyorum sadece kalbi duranlar tesadüfen öğrendi hiç belirtileri yoktu onun üzerine bi konuşma geçti belki onu görmüş olabilir sin burda 3 4 kişi var hiç belirtisi olmayan şanslı gebesiniz tadını çıkarın bence kendimden örnek verirsem her yediğimi çıkarıyorum ilaçlar fayda etmiyor 2 haftadır suya hasretim inanın şuan yerinizde olmak isterdim 🥺

Bu grupta öyle bir konuşma geçtiğini hatırlamıyorum sadece kalbi duranlar tesadüfen öğrendi hiç belirtileri yoktu onun üzerine bi konuşma geçti belki onu görmüş olabilir sin burda 3 4 kişi var hiç belirtisi olmayan şanslı gebesiniz tadını çıkarın bence kendimden örnek verirsem her yediğimi çıkarıyorum ilaçlar fayda etmiyor 2 haftadır suya hasretim inanın şuan yerinizde olmak isterdim 🥺
Kuzucummmm algıda seçicilik işte, kendim öyle bir durumda olunca direkt dikkatimi çekti.. 🤭 Olsun, hamileligin her hali güzel, 8 hafta öncesine kadar nelerle uğraşıyodum, yeminle amuda bile kalktım spermler rahme hızlı ulaşsın diye 😂 vallahi şu an hiçbir şeyi sorgulamiyorum 🌹

siz nasılsınız listede güncelleme yapmamışız hiç, nasıl gidiyor diyecektim kii sonra ki mesajda gördüm :) güncelledim , sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah suan iğnelerle idare ediyoruz tansıyonum sürekli düşüyor bnm bildirim glmedıgı için aklıma gelmiyor bakmak

Ben ilk hamileliğimde kontrolden kontrole gittim doktora çok hafif bulantıdan başka hiçbir şikayetim olmamıştı.. şimdi kanama kusma baş dönmesi ne ararsan var. Doktordan çıkamıyorum.

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Seni Ekim transfer grubundan biliyorum o zaman tek kese görüldü demiştin demek biri kendini sonradan gösterdi :) 🧿
Çok sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲🏻Aynen canım kese de tek gördü doktor ama küçük daha belli olmaz dedi kalp atışına gittiğimizde ikizlerim olacağını öğrendik🤗🤗

mesirmacunu mesirmacunu yasemin böbrek ağrısı değildir o gaz sancısıdır, oturduğun zaman ağrı yoksa nefes aldığında ya da hareket ettiğinde boşluklarına vuruyorsa üşütmeden veya kabızlıktan kaynaklı gaz sancısı, ben de çok olmuştur hamilelikte. Endişe etme.

Kızlar gebelik imzası ekledim eğer olduysa sizde üstüne tıklayıp ekleyebilirsiniz. Eğer gözükmezse ekledikten sonra profil resminize tıklayıp forum seçeneklerine basıp başkalarınjn imzasını görmeye izin vere tıklayın

X